|
Nu esti logat.
Cata pauza?#1 2008-10-21 22:59:33
cata pauza?am luat logest timp de 9 luni si am facut pauza 2 luni. intrebarea mea este cate pastile trebuie sa iau pana a mai putea avea contact sexual din nou fara alte masuri de protectie? ajung 6 pastile, spre exemplu? multumesc Offline #2 2008-10-21 23:05:28
Re: cata pauza?daca incepi folia noua din prima zi de menstra esti protejata de atunci...daca o incepi din a2,3 etc zi de menstra esti protejata doar dupa primele 7 pastilute... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-10-22 19:18:46
Re: cata pauza?pai...problema este ca am inceput folia noua dupa ce menstra a trecut (dupa vreo 2 zile)...in acest caz, daca am luat doar 6 pastile si totusi am facut sex fara alte masuri de protectie, exista vreun pericol? Offline #4 2008-10-22 19:47:02
Re: cata pauza?pericolul de sarcina exista, pt ca esti protejata complet dupa ce se absoarbe a 7a pastila, cum a zis si crys... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2008-10-22 19:50:36
Re: cata pauza?pai le luasem de 9 luni deja si stiam ca la un moment dat trebuie facuta si o pauza:) situatia era ipotetica, nu am facut nimic, vroiam doar sa stiu cand pot face avand in vedere ca nu le-am inceput in timpul ciclului ci dupa ce mi-a trecut de tot. ramane tot perioada de 7 zile indiferent daca le-am inceput in cand mi-a venit sau dupa? Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-22 21:21:41
Re: cata pauza?asta cu pauza e un mit...nu e nevoie de ea...si da...perioada de 7 zile ramane atata timp cat nu leincepi din prima zi de menstra happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|