|
Nu esti logat.
Ce se intampla?#1 2008-10-23 23:31:30
Ce se intampla?Cam de o saptamana asa imi este cam rau..si anume ametesc(am pierderi de echilibru),transpiratii reci si imi tremura mainile groaznic..nu stiu ce mi se intampla cu ametelile astea...abia reusesc sa focalizez daca citesc la distanta...mentionez k iau antibb d 3luni(mai am 5 pastilute din folie)...Ce sa fie oare? ma gandesc la o lipsa d calciu...dar pana sapt trecuta am luat niste multiminerale... Offline #2 2008-10-23 23:32:40
Re: Ce se intampla?pot fi mai multe...poate fi si o anemie poate fi si tensiune scazuta poate fi si demineralizare...de ce nu mergi la medic sa-ti faci niste analize? Offline #3 2008-10-24 00:50:50
Re: Ce se intampla?de la anticonceptionale nu ! #4 2008-10-24 13:54:34
Re: Ce se intampla?poate si anemie severa dar si un inceput de spasmofilie (daca simti ca ti se inclesteaza mainile) - spasmofilia se manifesta prin scaderi bruste de calciu, oricum mergi la doctor. Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #5 2008-10-24 23:19:41
Re: Ce se intampla?ar trebui sa iti faci niste analize... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|