|
Nu esti logat.
Perioadele dupa tratament#1 2008-10-23 17:35:18
Perioadele dupa tratamentSe tot vorbeste despre recidivari de infectii dupa multe perioade de tratament. Vreau sa aflu ce pot face sa nu imi mai recidiveze candida de exemplu sau gardnerella...exista alte produse care au dat roade la alte persoane in afara de cunoscutele iaurturi si aplicari de bioclin actigel si biotics? Offline #2 2008-10-23 17:41:47
Re: Perioadele dupa tratament
Propolisul e excelent pt sistemul imunitar. dar nu luat in exces. La fel de buna e si catina. Offline #3 2008-10-23 17:46:10
Re: Perioadele dupa tratamentsi Echinaceea..o recomand cu caldura Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #4 2008-10-23 17:52:21
Re: Perioadele dupa tratamentSi pentru situatia mea ce sa fac acum dupa tratamentul medicamentos pentru gardnerella? sa iau un ovul pentru candida? sau pun iaurt sau ce fac? Restul am inteles ...acum iau picaturelele de tinctura de propolis Offline #5 2008-10-23 19:41:11
Re: Perioadele dupa tratamenteu as inclina spre iaurt+biotics... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|