homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pofta de SEX

#1 2008-10-20 22:43:16

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Pofta de SEX

Voi cat de des ati vrea ?

Ultima oara a fost editat de Chick (2009-01-23 23:45:28)

#2 2008-10-21 00:58:03

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: Pofta de SEX

e cam ciudat...un barbat se gandeste la sex o data la 7 secunde,conform statisticilor rotfl vreau sa spun k d obicei un barbat vrea mai mult si mai des k o femeie.
o fi avand probleme momentan....cu scoala,cu jobu sau poate familia,tu stii...vorbeste cu el,spune-i ce simti.ltceva nu ai c face.macar asa nu t mai framantzi..

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#3 2008-10-21 01:13:37

Stef
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-12

iar voi odata la .. 4? smile

Cand trecusera 4 luni din relatie aveam zile in care o faceam si de 7-8 ori pe zi dar in medie.. hmm 5 ori pe saptamana sau ceva asemanator.

#4 2008-10-21 06:47:41

skumpi
Vizitator

poate nu`i place atata de mult sexul ca la tine...
si al meu ar vrea sa o facem zilnic...vorba ta...oricand oriunde... in schimb eu nu...mie`mi place sa o facem atunci cand simt eu si ma simt ok big_smile
stai asa...da te`ai imbracat in lenjerie sexy si te`a refuzat sau cum ?
1. sa te faci k nu te intereseaza sexu...pur si simplu...nu mai vorbi despre...comporta`te normal sa vezi cat tp trece pana sare pe tine...
2.eu nu vreau sa fac sex f des lol o dataa pe saptamana imi ajunge si o facem doar cand vreau eu  spermatozoid

oricum e ciudat ce zici u acolo pt ca de obicei baietii au pb asta cu fetele....rar am auzit o fata sa se planga d iubitu ei...facem schimb dak vrei  rotfl  glumi big_smile

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-10-21 06:53:10)

#5 2008-10-21 09:22:01

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Si la noi sexul e mai rarut sa zic asa ... adica de aproximativ 2 ori pe septamana. Dar sincer pe mine nu ma deranjeaza. Decat sa-l simt ca o face doar pentru ca am eu chef, mai bine asa cum e. Intotdeauna ne-am respectat chestia asta: daca eu nu am chef si el are, nu o facem; si invers. E mult mai bine cand ne dorim amandoi. Eu una nu as face o tragedie din asta.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

#6 2008-10-21 09:49:03

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Cred ca depinde si de persoana, si eu pana sa fiu cu actualul credeam ca toti barbatii vor sex non-stop... dar se pare ca nu e asa. Noi o facem cam o data - de doua ori pe saptamana si la noi asta a fost motiv de nenumarate certuri (de fapt cred ca singurul motiv de cearta), m-am gandit si ca nu ma mai iubeste, m-am gandit sa ne despartim sad Pana la urma si el mi-a zis ce zice si andreea, n-ar fi ok nici pentru mine sa o faca din obligatie, asa ca deocamdata a ramas asa, dar pe mine tot ma apuca depresia periodic din cauza asta... La noi solutia sa o facem mai des e sa fim mai odihniti si mai relaxati, dar cum lucram amandoi pana seara tarziu, nu prea se poate sad

#7 2008-10-21 09:54:38

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei

Si la noi e cam aceeasi situatie heimdall. Munca si stresul ne afecteaza. Insa de foarte multe ori, eu ma multumesc sa fim impreuna si sa discutam, sa ne alintam, sa ne giugiulim ... Eu sunt o alintata prin definitie si chiar imi face placere sa petrecem timp impreuna doar alintandu-ne. Sexul are si el locul lui, insa e mai placut daca e facut atunci cand scapam amandoi de stres si de oboseala.

Chick nu iti mai face atatea probleme. La noi, datorita anumitor probleme, se intampla sa nu facem sex decat o data pe saptamana de exemplu. Insa avem momente si cand o facem de 3-4 ori pe zi ... Depinde de dispozitie. Dar atata timp cat nu faci din asta o frustrare eu cred ca e ok. Nu poti obliga un om sa faca sex, daca el se simte obosit, stresat...

Fericita mamica de Aida Maria!

#8 2008-10-21 11:10:04

camysh
Moderator

cand aveam vreo 4 luni de relatie eram in stare sa ne mancam unul pe altul sexinpat
cand aveam vreo 5-6 luni ne-am dus la mare. sa-ti mai spun ca am incins patul? lol
de 2 ori dimineatza, 2 la pranz si 2-3 seara patfierbinte
dar eram si odihniti. acum, cu munca si scoala, nu avem chef tot timpul. am patit si eu ca a venit la mine si eram singura. si el era atat de obosit incat vroia doar sa stea intins in pat.. si il inteleg. momentan lucreaza in 2 locuri..
dar daca am fi mai odihniti cu siguranta ar fi f des si acum.

#9 2008-10-21 12:20:20

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

Vai chick...nu am avut niciodata probleme sa nu doreasca sa o facem. Recunosc ca au fost vreo 3-4 ori de un an si 9 luni de cand suntem impreuna cand nu am vrut eu, dar de obicei amandoi vrem tot timpul big_smile

Cand am fost in italia azi vara o faceam de 3-4 ori pe zi. In fiecare zi. El mergea si la servici..eram franti amandoi, da chef de a face sex era oricum. Desi in fiecare zi ne propuneam ca o zi o facem si o zi..ca nu cred ca-i sanatos chiar asa mult sex..seara cand ne puneam in patuc unu langa altu nu ne puteam abtine big_smile Bine..el era cel care rupea intelegerea sa nu o facem si sa dadea la mine. Si normal ca nu mai puteam nici eu sta big_smile
Cand era acasa o faceam de fiecare data cand ne intalneam. Si cand puteam face asta, avand in vedere ca nu statea amandoi si nu eram tot timpul singuri. da o faceam de 4-5 ori pe saptamana wink si in weekend cand stateam la el..o faceam de 3-4 ori in alea doua zile.

Amu incep si eu sa ma ingrijorez..oare suntem ninfomani ca o faceam asa mult? roll stiu ca ce-i prea mult nu-i sanatos..da nici sexu prea mult nu e sanatos? Sau la noi era ceva normal..nu era prea mult? big_smile

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#10 2008-10-21 12:31:29

Stef
Full member

Nici vorba de nimfomanie! Nu exista sex prea mult atata timp cat mai faceti si altceva smile

E doar o conexiune foarte buna in pat si asta e foarte bine! smile

#11 2008-10-21 12:47:55

GreenBubbles
Insomniac member

Hugsy a scris:

Cand trecusera 4 luni din relatie aveam zile in care o faceam si de 7-8 ori pe zi dar in medie.. hmm 5 ori pe saptamana sau ceva asemanator.

nuu,noi mai rar. te-ai atacat?tongue

#12 2008-10-21 12:48:54

Ralu_White
Full member
Inregistrat: 2008-02-06

Chick..aceeasi problema o aveam si eu cu fostul neutral .. Si am incercat sa vb cu el sa aflu din ce cauza nu-l atrage..am incercat toae trucurile posibile dar nimic... sad L-am lasat si pe el in pace sa vad dupa cat timp ii vine cheful..si..dupa 5 luni de pauza..el tot nu simtea nevoia :-o..Spunea ca ma iubeste ca il innebunesc doar cand il ating..dar sex lipsa..
Nu vreau sa te dezamagesc..dar eu nici dupa atata timp n-am gasit o solutie..incearca sa vb cu el si sa afli exact care e motivul lui... puss

#13 2008-10-21 12:55:26

Stef
Full member

GreenBubbles a scris:

Hugsy a scris:

Nu m-am atacat mai big_smile

Oricum nu e adevarat ce ai zis cu cele 7 secunde smile Nici statistic nici practic.

Ultima oara a fost editat de Hugsy (2008-10-21 12:55:53)

#14 2008-10-21 12:56:57

GreenBubbles
Insomniac member

Hugsy a scris:

GreenBubbles a scris:

Hugsy a scris:

Nu m-am atacat mai big_smile

Oricum nu e adevarat ce ai zis cu cele 7 secunde smile Nici statistic nici practic.

nu eu am zis-o...statisticile lol acuma mnoah,k or fi 7 secunde sau 8...tot undeva p acolo...nu k ar fi cva rau in asta big_smile

#15 2008-10-21 13:02:41

Stef
Full member

Nici eu nu zic ca ar fi ceva rau in asta dar alta statistica arata ca un barbat se gandeste la sex odata la 58 de secunde. Alta statistica arata ca noi ne gandim odata la 10 secunde si voi odata la 4. Sunt aberatii facute pentru entertainment. smile

#16 2008-10-21 14:00:36

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

un barbat sa nu aiba chef de sex? cam dubios...is tare curioasa care o fi motivele lui....

pc  pc

#17 2008-10-21 15:22:07

skumpi
Vizitator

pai din cate povestesti ori nu`i place sa faca sex ori nu`i mai place de tine... adika sa te falfai asa in fata lui si el sa nu observe inseamna ca chiar nu reprezinti un interes pt el neutral
a meu cum vede o tzatza cu pe mine lol chiar ma enrveaza cateodata k vin si eu d la faculta si ma dezbrac ca tot omu si el ma musca d tzatza grater lol dar sa stii k dak n`ar fi asa poate mi`as pune intrebari de genu asta...deci ama juns la conculiza k mai bine sa vrea el mereu si sa o facem cand vreau eu rotfl

#18 2008-10-21 15:22:38

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Nici sotul meu nu prea are chef de sex asa mult ca mine...sad
Sunt momente cand ma enervez rau cand zice "sunt obosit,o facem maine..."
Dar il inteleg ca nici la inceput nu era altfel...Si suntem de 4 ani impreuna

Iubesc si sunt iubita

#19 2008-10-21 15:35:22

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

mai fetelor ia mai terminati! punish Este un adevarat mit k barbatii au chef de sex 24/24. Sunt si ei fiinte umane, nu roboti, nu trebuie sa aiba chef de sex intotdeauna. Poate cateodata pur si simplu nu au chef...daca o femeie spune "Vai iubitule nu in seara asta" nimeni nu considera nimic ciudat iar daca o spune un barbat respectiva se gandeste imediat k nu mai e atragatoare/el are pe alta etc. ? Asa cum femeile au cateodata un libido mai scazut asa si barbatii pot trece prin perioade de astea...intr-o relatie de regula unul din parteneri simte mai mult nevoia iar unul mai putin...insa nu scrie nicaieri ca barbatul trebuie sa aiba mai multe chef intotdeauna.

chick draga mea ti-ar placea sa faca sex cu tine doar ca sa scape de gura ta? Pentru ca daca un om nu are chef nu are chef nu ai ce sa ii faci...poate ar trebui sa ai rabdare cu el pentru ca de obicei barbatii trec prin perioade de astea atunci cand sunt stresati...deci ai rabdare si lasa prostiile de genul nu ma mai iubeste sau maistiu eu ce...ce barbat sanatos la cap crezi k ar sta cu o femeie care nu il mai atrage? wink

Ultima oara a fost editat de Wildhoney (2008-10-21 15:36:42)

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.