Sa radem putin 2-23
- Himmel
- Insomniac member
- De la: Magix
- Inregistrat: 2008-05-10
Re: Sa radem putin 2
ym EMO
> True (online) > Mananc si plang (busy) > On the roof (stepped out) > Cumpar lame (be right back) > Probez noile insigne (not at my desk) > Nu am chef sa vb cu nimeni (on the phone) > Wishful thinking (invisible to everyone) > Cadeeeee ! Emo down. (offline)
Un individ e nevoit sa opreasca masina datorita unei congestii de trafic. Deodata, cineva ii bate in geam: -Ce s-a intamplat? -Teroristii i-au rapit pe cei 322 de hoti din Parlament si cer 10 milioane de dolari rascumparare. Altfel ameninta ca ii vor stropi cu benzina si le vor da foc. Acum mergem din masina in masina si facem o cheta. -Bine - zice omul din masina - Si cat trebuie sa dam de fiecare? - Cam 5 litri.
Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.
- Himmel
- Insomniac member
- De la: Magix
- Inregistrat: 2008-05-10
Un om de la tara, impreuna cu baiatul sau, viziteaza un magazin universal de la oras. Ramin amindoi blocati in fata celor doua ziduri stralucitoare, care se desparteau si apoi se uneau la loc. Baiatul intreaba: − Tata, ce-i asta? Tatal, care in viata lui nu vazuse un lift, raspunde: − Fiule, n-am vazut asa ceva in viata mea, nu stiu ce poate fi! In timp ce se uitau amindoi, cu ochii iesiti din orbite de uimire, o batrina intr-un carucior cu rotile vine, apasa un buton, cele doua ziduri se deschid, iar batrina intra intr-o mica camera. Zidurile se inchid, iar cei doi vad niste cerculete mici de lumina, care se aprindeau si se stingeau. Zidurile se deschid din nou si apare o blonda superba de de ani. − Fiule, du-te repede si cheam-o pe ma-ta!
Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
Dragostea nu se stă, se face.
- baciu
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-02-25
Doua blonde: Prima o intreaba pe cea de-a doua: - Auzi fato, care crezi tu ca e mai departe: luna sau Londra? - Fata da proasta mai esti, vezi tu Londra de aici?
Gheorghe facea sex cu Maria, nevasta lui Ion: -Gheorghe, zice Maria, daca s-ar face stiuletii de porumb cat pu*a ta, ce recolta am avea? -Marie, daca s-ar face bobul de grau cat sfarcul tau , ce recolta am avea? La care Ion, care ii privea pe ascuns din pod: -Dar daca da o grindina cat coa*ele mele s-a dus recolta voastra!
Intr-o zi o baga unul pe o tipa in dormitor, o dezbraca si se pregateste sa se urce pe ea. Dar mai intai o intreaba: -Auzi duduie, dar tu cati ani ai -13 -Aoleuuu!! strange-ti repede hainele si fugi! Se uita asta urat la el: -Domne, nu stiam ca esti asa de superstitios!
- De ce poarta blondele pantaloni stramti? - Sa li se citeasca pe buze.
Ultima oara a fost editat de baciu (2009-03-15 18:26:36)
Unde dragoste nu e, nimic nu e.
- anda23
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-09-12
2 miriapozi, el si ea, se giugiuleau. Dupa 10 minute de oftaturi, zice el: -Hai, nu fi rea, spune-mi intre care picioare o ai?
O pereche sarbatoreste Nunta de Fier: casatoriti de 65 de ani! Ea: mare si solida. El: mic si plapind. Printre invitati se afla si un reprezentant de presa. - Ia spuneti-mi, o intreaba el pe sarbatorita, cum ati facut toti acesti ani? - A, de fapt foarte simplu: eu am hotarit ce trebuia sa faca sotul meu iar el a facut! Daca nu, il pocneam peste dovleac! - Si Dvs.? il intreaba el pe sot, care au fost cei mai frumosi ani ai dvs. din timpul casniciei? - Cei 10 ani de prizonierat in Rusia.
- roxipoxi
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-04
- life
- Hero member
- Inregistrat: 2008-05-23
Or fi el gay dar danseaza super si stie dansul la cel mai mic amanunt.
We Have To Be Strong !!!
- wra_blu
- Banat
- Inregistrat: 2008-08-31
roxipoxi a scris:http://www.pisipoanca.com/search?updated-max=2009-03-12T00%3A00%3A00%2B08%3A00&max-results=4
aaa danseaza bine...eu ma rupeam dak faceam asa
- ryanna22
- Hero member
- Inregistrat: 2008-10-08
Beyonce e mic copil pe langa baietasul asta(sau fata ce o fi)
- life
- Hero member
- Inregistrat: 2008-05-23
Exact )
We Have To Be Strong !!!
- alexa123
- Hero member
- De la: underground
- Inregistrat: 2008-12-08
when the pomp lights up,you shoot.
- ela_is_sweet
- Sr. member
- Inregistrat: 2006-08-10
- roxipoxi
- Full member
- _alexa_
- Hero member
- De la: ghinioane mi se trage!!
- Inregistrat: 2008-03-20
roxipoxi a scris:http://www.pisipoanca.com/search?updated-max=2009-03-12T00%3A00%3A00%2B08%3A00&max-results=4
e genial tipu`!!!! cat de frumos danseazaaa!!! pacat ca sigur e gay
Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...
- ryanna22
- Hero member
- Inregistrat: 2008-10-08
mda...saracu'om nici n am putut sa ma uit la tot clipul.... si nu stiu daca era indicat sa fie pus la topicul asta...
- roxipoxi
- Full member
ryanna22 a scris:mda...saracu'om nici n am putut sa ma uit la tot clipul.... si nu stiu daca era indicat sa fie pus la topicul asta...
nu stiam la ce topic sa-l pun. oricum nu cred ca a ras cineva. e de apreciat. ca sa vezi ce inseamna sa ai vointa
- alexa123
- Hero member
- De la: underground
- Inregistrat: 2008-12-08
frumos, mai vazusem ceva de genu` pe un blog oricum, de apreciat
when the pomp lights up,you shoot.
- calleigh
- Platinum member
- De la: viata
- Inregistrat: 2009-01-13
vai ce tare e tipul...cred ca e tip,nu? danseaza super fain...wai...
Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.
- asim
- Full member
- Inregistrat: 2008-06-23
stiti de ce croncane ciorile cand zboara?
ca schimba viteza
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|