homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri mari inainte de ciclu

#1 2008-10-22 10:39:18

dennisa1983
New member
Inregistrat: 2008-10-08

dureri mari inainte de ciclu

Buna, poate ma puteti ajuta si pe mine. Cu cateva zile inainte de ciclu am dureri ingrozitoare de ovare( iaU  Ketonal mereu ca sa pot suporta). Mentionez ca in partea stanga ma doare doar un punct, dar la ecograf nu iese niciodata nimic. In stanga am un chistulet de 47/38 mm..Poate da el astfel de dureri? mi=am pus propolis pe burta, am luat ketonal, dar durerea nu vrea sa cedeze...ma ia si ma lasa la intervale anumite. Momentan iau si Zanocin..poate acest medicament sa dea aceste dureri sau sa intarzie ciclul? multumesc!

#2 2008-10-22 10:43:04

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: dureri mari inainte de ciclu

Cred ca poate fi si de la chist durerea... ar fi bine sa mai consulti un medic, sa nu fie vorba de o anexita mai degraba.
Zanocin pentru ce iei ? Ti l-a prescris medicul ?

#3 2008-10-22 12:52:20

dennisa1983
New member

da..i=\au pt cervicita( sau col ectopic), inflamatie..asa a zis dr...

#4 2008-10-22 13:44:23

thanandar
Full member
Inregistrat: 2008-07-23

dennisa1983 a scris:

Buna, poate ma puteti ajuta si pe mine. Cu cateva zile inainte de ciclu am dureri ingrozitoare de ovare( iaU  Ketonal mereu ca sa pot suporta). Mentionez ca in partea stanga ma doare doar un punct, dar la ecograf nu iese niciodata nimic. In stanga am un chistulet de 47/38 mm..Poate da el astfel de dureri? mi=am pus propolis pe burta, am luat ketonal, dar durerea nu vrea sa cedeze...ma ia si ma lasa la intervale anumite. Momentan iau si Zanocin..poate acest medicament sa dea aceste dureri sau sa intarzie ciclul? multumesc!

Durerile mari la ciclu sunt provocate de endometrioza.
Mergi la un ginecolog

#5 2008-10-22 15:09:53

dennisa1983
New member

pai am fost..si mi-a prescris zanocin..dar acum sunt pana in ciclu..si ma dor ovarele rau..mai ales seara..nu stiu, dar nu cred cae bine sa stau cu durerea asta..am luat eu ketonal, dar...poate asa o fi normal...cine stie..sa speram ca dupa antibiotice o sa fie altfel..

am citit acum ce e endometrioza...nu cred ca  e asta..am dureri la ciclu de mica, de la 11 ani, sper si cred ca nu sunt sterila...durerile astea care sunt ciudate sunt inainte de ciclu..la ciclu..am dureri ca intodeauna care se potolesc cu pastile..

Ultima oara a fost editat de dennisa1983 (2008-10-22 15:11:36)

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.