homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa radem putin 2-46

#856 2009-11-06 11:04:31

iris2
Full member
Inregistrat: 2009-05-08

Re: Sa radem putin 2

cel cu sapunul si matura e betonnnnn! (si nu-l stiam).

#857 2009-11-06 11:19:51

iris2
Full member

adina15 a scris:

Dupa pensionare, m-am dus la Casa de Pensii sa-mi iau decizia. Femeia care m-a primit, mi-a cerut cartea de identitate ca sa definitiveze dosarul. Am cautat prin toate buzunarele, pana cand am inteles, ca am uitat-o acasa.
Functionarei i-a parut rau de mine, ca trebuie sa merg acasa si sa vin iar mai tarziu, dar a gasit o solutie; mi-a zis: "Descheie-te la camasa!"
M-am descheiat si ea a vazut parul rar si carunt de pe piept.. Mi-a spus: "Parul asta carunt, e suficient pentru mine, sa te cred".
Si mi-a procesat dosarul. Intors acasa, i-am povestit bucuros sotiei ce mi s-a intamplat.. Ea mi-a spus:
- Hai! Si de ce nu ti-ai dat jos si pantalonii?
Puteai obtine si o pensie de invalid permanent!
rotfl rotfl

rotfl

#858 2009-11-06 12:01:31

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

Doi tipi alergau ?nebuniţi ?ntr-un supermarket şi se ciocnesc l?ngă un raft. Unul din ei ?l ?ntreabă pe celălalt:
− Ce faci domnule?
− Păi eu o caut pe nevastă-mea, dar tu?
− Păi şi eu o caut pe nevasta mea.
Primul ?ntreabă:
− Dar cum arată nevasta ta? Poate te ajut să o găseşti.
Al doilea răspunde:
− Nevastă-mea este blondă cu părul lung şi c?rlionţat, are s?nii mari superbi, două buze mari cărnoase, coapse excelete, fundul este bombat de poti să pui un pahar şi nu cade, ce mai este o femeie superbă. Dar a ta cum arată?
− Dă-o ?n p...a mea pe nevastă-mea, hai să o căutăm pe-a ta.

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#859 2009-11-06 19:49:08

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/10640_scrisoare_de_dragoste.jpg
lol

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#860 2009-11-06 19:51:08

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

valeu, valeu, veleleu rotfl
sunt unii si pe forum care scriu ashe big_smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#861 2009-11-06 19:54:46

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

vai de capul meu rotfl2

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#862 2009-11-06 19:55:55

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

C???t de taree  rotfl  rotfl2  rotfl2

Ultima oara a fost editat de lala20 (2009-11-06 19:56:13)

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#863 2009-11-06 20:11:18

jucaria nimanui
Full member
De la: plec pe marte...
Inregistrat: 2008-03-15

Era un tip cam timid si pusese ochii pe o tipa super misto in discoteca. Toata seara s-a gandit ce sa ii spuna, dar de fiecare data cand nascocea ceva, timiditatea il tragea inapoi. In cele din urma, tipa se duce la baie . El se hotaraste sa o urmeze si sa o astepte la usa pentru a putea intra in vorba cu ea cand va iesi. A repetat in minte tot felul de replici de agatat, iar cand tipa a iesit a tras aer in piept, a luat o figura de macho si i-a zis: Te-ai cacat frumoaso ?? smile) lol rotfl2

stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!!

#864 2009-11-06 20:21:46

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

December a scris:

Nunta de argint, sotul isi duce sotia intr-un voiaj minunat in niste insule uitate de lume.
− Vai dragule, ce romantic esti, acum ca avem 25 de ani de casatorie si m-ai adus aici, ce-ai sa faci cand vom avea 50?
Sotul:
− Am sa vin sa te iau!!!...

rotfl doamneee

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#865 2009-11-06 22:49:47

iris2
Full member

rotfl2

#866 2009-11-07 00:32:39

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

ce tare e scrisoarea rotfl
pacat k e cam prea aproape de adevar,unii mai scriu si asa rotfl

They can because they think they can.

#867 2009-11-07 01:25:21

anonimme
Full member
Inregistrat: 2009-11-04

minatgv a scris:

pokemon a scris:

si acum...ca sa fie tacamul complet:
si daca mai intarzia 5 minute (ca sa nu alerge) nu mai avea efect?

lol

rotfl2   rotfl

pt imbecilul ala nu....dar partea buna a fost ca macar baietii au aflat ceva nou.....ca barbat e teoretic si practic imposibil sa ramai gravid!deci....nu ai nevoie de pastila de a 2a zi!intrebarea mea e urmatoarea:ce fata o fi facand nevastasa cand la intrebat undei pastila si ia zis ca a bauto? chicot

get up get up and remember...life sucks....don't worry be happy

#868 2009-11-07 10:43:40

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

danyela_eu a scris:

Era un tip cam timid si pusese ochii pe o tipa super misto in discoteca. Toata seara s-a gandit ce sa ii spuna, dar de fiecare data cand nascocea ceva, timiditatea il tragea inapoi. In cele din urma, tipa se duce la baie . El se hotaraste sa o urmeze si sa o astepte la usa pentru a putea intra in vorba cu ea cand va iesi. A repetat in minte tot felul de replici de agatat, iar cand tipa a iesit a tras aer in piept, a luat o figura de macho si i-a zis: Te-ai cacat frumoaso ?? smile) lol rotfl2

rotfl2

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#869 2009-11-07 13:10:27

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

dea_di a scris:

danyela_eu a scris:

rotfl2

mi'a mai inveselit ziua topicul asta tongue

#870 2009-11-07 13:45:36

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

http://wedinator.com/page/1/ mai bune decat astea de pe prima pagina sunt urmatoarele... dati click in dreapta jos, pe "OLDER ENTRIES"... eu am ras cu lacrimi la unele... si, mai ales, comentariile si titlurile fac "toata smantana"

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#871 2009-11-12 15:04:54

pinguin
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-12-19

ce ziceti de cainele asta? lol

#872 2009-11-12 15:34:23

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

rotfl il pot inchiria ca partenera??? e superb

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

#873 2009-11-12 17:21:58

December
Hero member
Inregistrat: 2009-09-09
Site

- Vai, dragă, ?n realitate căsătoria nu este aşa cum mă aşteptam; sunt chiar deziluzionată!
- Oh...de ce spui asta?
- Imaginează-ţi că din noaptea aceea, cu o săptăm?na ?nainte de căsătorie, Petrică n-a mai dat nici un semn că ar vrea să mai facem dragoste.
- Oribil... După părerea mea, ar trebui să divorţezi!
- Dar... Petrică nu e soţul meu!

==

- Acum trebuie să fiu foarte atentă, nu cumva să răm?n ?nsărcinată.
- Dar soţul tău şi-a făcut vasectom?e!
- Tocmai de aceea? tocmai de aceea !.

==

Un bărbat şi o femeie stăteau ?n pat, c?nd sun? telefonul. Ea răspunse:
- Da?... Bine... Nu-ţi face griji... De acord... Paaa!.
-Cine era?
- Soţul meu; zice că va veni t?rziu, fiindcă ia cina ?n oraş, cu tine?

==

Auzi, soţia ta se pricepe să facă dragoste?
- Păi, ce pot să spun? Unii zic că da, alţii că nu...

==

Un t?năr se duce la o ghicitoare, se aşează la masa pe care este un bol de cristal şi ea ?i spune:
- Văd că dumneata, ai doi copii.
-Asta s-o crezi matale. Am trei copii!
Ghicitoarea z?mbeşte şi-i dă replica:
- Asta s-o crezi matale!

==

- Sunt disperat! ?mi vine să mă sinucid. Soţia mea s-a culcat cu toţi bărbaţii din bloc?
- Ei... N-o fi chiar aşa, nu chiar cu toţi, toţi.
- Cu toţi, da... mai puţin portarul.
- Vezi? Bucură-te, putea fi şi mai rău !
- Da, dar portarul este gay.

==

Comentariul unei mame:
- Ce ghinion pe biata fetiţa mea... A nimerit un soţ ?ncornorat !

==

Soţul ajunge t?rziu acasă şi sare repede ?n pat.
- Lasă-mă ?n pace, - spune soţia lui ? mă doare capul.
- Asta-i bună! Cum se poate, să vă doară azi, pe toate?

Ce ne invata filmele americane?

1. Apartamentele mari, etajate, din New York, au o chirie convenabila pentru oricine, fie el somer sau director.

2. Cel putin unul din doi gemeni identici este diabolic.

3. Daca trebuie sa dezamorsezi o bomba nu ai de ce sa-ti faci griji, intotdeauna vei alege corect firul care trebuie taiat.

4. Mai toate computerele laptop sunt suficient de puternice pentru a patrunde in sistemul de comunicatii al oricarei civilizatii extraterestre invadatoare.

5. Nu conteaza daca intr-o lupta martiala numarul adversarilor este foarte mare: inamicii tai vor astepta rabdatori sa te atace unul cate unul, dansand in jurul tau intr-o maniera amenintatoare, pana cand ii faci knock-out pe cei dinainte.

6. Cand stingi lumina pentru a te duce la culcare, tot ce se afla in dormitorul tau se vede perfect, numai ca intr-o usoara penumbra.

7. Daca esti blonda si draguta, este foarte probabil sa ajungi expert mondial in fisiune nucleara la varsta de 22 de ani.

8. Politistii cinstiti si muncitori sunt in mod traditional impuscati cu trei zile inainte de pensionare.

9. Decat sa risipeasca gloantele, megalomaniacii prefera sa-si ucida adversarii pe care-i prind folosind masinarii complicate, care cuprind rachete, sisteme electronice, gaze mortale, lasere sau rechini mancatori de oameni, ce le ofera prizonierilor cam 20 de minute pentru a evada.

10. Toate paturile au cearsafuri speciale, probabil in forma de L, care ajung pana la subratul femeii care doarme, dar depasesc numai cu putin coapsele barbatului de langa ea.

11. Toate pungile cu cumparaturi contin cel putin o paine-bagheta.

12. Este foarte usor pentru oricine sa piloteze un avion, pana la aterizare, urmand instructiunile cuiva din turnul de control.

13. O data pus pe buze, rujul nu mai dispare de acolo, orice ai face, inclusiv scufundari submarine.

14. Cel mai probabil vei supravietui unei batalii, dar numai daca nu faci greseala sa arati inainte cuiva fotografia iubitei care te asteapta acasa.

15. Daca vrei se te dai drept ofiter german sau rus, nu-i nevoie sa stii limbi straine, este suficient un accent potrivit.

16. Turnul Eiffel se vede pe orice fereastra din Paris.

17. Un barbat nu va arata nici un semn de durere in cursul celor mai feroce lupte, dar se va crispa cu totul cand o femeie incearca sa-i curete zgarieturile.

18. Daca undeva se vede un panou de sticla, mai devreme sau mai tarziu cineva va trece prin el.

19. Daca locuiesc intr-o casa bantuita, femeile vor iesi - dar numai in cele mai transparente desuuri - sa vada ce este cu sunetele ciudate pe care le aud.

20. Un computer pe care trebuie sa deschizi un fisier text nu va avea cursor, dar va spune intotdeauna: "Introdu parola".

21. Cand conduci pe un drum perfect drept este intotdeauna necesar sa rotesti voiniceste de volan in stanga si in dreapta la fiecare cateva momente.

22. Toate bombele au un ceas electronic cu cifre mari si rosii, pentru a sti exact cat mai este pana la explozie.

23. Un detectiv poate rezolva un caz numai dupa ce a fost suspendat.

24. Daca te hotarasti sa dansezi pe strada, toti cei pe care ii vei intalni vor cunoaste perfect pasii.

25. In timpul tuturor investigatiilor politiei, detectivii viziteaza obligatoriu, cel putin o data, un club de stiptease.

26. Toate numerele de telefon din America incep cu 555.

27. Majoritatea cainilor sunt nemuritori.

28. Daca esti urmarit prin oras, poti sa te ascunzi intr-o parada de ziua Sfantului Patrick indiferent de anotimpul in care se petrece actiunea.

29. Sistemul de ventilatie al unei cladiri este locul perfect in care sa te ascunzi. Nimeni, nici o data, nu se va gandi sa caute in locul in care poti sa te deplasezi dintr-o parte a cladirii in cealalta fara nici o greutate.

30. Cand platesti un taxi, nu te uita la portofel. Apuca o bancnota la intamplare si sigur va fi suma exacta ce trebuie achitata.

31. Orice rasa extraterestra poate sa lase insarcinata o pamanteanca.

32. Bucatariile nu sunt echipate cu intrerupatoare. Cand folosesti o bucatarie noaptea, trebuie sa lasi frigiderul deschis pentru a avea lumina in incapere.

33. Un singur bat de chibrit aprins, este suficient pentru a ilumina o camera de marimea unui stadion.

34. Toti oamenii din vechime, indiferent de epoca, au dinti perfecti.

35. Cu toate ca in secolul XX este posibil sa tragi cu o arma intr-un obiect aflat in afara razei vizuale, oamenii secolului XXIII vor pierde aceasta abilitate.

36. Nu este necesar sa saluti atunci cand incepi sau termini o convorbire telefonica.

37. Cand sunt singuri, toti strainii prefera sa vorbeasca in engleza unul cu celalalt.

38. Orice incuietoare poate fi deschisa cu o carte de credit sau o agrafa in cateva secunde. Exceptie fac cazurile cand dincolo de usa este un copil amenintat de un incediu.

39. Toate buletinele de stiri contin materiale care te afecteaza direct si sunt difuzate in momentul in care tu deschizi televizorul.

40. Departamentele de politie dau ofiterilor teste de personalitate pentru a fi sigure ca ii vor face parteneri pe cei care se potrivesc mai putin.

Ultima oara a fost editat de December (2009-11-12 17:39:15)

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#874 2009-11-12 19:33:17

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

Ce ne invata filmele americane?  applause  rotfl2

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.