|
Nu esti logat.
Relatie-sfaturi,pareri-2#20 2008-10-21 22:36:18Re: relatie-sfaturi,parericred ca ai cedat cam usor...nu vreau sa fiu rea dar de unde stii k pentru el nu a fost decat o provocare, sa vada daca te poate obtine inapoi sau nu? Pana la urma se mai intampla si de astea...trebuia sa aveti inainte o discutie cu ce anume o sa se schimbe...sau poate el vrea sa stearga cu buretele pauza pe care ati avut-o si de fapt nu vrea sa se schimbe Poate ca ar trebui sa discuti serios cu el sa vezi ce are de gand inainte sa apuci sa te implici din nou... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #21 2008-10-21 23:40:40
Re: relatie-sfaturi,pareripoate o sa ti fie greu ...oricui ii este...dar: lasa-l lasa-l in treburile lui si tu sa ti vezi de ale tale.. Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk Great Song Offline #22 2008-10-22 00:22:08
Re: relatie-sfaturi,parerimda...de ce eram sigura ca o sa te impaci ? #23 2008-10-22 16:15:07
Re: relatie-sfaturi,pareriam avut o discutie inainte de a ne impaca.asta e de acum tot ce pot face e sa astept sa vad daca s-a schimbat sau daca vrea sa se schimbe.o sa incerc sa nu mai pun asa mult la suflet. expect the worst , hope for the best! Offline #24 2008-10-22 19:43:37
Re: relatie-sfaturi,pareriEu cred ca nici asa daca statea amica cu el nu si-ar fi dat seama ca lui ii pare f rau si ca se schimba. Tot daca se impacau isi dadea seama in timp daca intr-adevar se schimba sau nu. Offline Publicitateloading...
#25 2008-10-22 19:48:31
Re: relatie-sfaturi,pareriasta am de gand sa fac.sa avem o discutie dar personal.e cam aiurea pt ca ne vedem doar in week-end pt ca in cursul saptamanii nu pot iesi.si cand ne vedem prima data o sa ii zic tot ce cred si tot ce am pe suflet.ca altfel nu are cum sa mearga. expect the worst , hope for the best! Offline #26 2008-10-22 19:50:15
Re: relatie-sfaturi,pareriar fi fost bine daca ai fi avut discutia asta cu el inainte de a va impaca sau chiar in ziua in care v-ati impacat...ca sa vezi ce spune si el. oricum fa-o cat mai rpd nu mai amana momentul. Offline #27 2008-10-22 19:53:52
Re: relatie-sfaturi,pareriam avut o discutie cu el si inainte.credeam ca a inteles ce vreau.acum se poarta de parca acum ne-am cunoscut.cand ne intalnim prima data o sa deschid subiectul.daca o sa se enerveze inseamna ca il deranjeaza subiectul si a vrut sa se impace cu mine doar asa sa nu fie singur. expect the worst , hope for the best! Offline #28 2008-10-23 13:16:21
Re: relatie-sfaturi,pareriparerea mea ar fi sa fi si u la fel de indiferenta k si el , sa nu mai pui la suflet tot ce face ..tot ce zice....si dak vezi k nu mg relatia intre voi ...nu mai incerca ....n-are rost ..be the best ...fuck the rest )) Offline #29 2008-10-23 13:30:54
Re: relatie-sfaturi,parerinu cred ca poate sa nu puna la suflet tot ce face sau zice.. Offline #30 2008-10-23 13:59:40
Re: relatie-sfaturi,pareri
prea bine spus În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #31 2008-10-23 17:48:41
Re: relatie-sfaturi,pareripai daca nici unul nu pune la suflet nimic ce rost are sa mai fim impreuna.am vb cu el la tel si urmeaza sa mai stabilim anumite chestii cand ne vedem si vom vedea la ce concluzie ajungem. expect the worst , hope for the best! Offline #32 2008-10-23 17:52:21
Re: relatie-sfaturi,parerioana...nu`i nik k v`ati impacat...chiar dak va fi sa va despartiti nu o sa mai doar asa tare plus k vei fi tu impacata cu tine k ai facut tot posibilu pt relatia asta...si eu zic ca asta e cel mai important #33 2008-10-23 18:18:21
Re: relatie-sfaturi,parerida skumpi ai dreptate.nu o sa ma gandesc mai tarziu "oare cum era daca ne impacam" ce'o fi o fi,eu imi vad de scoala mea ca asta e pe primul loc acum. expect the worst , hope for the best! Offline #34 2008-10-23 22:07:41
Re: relatie-sfaturi,parerioana_ tu gandeste`te acum la scoala...nu te chinui prea mult pt el ca din cate ai postat nici el nu stie ce vrea. fi indiferenta...si poate o sa se trezeasca la realitate...daca nu...cu parere de rau dar ba`bay! parerea mea. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #35 2008-10-24 20:09:15
Re: relatie-sfaturi,parerideci pana la urma s-a terminat totul.nu mai mergea deloc.si din pacate s-a terminat cam urat.pana la urma m-a acuzat ca a renuntat la visele lui pt mine e cu capul rau.dar in fine,nu ma mai stresez absolut deloc.nu am cu cine. expect the worst , hope for the best! Offline #36 2008-10-24 20:12:41
Re: relatie-sfaturi,pareriera de asteptat oana imi pare rau, oricum Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-10-24 20:13:01) #37 2008-10-24 20:20:09
Re: relatie-sfaturi,parerimacar mi-am dat seama ca nu aveam cu cine.el ma invinovateste tot pe mine ca nu ies si ca nu comunic cu ai mei.cu ai mei comunic f bine dar avand in vedere ca sunt a 12a si am atat de mult de invatat nu ieseam in cursul sapt.si mi-a zis ca niciodata nu o sa am libertate sa stau cu cineva atat timp cat stau cu ai mei.chiar nu inteleg ce vrea sa plec de acasa sau ce. expect the worst , hope for the best! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|