Sa radem putin 2-133
- maryahs
- Insomniac member
- De la: de sub tampa
- Inregistrat: 2008-01-07
Re: Sa radem putin 2
It?istii si clientii ?dificili?
- Client: Buna, Mariana aici. Nu pot sa-mi scot discheta din calculator. - Suport tehnic: Ati incercat sa apasati butonul? - Client: Da, sigur, e chiar blocat. - Suport tehnic: Asta nu suna prea bine; Voi trimite pe cineva. - Client: Nu , stati putin..Inca n-am bagat-o? e inca pe birou? scuze?
- Suport tehnic: Apasati pe simbolul ?My Computer? din partea stanga a ecranului. - Client: Stanga ta sau stanga mea?
- Suport tehnic: Buna ziua. Cu ce va pot ajuta? - Client: Buna?Nu pot sa listez. - Suport tehnic: Puteti va rog sa dati click pe ?Start? pentru mine si? - Client: Asculta domnule, te rog sa nu ma iei pe mine cu chestii din astea tehnice! Ca doar nu-s Bill Gates.
- Client: Buna, Marta aici, nu pot sa listez. De fiecare data cand incerc, imi spune ca nu poate gasi imprimanta. - Chiar am luat imprimanta si am ridicat-o in fata monitorului si el tot imi spune ca nu o gaseste?
- Client: Am o problema daca vreau sa listez cu rosu? - Suport tehnic: Aveti imprimanta color? - Client: Aaaah???????multumesc.
- Suport tehnic: Ce vedeti pe monitorul dumneavoastra doamna? - Client: E un ursulet pe care prietenul meu mi l-a cumparat de Valentine?s day.
- Client: Tastatura mea nu mai functioneaza. - Suport tehnic: Sunteti sigur ca e conectata la calculator? - Client: Nu. Nu pot sa vad in spatele calculatorului. - Suport tehnic: Ridicati tastatura si mergeti 10 pasi in spate. - Client:! OK - Suport tehnic: Inca mai aveti tastatura in mana? - Client: Da - Suport tehnic: Asta insemana ca nu e conectata la calculator. Mai vedeti vre-o tastatura pe birou? - Client: Da, mai e una pe aici. Ah?asta merge? multumesc tare mult!
- Suport tehnic: Parola dumneavoastra este ?a? mic, de la ananas, ?V? mare de la Victor, si cifra 7. - Client: Mare sau mic?
- Client: Nu pot sa intru pe internet. - Suport tehnic: Ati folosit parola corecta? - Client: Da, sigur. Am vazut-o la colegul meu. - Suport tehnic: Puteti sa-mi spuneti ce parola ati folosit? - Client: Cinci stelute.
- Suport tehnic: Ce program anti-virus folositi? - Client: Firefox. - Suport tehnic: Acesta nu este un program anti-virus. - Client: Aa, scuze?Internet Explorer.
- Client: Am o maaare problema. Un prieten mi-a pus un screen saver pe - calculator dar de fiecare data cand misc de mouse, dispare?.
- Suport tehnic: Cum pot sa va ajut? - Client: Scriu primul meu e-mail. - Suport tehnic: OK, si care ar fi problema? - Client: Pai, am scris litera ?a? in adresa, dar nu stiu cum sa desenez cerculetul din jurul ei
iubesc si sunt iubita
- hai_faiv
- Hero member
- De la: bubulina gospodina
- Inregistrat: 2008-08-18
prea tari
When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.
- hai_faiv
- Hero member
O cuconita cheama pentru curatenia de primavara o fata de la tara. Dau cu aspiratorul, bat covoarele, sterg praful, ajung in dormitor. Sub pat fata gaseste un prezervativ. Il ia cu doua degete si?l priveste ingrozita. Cucoana o vede, se inroseste si ii zice: − Ce este Marie, pe la voi la tara nu se face sex? − Ba da cucoana, da' nu pana le cade pielea !
Dupa ce a examinat-o temeinic pe domnisoara, ginecologul spune: − Deci, cand va vedeti sotul asta-seara ... − Nu sunt maritata, domnule doctor! − Atunci, cand va vedeti logodnicul ..... − Nu sunt nici logodita... − Sa zicem atunci, prietenul ... − Nu am nici un prieten si, pana acum, nu am avut nimic cu vreun barbat! Ganditor, doctorul se duce la geam si priveste in zare. Saturandu-se sa stea cu picioarele in sus, duduia intreaba: − La ce priviti atat de atent domnule doctor? − Astept un pic! Ultima data cand s-a intamplat ceva asemanator, a aparut la rasarit o stea !
Doua vecine stau de vorba la poarta. Una ii zice celeilalte: − Zi-i lu? fiu'tau sa nu ma mai imite! − Ionele, mama, inceteza sa mai faci pe prostul!
Intr-o seara politia il prinde pe unul dezbracat .. − Ce cauti dezbracat pe strada ? La care omul raspunde: − Sunt parasutist ! − Si unde iti este parasuta ? − E sus la etajul 2, o bate soţul ei ..
O doamna se intoarce din concediu, de la mare, iar sotul o intreaba: − Ei, cum te-ai distrat? − Acolo femeile ori impletesc ori fac sex . − Si tu ce ai facut? − Pai am uitat sa-mi iau cu mine andrelele...
Doctorul ?şi ?ntreabă pacienta: − Ce v?rstă aveţi, doamnă? − Mă ?ndrept spre 30. − Din ce direcţie?
Discuţie ?ntre două prietene: − Şefa mea m-a concediat fiindcă m-am culcat un pic ?n timpul programului. − Vai, dar asta i se poate ?nt?mpla oricui! − ...poate, dar nu cu soţul ei!
Doua blonde, la discoteca. Se apropie un tip aratos si o cere pe una dintre ele la dans. In timp ce danseaza, fata intreaba: − Esti cam palid. De ce nu mergi mai des la soare? − Acum am iesit de la inchisoare. − Si de ce ai fost acolo? − Mi-am omorat nevasta, i-am taiat capul si l-am aruncat intr-un rau. Dupa dans, fata se intoarce la prietena sa: − Inchipuie-ti, draga, nu e insurat...
O femeie face plaja fara sutien. S?nii ei superbi atrag atentia unui barbat. Acesta se uita, se uita si ?n cele din urma, ?ncearca sa intre ?n vorba cu ea: − Puteti sa-mi spuneti c?t de calda este apa ? − Asculta, domnule! raspunde ea iritata. Multa lume m-a luat drept t?rfa, dar drept termometru ?nca nimeni...
When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.
- mihaela2289
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-18
soacra e ca berea... rece si pe masa pt soacrele rele si artagoase.
www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!
- Divya
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-13
- jeannie
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-07-13
- hai_faiv
- Hero member
Tovarăşul Ivan a fost membru de bază al partidului, a participat la Marea Revoluţie din Octombrie. Tovarăşul Lenin i-a murit ?n braţe. Tovarăşul Ivan a fost decorat cu numeroase distincţii şi medalii ale URSS. Şi acum, la 102 ani, tovarăşul Ivan merge ca omul la doctor. - Bună ziua tovarăşe doctor! - Bună ziua tovarăşe Ivan, dar cu ce problemă pe la noi ? Sunteţi bolnav ? - Aaaa nu eu, tovarăşa Katia ... de 4 zile nu se mai scoală din pat, nu mai vorbeşte cu mine, nu mai măn?ncă nimic, nu ştiu ce sa mă mai fac cu ea. - Păi, c?ţi ani are tovarăşa Katia? - 95 ! Tinerică, tinerică... - Hm, e o v?rstă la care se mai ?mbolnăveşte omul, mai... moare ? - Da, tovarăşe doctor, dar ştiţi, daca eu mă simt ?ncă bine şi ?n putere parcă mi-ar părea rău să o pierd, că m-am ?mpăcat foarte bine cu ea. - Păi ?n cazul acesta, vă dau o reţetă, dar nu pentru ea, ci pentru dvs. tovarăşe Ivan. Mergeţi la farmacie, luaţi pastila asta, faceţi un sex cu tovarăşa Katia şi s-ar putea să aveţi surpriza să-şi revină. Merge tovarăşul Ivan la farmacie, ia pastila, merge acasă, alea, alea? A doua zi c?nd se trezeşte, tovarăşa Katia nu mai era ?n pat, era ?n bucătărie, c?nta şi gătea. Stă tovarăşul Ivan şi filozofează: ?Eeee, al naibii tovarăşul doctor, dacă ştiam eu tratamentul acesta, nu ?mi mai murea tovarăşul Lenin ?n braţe?.
- Sumire
- Sr. member
- Inregistrat: 2011-04-26
Reguli pentru a nu fi gay:
1. Daca ai 30 de ani si inca nu ai burta: SIGUR ESTI GAY! Nu am ce adauga aici? ca e destul. 2. Nu manca Topi-top sau Chupa chups.. sau orice alta chestie care se suge. Singurile lucruri pe care le poate ?suge? un barbat sunt picioarele de porc, oasele de pui, si femeile. ATAT. Restu` ce se mai suge sunt chestii gay! 3. Sa ai pisica? Doamne Fereste!!! Doar un gay de ala pierdut de tot poate sa tina asa ceva. O m?tza e ca un caine, da` gay. E nesimtit, se spala cu propria limba, mananca peste si nu se imbata niciodata. Vreau sa zic, omu` care are pisica are o proFUNDa relatie homosexuala. Pai fiti atenti si voi. Un caine il chemi cu demnitate MASCULINA: ?Samson!!! Vino aici!? dar unei pisici ii zici? ?pis-pis.. pis-pis? hai, vino, pisi-pisi? ? Ridicol. GAY. Ce poate fi mai gay de atat? 4. Sa nu te duci in vacanta cu cortu` ca nu ai unde sa te pisi. Pai un barbat o face unde vrea. Femeile (si gay-i) nu stiu ce inseamna sa mergi cu cortu` si sa te pisi peste tot sa iti marchezi teritoriul ca masculii. 5. Sa te uiti in cutia postala de fiecare data cand ajungi acasa: Asta-i de gay, frate! Un BARBAT ADEVARAT ajunge acasa, dupa 8 ore de munca si trei de baut cu baietii, obosit, transpirat si pe jumatate varza si? ce credeti ca face prima oara? Se uita in cutia postala? Ce dracu` dom`le? Un barbat se uita in cutia postala doar daca ii taie astia gazu`, curentu` sau apa. Si in plus, ati vazut cheile de la incuietorile de la cutiile postale? Sunt mici, parca facute special pentru femei sau afeminati? nu pentru maini de BARBAT. 6. Sa ceri cafea fara cafeina, sau cu laptic, ori ceva de genul. GAY! Deci, O cafea e O CAFEA. Si atat! E puternica, aromata. Singurele chestii pe care si le pot pune in cafea e cognac sau whisky. Restul sunt chestii de femei. Unde naiba ati mai vazut voi: ?Domnisoara, imi dati, va rog, o cafeluta cu un pic de laptic?? O PORCARIE! 7. Sa nu stie numele a mai mult de 4 prajituri (printre care si savarina si prajitura de ciocolata). Unde s-a vazut sa intre un barbat in cofetarie sa ceara: ?Scuzati-ma, imi puteti da un mousse de capsuni cu frisca, un ecler, doua amandine si doua boema?? 8. Sa mergi la librarie. Pai pentru ce sa iti cheltui putinii bani cumparand carti, cand poti sa mergi sa cumperi ceva pentru masina sau sa stai in bar sa bei ceva? Mai bine mergi la o petrecere, la o expozitie de masini, sa faci sporturi extreme, la o partida de fotbal. Pai o petrecere pentru BARBATI inseamna bautura, mancare, femei bune, rasete? si nu sa stai toata ziua bagat intre carti si sa cauti autorii sa iti dea autografe. 9. Sa conduci cu ambele maini. GAY! SUper-Gay! Pai o mana trebuie sa stea pe volan? ATAT! Cealalta trebuie folosita la tinut telefonul cand vorbesti, sa tii berea si CEL MAI IMPORTANT sa bagi mana in chiloteii fetei ce sta pe scaunul copilotului. 10. Sa te uiti la data expirarii a alimentelor in magazine. Un barbat nu face chestia asta niciodata ca e imun la alimentele expirate. Barbatul e o masina cand e vorba de sanatate si niste mezeluri expirate, o bucata de pui crud si expirat e bun pentru fauna intestinala masculina. Sa nu mai vorbim de cei ce ?mangaie? verdeturile, rosiile, ardeii, etc in magazine sa vada daca-s bune. 11. Daca nu merge centrala termica sau boilerul, sa incalzesti apa in oala sa te speli e pentru GAY. Daca nu ai apa calda, atunci FII BARBAT: spala-te cu apa rece! Ca doar nu esti gheiut sa mergi cu olita la baie sa iti faci baita. Sau, nici sa nu te speli. Ca doar nu e nici o problema?
- Florence_
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-11-08
Doua mame cu (,) copii lor in parc - una avea o fetita si una un baietel. Stranuta fetita: Hap-ciu ! Baietelul: - Norocel !
Mai stranuta o data: - Hap-ciu ! - Norocel ! Stranuta a 3-a oara: - Hap-ciu ! - Ai lacit, culva mica !
- hai_faiv
- Hero member
- Florence_
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-11-08
Awww
- rosebunny
- Insomniac member
- Inregistrat: 2010-09-28
Doi tipi sunt in parti diferite ale lumii. Unul merge pe o franghie intre 2 stanci, altul primeste un sex oral de la o batrana de 90 de ani. Amandoi au acelasi gand, in acelasi timp: "Nu te uita in jos! Nu te uita in jos!..."
Tot raul e spre bine Zambim si noi azi?
- AciDulaSs
- Banat
- Inregistrat: 2008-10-16
- rosebunny
- Insomniac member
- rosebunny
- Insomniac member
- rosebunny
- Insomniac member
- rosebunny
- Insomniac member
- heart_beat
- Insomniac member
- De la: ♫
- Inregistrat: 2009-12-18
- jeannie
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-07-13
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|