homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare !-3

#39 2008-10-25 00:04:53

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: intrebare !

ionikcutza sterge ultimul mesaj. editeaza`l pe penultimul tau mesaj si completeaza acolo. nu ai voie sa postezi un mesaj unu dupa altu in mai putin de 15 minute...citeste regulile.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#40 2008-10-25 00:05:24

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

Ai putea sa iei postinor dar eu cred k ai fost protejata....chiar daca ai luat antibioticul acela oxiccilina totusi iei de 9 luni ac neintrerupt...si un antibiotic nu anuleaza efectul anticonceptionalelor din cate stiu eu...  dar k sa te simti tu in siguranta ai putea sa iei postinor maine

Ce nu te doboara te face mai puternic

#41 2008-10-25 00:06:27

skumpi
Vizitator

great ! si topicu meu s`a dus pe apa sambetei  :f?rbannad:  e asa greu sa va deschideti un topic separat ...trb sa va bagati peste altii ?  hmm

#42 2008-10-25 00:07:35

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ionikcutza ar fi trebuit sa ti dau ban dar te inteleg ca esti disperata si ai nevoie de ajutor...te rog sa ai mai multa grija...asa...deci de cate zile exact ai lau antibiotic? cate pastile mai ai din folie? ai mai avut contacte de cand ai inceput cu antibioticul?

happy with him...inlove with him...puss

#43 2008-10-25 00:38:10

ionikcutza
New member
Inregistrat: 2008-10-24

cred ca au trecut cele 15 minute de la ultimul meu mesaj asa ca indraznesc sa va deranjez iar.deci am inceput antibioticul luni dimineatza...ultima pastila am luato in seara asat la ora 21..in acelasi timp cu anticonceptionalul.din folia de anticonceptionale mai am doar 4 pastile.antibioticul lam terminat.actul sexual lam avut azi pe la ora 2.deci ce ar trebui sa fac.de curiozitate cat costa  postinorul(ca singura farmacie deschisa la ora asta e cam departe si vreau sa ma duc cu bani exacti)??? continui sa mai iau cele 4 pastile de karissa?
    imi pare tare rau pt scumpi.sincer nu am vrut sa intervin peste tine.imi pare rau.sunt foarte speriata,am doar 18 ani si sunt in clasa a 12 a si sincer nu am nevoie acum de alte complicatii de aceea am intervenit.imi pare rau.

daca mai aveti iedei sau safturi sunt bine venite

va multumesc din nou din toata inima

promit ca asta e ultimul meu mesaj.

Publicitate

loading...

#44 2008-10-25 01:08:09

ionikcutza
New member
Inregistrat: 2008-10-24

nu mia mai raspuns nimeni.asta este.ce o fi o fi.ca eu si asa am probleme hormonale....oricum va multumesc ca miati deschis ochii.daca nu va gaseam in seara asta eu puteam sa raman insarcinata fara macar sa stiu de ce.oricum nu mi se pare admisibil ca sa nu scrie pe prospect ca la antibiotice scade efectul.in fine asta este de acuma faptul e consumat.va multumesc mult de tot...si imi pare tare rau daca am suparat pe cineva...dar trebuie sa intelegeti disperarea unei copile de 18 ani care are bacul si care isi doreste o cariera in medicina.si pentru care venirea pe lume a unui copil nu e deloc momentul...chiar daca sunt impreuna cu prietenul meu de 4 ani si ne iubim mult.vreau sa fiu o doctorita buna si apoi mama ca sa pot avea grija de copilul meu.    va m,ultumesc

#45 2008-10-25 01:21:24

Danisia
Full member

Du=te la o farmacie si ia postinor..nu stiu cat costa .sa poti sa te duci maine dimineatza si problemele tele s-au rezolvat poti sta linistita k nu ai de ce sa te stresezi asa.
te pup fi linistita

#46 2008-10-25 01:22:19

skumpi
Vizitator

ia postinor !
continua cele 4 pastile !
si pe viitor sa ai mai multa grija pentru ca nu e de joaca cu sexu ! faptul k ai 18 ani nu inseamna nik...cand te`ai apucat de sex trebuia sa fii constienta ca are si consecinte...in fine
cand ti`au fost prescrise anticonceptionalele nu tzi`a zis dr. si ca ai nevoie de protectie in caz ca iei antibiotice, mananci grf sau bei ceai d sunatoare ? sa te feresti de astea 3... iar dak nu protectie 7 zile... iar cu antibioticu protectie pe durata tratamentului + 7 zile !
stai linistita...m`am enervat pe moment...cu totii avem pb smile
postinoru costa pana in 50 d lei...nu cred ca e mai skump

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-10-25 01:22:45)

#47 2008-10-25 01:24:07

Danisia
Full member

rotfl  al meu vrea copil eu nu vreau si akm k am uitat sa iau ac la inceput nu am stiu k se pot lua in continoare si luna asta nu le-am mai luat .....asa k daca am ramas asta e ..daca nu norocu meu rotfl

#48 2008-10-25 01:46:29

skumpi
Vizitator

smile

#49 2008-10-26 19:13:27

andr3a_y
New member
Inregistrat: 2008-05-19

buna ..dupa ora veche luam pastilitza la 9 seara.dupa ora cea noua,de iarna tot asa o iau?nu are importanta?va multumesc

#50 2008-10-26 19:14:47

crys_ty_na
Platinum member

tot la 9 seara smile

#51 2008-10-26 22:45:52

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

ionikcutza a scris:

nu mia mai raspuns nimeni.asta este.ce o fi o fi.ca eu si asa am probleme hormonale....oricum va multumesc ca miati deschis ochii.daca nu va gaseam in seara asta eu puteam sa raman insarcinata fara macar sa stiu de ce.oricum nu mi se pare admisibil ca sa nu scrie pe prospect ca la antibiotice scade efectul.in fine asta este de acuma faptul e consumat.va multumesc mult de tot...si imi pare tare rau daca am suparat pe cineva...dar trebuie sa intelegeti disperarea unei copile de 18 ani care are bacul si care isi doreste o cariera in medicina.si pentru care venirea pe lume a unui copil nu e deloc momentul...chiar daca sunt impreuna cu prietenul meu de 4 ani si ne iubim mult.vreau sa fiu o doctorita buna si apoi mama ca sa pot avea grija de copilul meu.    va m,ultumesc

din cate tin minte parca iei karissa...prospectul de la antibebe l`ai citit? acolo scrie cu ce interactioneaza...

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#52 2008-10-28 14:19:10

oana_confuza
New member
Inregistrat: 2008-01-25

deci azi am programare la medicul ginecolog..si o prietena dea mea a fost saptamana trecuta tot la medicul acesta si a costato 50 ron:control ginecologic+ecografie...si eu din cate am inteles trebuie sami faca o analiza de secretie..costul acestei analize este inclus in pretul de consult sau nu?sa stiu totusi cam cati bani sami iau la mine

#53 2008-10-28 14:25:54

elenas
Full member
Inregistrat: 2007-08-22

din cate stiu eu orice analiza se taxeaza separat si o analiza de secretie poate sa coste in functie de cabinet de la 10 lei la 50...

#54 2008-10-28 14:45:17

anemonn_a
New member
Inregistrat: 2008-10-28

buna ziua
astazi m-am inscris pe acest forum si as avea ceva de spus. in urma cu ceva timp la un control de rutina, pap-ul a iesit modifcat. dupa mai multe vizite la mai multi doctori, am facut si colposcopie si in sfarsit am ajuns sa fac un chiuretaj bipsic. rezultatul este urmatorul:
"1. displazie col-exocol: fragmente de exocol cu leziuni de dispalzie simpla si mica zona de displazie simpla spre  2. displazie col-endomedru:cheaguri fibrino-hematice cu elemente inflamatorii acute cuprinzand  fragmente mici de enodmedru cu glande sub stimul estrogenic, corion cu discreta proliferare fibroblasto-fibrocitara".
doctorita mea spus ca va treui sa fac conizatie. dvv imi puteti interpreta si sa-mi da-ti un sfat.
va multumesc frumos.

#55 2008-10-28 14:45:47

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

skumpi a scris:

ia postinor !
continua cele 4 pastile !
si pe viitor sa ai mai multa grija pentru ca nu e de joaca cu sexu ! faptul k ai 18 ani nu inseamna nik...cand te`ai apucat de sex trebuia sa fii constienta ca are si consecinte...in fine
cand ti`au fost prescrise anticonceptionalele nu tzi`a zis dr. si ca ai nevoie de protectie in caz ca iei antibiotice, mananci grf sau bei ceai d sunatoare ? sa te feresti de astea 3... iar dak nu protectie 7 zile... iar cu antibioticu protectie pe durata tratamentului + 7 zile !
stai linistita...m`am enervat pe moment...cu totii avem pb smile
postinoru costa pana in 50 d lei...nu cred ca e mai skump

eu cred ca am fost la un cabinet de planning foarte slab. stiam de la voi de alea 3 si am intrebat acolo si mi s a zis ca peste tot pe unde au citit ele de antibebe nu scrie nimic de antibiotice si cu atat mai putin grefe si sunatoare,ca ar trebui sa beu in cantitati industriale ca sa inlature efectul aticonceptionalului.

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#56 2008-10-28 17:12:55

crys_ty_na
Platinum member

eu si intr un film (american cu medici...ER mi se pare tongue ) am vazut faza cu scaderea efectului pilulelor din cauza ceaiului de sunatoare tongue

#57 2008-10-28 17:36:38

skumpi
Vizitator

darkmelania...mai bine sa previ...decat sa tratezi wink alegerea ta...da nah decat sa te trezesti cu o surpriza neplacuta mai bine le eviti sau dak e musai sa le folosesti...protectie.. acuma u faci cum vrei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.