Sa radem putin 2-142
- dudu.f
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2011-09-01
Re: Sa radem putin 2
Don't think of yourself as an ugly person, think of yourself as a beautiful monkey!
“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi
- AciDulaSs
- Banat
- Inregistrat: 2008-10-16
asta e teoria cum ca oamenii se trag din maimute ... dar maimutele sunt frumoase
- dudu.f
- Sr. member
Mi s-a parut geniala si plina de optimism.
Sotia il intreaba pe sot: - Dragule, cate femei ai avut tu in viata ta ? Sotul: -Una, doua, trei, patru, cinci, sase , sapte, tu , noua, zece.
“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi
- Johanne
- Platinum member
- Inregistrat: 2012-01-12
vai roziii
Logica feminina
Merg cu autobuzul catre casa. Autobuzul este plin. Nu vreau sa ma inghesui pana la aparatul de compostat, mai bine rog o doamna sa imi composteze biletul. Dar cum sa ma adresez oare ? Sa o tutuiesc sau sa ma adresez cu Dvs ? La penultima statie nu a coborat, deci merge pana la capatul de linie. Ma uit mai atent la ea, are o sticla de vin, adica sigur merge la un barbat. Vinul nu este cel mai ieftin, deci barbatul arata bine. In satul meu sunt doi barbati care arata bine: sotul meu si amantul meu. La amantul meu sigur nu poate merge deoarece eu acolo ma duc acum. Inseamna ca merge la sotul meu. Sotul meu are doua amante: Claudia si Andreea. Claudia e in delegatie... "Andreea, poti sa-mi compostezi si mie acest bilet, te rog ?" Andreea: "De unde ne cunoastem?"
Two souls don't find each other by simple accident
- Missy005
- Hero member
- Inregistrat: 2012-02-17
suuper tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mai vreau
Intr-o zi iepurasu' era pe marginea unei prapastii si urla cat putea: -Calule, calutule! Trece ursul pe langa el si-i zice: -Ba iepure, taci ca ma doare capu'! -Calule, calutule! -Ma iepure taci, nu intelegi?! -Calule, calutule! -Iepure, taci ca te bat de-ti suna apa-n cap! -Calule, calutule! Sare ursu' la iepure, asta se fereste si ursu' cade in prapastie. -Ursule, ursutule!
Cica leului i s-a facut lene sa tot vaneze si porunceste tuturor animaleor sa ii aduca de mancare zilnic. Cine nu se supune sau nu aduce ceva pe placul leului va fii batut cu organul leului pe spate. A doua zi vine ursul cu un porc. Leul satisfacut il lauda. Vine si vulpea cu o gaina, leul fiind satisfacut si de data asta. Iepurasul neavand cum sa vaneze, ii aduce un morcov. Leul, suparat, il bate pe spate cu organul sau viguros. Tu nu stii ca nu mananc decat carne? pleaca suparat iepurasul, dar dupa cativa pasi se opreste si incepe sa rada. Bine ba iepurasule, eu te bat si tu razi? Iepurasul radea in continuare de se tinea cu mainile de burta si printre hohote ii zice leului: Vezi ca vine ariciul cu 2 mere!!!!
O femeie se plange alteia ca barba-su nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: "Ce avem de mancare?"... Cealalta ii zice: "- Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav... imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi negri si il astepti in usa, sexy asa... si se rezolva"... A doua zi se intalnesc din nou: "- E, cum a fost? - Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexy... ce sa mai... bomba"... "- Si?" "- Si cand a deschis usa mi-a zis: "Zorro, faci si tu ceva de mancare azi?"
2."Merge Ion cu bicicleta sa treaca granita in Republica Moldova. Pe spate are doi saci mari. Il opreste vamesul si-i spune: - Ia stai, ba! ce ai in saci? - Nisip, bre. - Mai vedem noi. Si vamesul ii taie sacii, si, ce sa vezi, nisip. Totusi il tine pe Ion peste noapte si trimite nisipul la laborator. Rezultatul: nimic altceva decat nisip. Ion este lasat liber si i se dau alti saci noi cu nisip. Peste doua zile Ion se intoarce pe bicicleta cu alti doi saci pe spate. Vamesul iar il opreste, cauta in saci, si ce gaseste? Ati ghicit: nisip. Povestea se repeta pana cand, intr-o zi, vamesul se intalneste cu Ion intr-o carciuma din Iasi si il intreaba: - Bre, io stiu ca tu faci contrabanda cu ceva, da nu stiu cu ce, si nu mai pot sa dorm noaptea ca tot la asta ma gandesc. Ia, zi, ca nu spun la nimeni, cu ce faci ma contrabanda? Ion, dupa ce mai bea putin din tuica, spune sec: - Cu biciclete."
Ultima oara a fost editat de rozi2012 (2012-07-11 22:25:01)
" Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
- dudu.f
- Sr. member
Vine copilul la tata si intreaba: - Tata, cine suntem noi in familie? - Ei, eu sunt presedintele, mama - puterea, bunica - politia, dar tu... tu esti poporul! Peste o ora copilul ii suna tatalui la serviciu: - Domnule presedinte, la putere a venit un nou presedinte, politia doarme, dar poporul se ingrijoreaza!
- Missy005
- Hero member
- Inregistrat: 2012-02-17
Ma duc dimineata la pescuit, si stau, si stau, si seara prind un amarat de pestisor galben? Ma uit in galeata - goala, manca-ti-as? Zic: Dute-n amaru tau, amaratule! Ma duc spre casa cu bicicleta, cand, ce sa vezi: odata se face tzoacla Mertzanu? asta, de zic toti ca l-am furat...... ajung acasa, o vila, manca-ti-as? O inthreb pe phiranda: De unde-i vila asta tu, ca-ti mananc pipota! Nu stiu, ma tigane! Ii povestesc ce-am patit, si-atunci imi zice tiganca: Ia o oala cu rame, si-i du la peste si-i multumeste! Si-ajung la lac, il strig pe pestisor, si-l intreb: Cum sa te rasplatesc,pestisorule? Si el zice ca are tot ce vrea, ca-i fermecat, manca-mi-ar, da? zice sa ma culc cu el. Si se da de trei ori peste cap, si se face o mandrete de fata de 14 ani?.... onorata instanta?
" Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
- Johanne
- Platinum member
Violeta avea 85 ani și se duce la biserică să se roage lui Dumnezeu să o țină sănătoasă p?nă la sf?rșitul vieții.?n timpul rugăciuni, Dumnezeu ?i șoptește la ureche că ?i mai face cadou ?ncă 35 de ani. Violeta de bucurie se duce la doctor și ?și face operație estetică la față, ?și modifică pomeții, buzele, bustul, piciorele ?și pune silicon la fund și ?și pune și extensii la păr. După ce iese de la doctor, dă să traverseze șoseaua, o lovește un tir și moare. Ajung?nd la Dumnezeu, ?n rai, ?l ?ntreabă: -Doamne dar mai devreme m-ai spus că ?mi faci cadou ?ncă 35 de ani și eu am murit, cum așa? Dumnezeu ?i răspunde: -Iartă-mă Violeta dar nu te-am recunoscut.
- Johanne
- Platinum member
Unde se afla punctul G la femei? In lumina ultimelor cercetari... s-a descoperit ca el este situat... la sfarsitul cuvantului SHOPPING!
Sotul si sotia se cearta. Intr-un final sotia spune: - Ai castigat! Azi tu ai ultimul cuvant. Cere-ti iertare!
- Nicole_
- Hero member
- Inregistrat: 2011-04-02
I: De ce atunci cand cade o bila face POC POC si nu face POC POC POC? R: Pt ca e bila, nu e trila!
- Johanne
- Platinum member
- Nicole_
- Hero member
Eee... Mai zi ceva e bancu' anului părerea mea.
- Nicole_
- Hero member
puf puf
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|