homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Neatza

#1 2008-10-23 10:41:08

vovolina
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-10-13

neatza

am promis ca revin cu noutati..ei bine am fost la un consult ginecologic vinerea trecuta...mi-a facut un test de secretie si astazi mi-au trimis rezultatele pe fax...nu am avut cand sa ajung la clinica sa le citeasca d-na doctor...rezultatele sunt urmatoarele:

cultura fungi(secr.vaginala-inclusiv fungigrama)------- ABSENTE LEVURI-----iar la valori de referinta scrie STERILA
examen microscopic colorat---------CELULE EPITELIALE INTERMEDIARE SI SUPERFICIALE,MODERARE RARE PMN
                                       ----------RARA FLORA LACTOBACILARA
                                        ---------RARA FLORA COCICA GRAM POZITIVA
                                        ---------TRICHOMONAS,CANDIDA,NEISS ERIA--ABSENT
Cultura Col   ------------ABSENTA FLORA PATOGENA-------------STERILA

asta e tot,va rog sa-mi spuneti si mie ce inseamna ca habar n-am,e de bine sau de rau?? d-na doctor cand am fost la control mi-a prescris fara sa afle rezultatul la testul de secretie timp de 6 zile ovule MACMIROR si spalaturi vaginale cu Tantum Rosa...si fara contact sexual....cam atat..va pup si astept si eu un raspuns

iubeste-ma cand merit cel mai putin...atunci imi voi da seama cat de mult ma iubesti....

#2 2008-10-23 10:43:36

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: neatza

eu zic ca n-ai nimic

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.