|
Nu esti logat.
Na framanta o problema de vreo saptamana...#1 2008-10-21 16:42:51
na framanta o problema de vreo saptamana...de obicei sunt mai panicata dar acum vreau sa aflu un raspuns..eu urmez un tratament cu marvelon de un an de zile dar de vreo doua sapt am uitat sa iau una dintre pastile.trebuia s-o iau seara la ora 20.00 si mi-am amintit a doua zi in jur de 11.nu a fost problema pentru ca nu avusesem niciun contact pana joi in saptamana urmatoare,dar am folosit un prezervativ ca metoda suplimentara(MENTIONEZ CA ACEASTA SAPTAMANA A FOST CEA DE REPAUS DE LA PASTILE).sambata (dupa cum era normal) mi-a venit ciclul dar am facut din nou sex ,neprotejat inafara de pastile,dar dupa cum spuneam eram pe ciclu,iar dupa doua zile am inceput din nou tratamentul cu marvelon.(dupa cum e normal..21 de zile iei pastile si 7 pauza). Offline #2 2008-10-21 16:46:57
Re: na framanta o problema de vreo saptamana...mai spune-mi o data, te rog, ca n-am inteles : cu cate zile inainte de pauza a fost pastila uitata ? Offline #3 2008-10-21 16:53:18
Re: na framanta o problema de vreo saptamana...trebuia sa o iau joi seara si am luat-o vineri dimineata.vineri ,sambata si duminica am luat normal,dupa care,de luni am intrat in cele 7 de zile de pauza normale. Offline #4 2008-10-21 16:56:46
Re: na framanta o problema de vreo saptamana...in cazul asta trebuia sa ai 7 zile de protectie suplimentara = 7 pastilute Offline #5 2008-10-21 17:00:39
Re: na framanta o problema de vreo saptamana...nu trebuia sa mai iau 7 pastilute pt ca erau acele 7 zile de pauza cum se face in mod normal.eventual o alta forma de protectie,desi in prospect scrie ca si in cele 7 zile esti protejata.in plus,ma gandesc ca eficienta pastilelor nu scade chiar cu 100 % daca am luat o pastila cu intarziere de in jur de 16 ore pt ca pana la 24 de ore e ok..sau nu?:-? Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-21 17:02:55
Re: na framanta o problema de vreo saptamana...pana in 12 ore e ok... Offline #7 2008-10-21 17:07:04
Re: na framanta o problema de vreo saptamana...heimdall iti spune ca trebuia sa iei inca 7 pastilute de pe alta folie pt a ti se reinstala protectia. Offline #8 2008-10-21 17:08:31
Re: na framanta o problema de vreo saptamana...ai dreptate dar acuma m-am uitat si scrie ca partenerul trebuie sa foloseasca o metoda suplimentara cel pt pana iti vine ciclu.si a folosit si mi-a venit dar problema mea e ca am facut si cat eram pe ciclu pt ca stiam eu ca nu are loc ovulatia in acele zile.ce zici?simtome de sarcina nu am..si luand pastile m-am gandit ca nu era nevoie de pastila de urgenta Offline #9 2008-10-21 17:13:20
Re: na framanta o problema de vreo saptamana...atunci cand iei anticonceptionale nu ovulezi. dar daca uiti o pastila, ovulatia se poate produce. poate sa apara chiar si in timpul menstruatiei... Offline #10 2008-10-21 17:18:22
Re: na framanta o problema de vreo saptamana...a trecut o saptamana...spuneti-mi ca n-am de ce sa ma strofoc atata..m-am consultat si cu sora mea mai mare care mi-a zis ca si ea a patit sa uite sa ia o pastila la ora potrivita si nu s-a intamplat nimic..vreau sa fiu sigura..poti ramane insarcinata chiar atat de usor luand anticonceptionale?inteleg daca nu ai protectie deloc sau stiu eu..dar stiam ca dupa anticonceptionale e nevoie de o perioada sa se refaca fertilitatea Offline #11 2008-10-21 17:26:16
Re: na framanta o problema de vreo saptamana...din pacate, da, se poate... unele persoane au mai mult noroc, altele nu Offline #12 2008-10-21 17:30:33
Re: na framanta o problema de vreo saptamana...eu acum am ceva treaba..va rog daca puteti sa-mi dati o adresa de email unde sa o pot contacta pe doctoressa..sau sa-mi lase ea un raspuns..v-as fi tare recunoscatoare.. Offline #13 2008-10-21 21:16:38
Re: na framanta o problema de vreo saptamana...i am lasat doctoressei linkul... happy with him...inlove with him... Offline #14 2008-10-22 18:04:51
Re: na framanta o problema de vreo saptamana...fata buna, daca iei pastilele corect ele te feresc eficient de sarcina...atita timp cit le iei Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2008-10-22 23:09:41
Re: na framanta o problema de vreo saptamana...iti multumesc din suflet draga doctoressa...vroiam doar sa fiu sigura..altfel il tineam pe prietenul meu departe inca o luna de zile.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|