|
Nu esti logat.
Ajutor!!!-2#20 2008-10-26 11:03:40
Re: ajutor!!!Fetele va rog sa ma ajutati si pe mn cu un sfat daca puteti. Eu iau marvelon de vreo 10 luni, Pe 4 oct am facut-o protejat pt k uitasem eu o pastilutza si eram in a 6-a zi in care treb sa ma protejez suplimentar, dar fiind seara pr meu a pus prez invers fara sa vrea apoi l-a intors... dupa ce am term folia de antibebe la 2 zile mi-a venit menstra.am mai avut un act sexual sapt trecuta .. dupa care am observat o secretie cam ciudata.. de culoare galben verzuie fara mancarimi usturimi fara nimik.. Ieri am avut iar un act sexual in care am avut o secretie alb rosiatica...ce sa fie?? Menstra nu treb sa imi vina pt k mai am de luat o sapt pastile...ma gandeam k poate am racit la ovare si din cauza asta am acea scurgere. nu mi s-a int asa ceva pana acum, sunt cam speriata, insarcinata nu am cum sa fiu k mi-a venit menstra dupa actul sexual in care a pus invers prez.... astept o parere va rog. ms Offline #21 2008-10-26 11:29:23
Re: ajutor!!!mergi la medic...secretia aceea (prima) poate sa indice o infectie...iar secretia de dupa contact poate sa indice probleme la nivelul colului...asa ca trebuie investigatii suplimentare...pt sarcina nu ti fa griji... happy with him...inlove with him... Offline #22 2008-10-26 11:30:43
Re: ajutor!!!ms crys_ty_na, o sa merg la medic Offline #23 2008-10-26 11:39:50
Re: ajutor!!!n ai pt ce..stiu ca nu e o placere dar cand trebuie happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|