|
Nu esti logat.
VREAU SA AFLU#1 2008-10-21 20:21:59
VREAU SA AFLUdaca am facut sex neprotejat in timpul menstruatiei si nici nu am folosit vreodata anticonceptionale ce sanse am sa raman insarcinata?vreau un raspuns sigur, care sa nu-mi creeze indoieli.daca e raspunsul pozitiv ce as putea face(in afara de avort,iar pastrarea sarcinii nu este posibila).ce pot sa mai spun.acest lucru(sexul) s-a petrecut acum 2 zile(in prima zi de menstruatie). Offline #2 2008-10-21 20:23:09
Re: VREAU SA AFLUaca am facut sex neprotejat in timpul menstruatiei si nici nu am folosit vreodata anticonceptionale ce sanse am sa raman insarcinata?vreau un raspuns sigur, care sa nu-mi creeze indoieli.daca e raspunsul pozitiv ce as putea face(in afara de avort,iar pastrarea sarcinii nu este posibila).ce pot sa mai spun.acest lucru(sexul) s-a petrecut acum 2 zile(in prima zi de menstruatie). Offline #3 2008-10-21 20:55:33
Re: VREAU SA AFLUdaca s-a terminat in tine sunt sanse sa ramai insarcinata dar mici..... dac nu folosesti anticonceptionale si ca sa scapi de griji poate ar trebui sa apelezi la patila de a 2 zi care se ia in primele 72 de ore de la ultimul contact sexual!!!! Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|