|
Nu esti logat.
Interactiunea conceptionalelor cu anumite produse naturiste#1 2008-10-21 22:51:32
interactiunea conceptionalelor cu anumite produse naturisteeu folosesc ca anticonceptional de 7 ani acelasi produs Desorell iar de 2 saptamani am inceput sa iau cate o pastila pe zi de sunatoare cu concentratia de 185mg extract de flori echivalent a 0.5 mg hipericina iar acum 2 zile am inceput sa sangerez putin se poate sa fie din cauza pastilelor de sunatoare?ar trebui sa le opresc?eu am mai luat passiflora in combinatie cu valeriana.lavandula spica.si crataegus dar nu am avut nici o reactie negativa de genul acesteia Offline #2 2008-10-21 23:07:48
Re: interactiunea conceptionalelor cu anumite produse naturistee din cauza pastilelor cu sunatoare...a scazut protectia...spre ca te ai protejat suplimentar...pt ce le iei? happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-10-22 09:13:27
Re: interactiunea conceptionalelor cu anumite produse naturistelasa sunatoarea si ia mai bine un alt preparat pe baza de valeriana, lavendula, passiflora sau hamei. Banuiesc ca sunt pentru vreo problema a sistemului nervos........ probleme cu somnul.........sau prea mult stres........? Ultima oara a fost editat de baciu (2008-10-22 09:14:06) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #4 2008-10-22 19:21:39
Re: interactiunea conceptionalelor cu anumite produse naturisteda sunt probleme legate si de stress si de somn ,adorm foarte greu si mereu ma trezesc foarte des si pe langa ca ma trezesc mai si mananc ce imi cade la mana astfel incat m-am ingrasat vazand cu ochii Offline #5 2008-10-22 19:24:04
Re: interactiunea conceptionalelor cu anumite produse naturistesunt destul de prost dispusa toata ziua si usor iritabila,dupa sunatoare m-am simtit foarte bine dar se pare ca trebuie sa renunt la ea ,multumesc pentru raspunsuri Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-22 21:31:59
Re: interactiunea conceptionalelor cu anumite produse naturistebianca ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile...spre sa nu ma intelegi gresit dar ar trebui sa vezi un psiholog...medicamentele doar amelioreaza simptomele, nu trateaza si problema...si o problema exista (pt ca si eu m am aflat intr o situatie asemanatoare cu a ta)...asa ca nu ar strica o parere avizata daca vrei si iti permiti financiar... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-10-22 21:54:21
Re: interactiunea conceptionalelor cu anumite produse naturisteaaa...am inteles...nu cred ca e legata de parinti ci de schimbarea care a avut loc...aceste stari le ai aproximativ de cand te ai mutat nu? daca da din pacate nu prea ai ce face...trebuie incet sa incerci sa accepti situatia... happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-10-22 22:34:11
Re: interactiunea conceptionalelor cu anumite produse naturisteda se poate si ar mai fi faptul ca am studii superioare si am ajuns din cauza saraciei sa vin aici sa lucrez pt ca atunci cand ma voi intoarece sa am unde sta ar mai fi o intrebare legata de anticonceptionale eu am ambale ovare polichistice de 10 ani si anticonceptionalele trebuiau sa ma ajute dar nimic iar operatia iese din discutie deoarece mi s-a zis ca sunt prea mici ca sa fie operate eu am ramas odata gravida cu toate ca luam anticonceptionale si am fost nevoita sa fac avort ar trebui sa le schimb?binenteles dupa control ginecologic prealabil anul viitor la cluj Offline #9 2008-10-22 22:44:52
Re: interactiunea conceptionalelor cu anumite produse naturistevorbim de ovare polichistice si atat sau de sindromul ovarelor polichistice (cu hirsutism si ce mai implica el)? in ceea ce priveste sarcina a fost vb de o eroare de administrare a lor si din acest motiv nu trebuiesc schimbate (trebuie doar avuta grija)...daca totusi e vb de sindrom si nu doar de ovare polichistice atunci desorelle nu e cea mai buna alegere... happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-10-26 21:44:46
Re: interactiunea conceptionalelor cu anumite produse naturisteeste vorba de ovare polichistice nu de sindrom si nu am avut probleme dar mi s-a spus ca atunci cand voi vrea sa raman gravida vor fi necesare multe analize deoarece din cauza chisturilor exista pericolul unui avort iminent ,este adevarat? Offline #11 2008-10-26 22:58:24
Re: interactiunea conceptionalelor cu anumite produse naturistepai daca vb doar de ovare polichistice si de chisturi functionale atunci piluele te vor ajuta sa scapi de ele... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|