|
Nu esti logat.
Sex#1 2008-10-22 01:02:32
sexPrietena mea ia anticonceptionale de aproximativ o luna iar azi am avut un mic contact neprotejat,am ejaculat inafara dar totusi mi-e frica. Din cate am citit lichidul preseminal contine si ala spermatozoizi si am asa o mica frica. voi ce ziceti? Offline #2 2008-10-22 06:53:52
Re: sexDaca a luat pilulele corect asta insemnand la timp si fara a le combina cu antibiotice atunci nu vad de ce ti-ai face griji . Ce ai tu cu lichidul preseminal ,cu ejaculatul inafara cand prietena ta este protejata aproape 100 % !? Offline #3 2008-10-22 08:43:49
Re: sexStefan e ok daca prietena ta a luat corect pastilutele. Corect inseamna sa le fi luat in fiecare zi aproximativ la aceeasi ora, sa nu fi vomitat in primele 4 ore de la luarea pastilei, sa nu fi avut mai mult de 4 scaune moi intre 2 pastile, sa nu fi consumat grefe sau ceai de suntatoare, sau sa nu fi luat alte medicamente care sa scada efectul anticonceptionalelor. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|