homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Perioadele dupa tratament

#1 2008-10-23 17:35:18

highbutterfly
New member
Inregistrat: 2008-02-19

Perioadele dupa tratament

Se tot vorbeste despre recidivari de infectii dupa multe perioade de tratament. Vreau sa aflu ce pot face sa nu imi mai recidiveze candida de exemplu sau gardnerella...exista alte produse care au dat roade la alte persoane in afara de cunoscutele iaurturi si aplicari de bioclin actigel si biotics?
Eu termin azi un tratament de 10 zile cu doxicilina la 12 ore, metronidazol 5 zile si ovule meclon pentru candida, gardnerella si o inchipuire in capul meu ca ar fi vorba si de chlamydia ( dr. mi-a dat 5 zile doxicilina dar eu am marit la 10, in cazul ca am chlamydia poate scap si de ea)  Am luat si biotics dar de multe ori am sarit peste....pasul urmator care ar fi? stiu sa merg sa imi fac o lama dar trebuie sa astept 10 zile si peste 10 zile voi avea menstruatie ...acum ce sa fac sa inmultesc bacilii Doderline dupa bombardamentul asta de chimicale? stie cineva? Eu ziceam sa imi iau inca un flucovim ( am mai luat unul in prima zi de tratament) si sa pun si un ovul doza unica de lomexin.....e idee buna? sau sa ma dau o singura aplicatie un pic de macmiror? ca am acasa de la prietenul meu care s-a tratat cu ea, sau sa pun 5 zile iaurt sau gel si atat?
Alta intrebare a folosit cineva pt spalari vaginale irigatorul de la Bioclin? as vrea sa il folosesc acum dupa ce termin ultimul ovul si apoi  cam la 2 saptamani cu pastiluta aia efervescenta...ce sa fac? eu zic ca o data la 2 saptamani nu are ce rau sa imi faca o spalatura mai ales ca pe el scrie ca previne infectia cu infectii
Voi ce ziceti?

Si nu uitati sa raspundeti pentru toata lumea ce putem sa facem pentru intarirea sistemului imunitar. Eu am auzit ca exista un complex de pastilute naturist Acidophillus...l-a incercat cineva? sau tinctura de propolis? eu m-am apucat sa iau ...

Multumesc si o seara buna

#2 2008-10-23 17:41:47

andi_ene
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-10-04

Re: Perioadele dupa tratament

highbutterfly a scris:

Si nu uitati sa raspundeti pentru toata lumea ce putem sa facem pentru intarirea sistemului imunitar. Eu am auzit ca exista un complex de pastilute naturist Acidophillus...l-a incercat cineva? sau tinctura de propolis? eu m-am apucat sa iau ...

Propolisul e excelent pt sistemul imunitar. dar nu luat in exces. La fel de buna e si catina.

#3 2008-10-23 17:46:10

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

si Echinaceea..o recomand cu caldura

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#4 2008-10-23 17:52:21

highbutterfly
New member
Inregistrat: 2008-02-19

Si pentru situatia mea ce sa fac acum dupa tratamentul medicamentos pentru gardnerella? sa iau un ovul pentru candida? sau pun iaurt sau ce fac? Restul am inteles ...acum iau picaturelele de tinctura de propolis smile

#5 2008-10-23 19:41:11

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

eu as inclina spre iaurt+biotics...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.