|
Nu esti logat.
Nu imi mai vine menstruatia sacina nu este#1 2008-10-21 19:04:41
nu imi mai vine menstruatia sacina nu esteam facut pauza la microgynon o luna si acum nu imi mai vine menstruatia sunt in a34azi si nimic ce se intampla daca ma sare o luna sau doua Offline #2 2008-10-21 19:11:57
Re: nu imi mai vine menstruatia sacina nu esteastept raspuns urgent sunt disperata am si o usturime nu pot sa ajung foarte curand la medic va rog ajutati-ma Offline #3 2008-10-21 20:08:15
Re: nu imi mai vine menstruatia sacina nu esteandy daca inainte de pastile aveai cicluri neregulate asa vor fi cel mai probabil si acum. usturimea trebuie investigata mai mult. noi nu ne putem da decat cu parerea mami de minuni Offline #4 2008-10-22 09:30:22
Re: nu imi mai vine menstruatia sacina nu esteincearca ceaiul de galbenele in combinatie cu coada soricelului si evtl. cretisoara. Aceste plante sunt renumite pentru ca reguleaza ciclul menstrual. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #5 2008-10-22 20:18:58
Re: nu imi mai vine menstruatia sacina nu esteasta o sa incerc eu de acum incolo ptr ca nu mai incep urmatoarea folie de ac vreau sa renunt. si eu inainte aveam cicluri neregulate si ma gandesc ca acum asa or sa fie . Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-22 22:45:14
Re: nu imi mai vine menstruatia sacina nu estese mai intampla ca dupa ac sa nu vina regulat. la o cunostinta de a mea nu i`o venit vreo 2 luni parca... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|