homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex

#1 2008-10-22 01:02:32

stefan89
Membru
Inregistrat: 2008-10-22

sex

Prietena mea ia anticonceptionale de aproximativ o luna iar azi am avut un mic contact neprotejat,am ejaculat inafara dar totusi mi-e frica. Din cate am citit lichidul preseminal contine si ala spermatozoizi si am asa o mica frica. voi ce ziceti?

#2 2008-10-22 06:53:52

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Re: sex

Daca a luat pilulele corect asta insemnand la timp si fara a le combina cu antibiotice atunci nu vad de ce ti-ai face griji . Ce ai tu cu lichidul preseminal ,cu ejaculatul inafara cand prietena ta este protejata aproape 100 % !?

Hai ,relaxeaza-te ca nu ai de ce sa-ti faci griji !
Numai bine!

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#3 2008-10-22 08:43:49

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: sex

Stefan e ok daca prietena ta a luat corect pastilutele. Corect inseamna sa le fi luat in fiecare zi aproximativ la aceeasi ora, sa nu fi vomitat in primele 4 ore de la luarea pastilei, sa nu fi avut mai mult de 4 scaune moi intre 2 pastile, sa nu fi consumat grefe sau ceai de suntatoare, sau sa nu fi luat alte medicamente care sa scada efectul anticonceptionalelor.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.