homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 38-110

#2072 2008-10-28 14:00:21

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: ce gandesti acum / offtopic 38

andru, dar acu esti ok cu victor, nu?

#2073 2008-10-28 14:01:57

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

eu plec pa puss

Sa nu te astepti sa te salut!

#2074 2008-10-28 14:02:23

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Da, camysh, normal ca familia este mai importanta, dar ma gandesc si la viitorul nostru, in acelasi timp. Deja am 26 de ani si ar fi trebuit sa realizez mai multe. Normal ca o sa ma casatoresc, o sa fac si copii, dar toate la timpul lor.

Da, andrulina, cam asa ceva. oricum la anul nu facem nimic, dar peste 2 cred ca o sa facem si acest pas. Va invit la nunta atunci! lol

Ultima oara a fost editat de Jessie (2008-10-28 14:03:41)

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#2075 2008-10-28 14:03:01

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

camysh a scris:

Jessie a scris:

Mai trebuie sa ma maturizez un pic si poate la anul voi gandi altfel. Dar eu ma gandesc deocamdata la cariera, poate sa imi dezvolt o afacere proprie ceva si dupa aceea casatoria. Momentan ne este foarte bine asa, ne iubim, ne respectam, asa ca actul mai poate astepta un an doi.

pentru mine familia e mai importanta decat cariera smile
eu abia astept sa ma vad mireasa si apoi cu burtica  gravida  bebe

io abia astept sa ma vad mireasa, k dup'aia sa'mi vad de cariera lol , un bebe mai pe la 30 incolo big_smile

#2076 2008-10-28 14:04:17

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

andrulina a scris:

OneOnly a scris:

andrulina a scris:

o s-o iau razna cred...de o sapt nu mai dorm cum trebuie nu stiu ce tot am sad sunt asa de obosita...ma pun in pat la 23:30 si adorm numai dupa ora 2...si mai nou ma trezesc de f multe ori in timpul noptii...azi noapte la 2 am adormit si m-am trezit la 6 n-am mai putut sa adorm pana la 8:30 deloc...am mai dormit de la 8:30 la 12 si ma simt obosita fara energie asa...as sta numai in pat. nu stiu de ce si nu stiu ce sa fac sa-mi reglez somnul asta...ca deja a devenit obsesie pt mine

asa am avut eu multa vreme ...din cauza supararii,stresului...a duratt mult la mine.abia acum mi-am revenit cu somnul.incercasem fel de fel de sedative pe baza de plante,ceairui si nu au dat folos.
pana nu i-am pus la pc psihicul totul a fost degeaba smile
m-am chinuit saptamani intregi,noapte de noapte ...

pai si la mine tot pe stress e cred....pt ca deja am in cap ca eu nu adorm devreme si ma gandesc la asta deci din start nu pot dormi ca am ideea asta in cap plus ca mi-e dor de iubi si ma gandesc ca mai sunt 2 luni jumate pana vine....asta e a doua cauza.
dar dorm haotic de la 2 3 noaptea sapt trecuta am adormit si la 4 5 dimineata pana la 12...si uneori ma mai trezesc si adorm mai greu...mi-e sa nu imi afecteze sanatatea somnul asta aiurea. la asta ma gandesc

eu dormeam cate 2 -3 ore max pe noapte...si a durat perioada asta.iti vine sa innebunesti ,stiu...

They can because they think they can.

Publicitate

loading...

#2077 2008-10-28 14:04:46

Jessie
Platinum member

O sa fi o mireasa superba, capcaun. wink

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#2078 2008-10-28 14:07:26

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

asa gandeam si eu acum 1 an ca nu ma-s vedea casatorita prea devreme etc...sau sa ma mut cu el de la varsta asta si acum abia astept sa ne mutam impreuna peste 1 an.
e f importanta si cariera ta acum depinde de fiecare pers ce scop are in viata sunt unele femei care vor sa se realizeze profesional si abia apoi sa se aseze la casa lor si sunt altele care vor sa-si intemeie o familie si in acelasi timp sa-si vada si de profesie...
eu oricum as vrea pana in 26 de ani sa ma casatoresc. noi deja avem 6 ani de cand suntem impreuna smile daca mai astept inca 5 ar veni 11 ani cam mult parerea mea smile dar acum sa vedem cum o sa ne intelegem cand o sa ne mutam si pe urma ce-o sa facem.

#2079 2008-10-28 14:09:10

andrulina
Addicted member

OneOnly a scris:

andrulina a scris:

OneOnly a scris:

asa am avut eu multa vreme ...din cauza supararii,stresului...a duratt mult la mine.abia acum mi-am revenit cu somnul.incercasem fel de fel de sedative pe baza de plante,ceairui si nu au dat folos.
pana nu i-am pus la pc psihicul totul a fost degeaba smile
m-am chinuit saptamani intregi,noapte de noapte ...

pai si la mine tot pe stress e cred....pt ca deja am in cap ca eu nu adorm devreme si ma gandesc la asta deci din start nu pot dormi ca am ideea asta in cap plus ca mi-e dor de iubi si ma gandesc ca mai sunt 2 luni jumate pana vine....asta e a doua cauza.
dar dorm haotic de la 2 3 noaptea sapt trecuta am adormit si la 4 5 dimineata pana la 12...si uneori ma mai trezesc si adorm mai greu...mi-e sa nu imi afecteze sanatatea somnul asta aiurea. la asta ma gandesc

eu dormeam cate 2 -3 ore max pe noapte...si a durat perioada asta.iti vine sa innebunesti ,stiu...

2 3 ore pe noapte? si nu erai obosita a doua zi? puteai rezista fara sa nu te culci la pranz daca dormeai asa putin noaptea? cat timp a fost asa?
eu vreau sa zic ca am deja 1 an de cand adorm numai la ora 2 noaptea...au fost perioade de maxim o sapt 2 cand adormeam si eu la 12:30 1 noaptea.

#2080 2008-10-28 14:10:20

capcaun
Platinum member

Jessie a scris:

O sa fi o mireasa superba, capcaun. wink

eh  k toate miresele de altfel smile si u o sa fii superba fara indoiala wink
rochia face diferenta lol doamneee is nebuna, io chiar m'am uitat pe net dupa cateva modele, asa cum imi doresc io sa arate rochia mea big_smile si noi doar in gluma vb de nunta si copii

#2081 2008-10-28 14:11:54

Jessie
Platinum member

Noi oricum stam mai mereu impreuna, eu sunt practic mutata la el la cate zile am petrecut acolo. smile
Dar ma gandesc sa realizez ceva pe plan profesional pt ca m-am saturat sa lucrez la sef, sa ai o idee si sa nu o poti folosi pt ca ti se pun bete in roate, sa stai la cheremul tuturor. Este foarte importanta familia, bineinteles, dar exact cum ai spus andrulina, fiecare isi traseaza anumite  scopuri in viata.

Eu deja stiu cum o sa fie rochia! Mi-am imaginat-o demult, capcaun. lol

Ultima oara a fost editat de Jessie (2008-10-28 14:14:08)

#2082 2008-10-28 14:13:33

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

andrulina a scris:

OneOnly a scris:

andrulina a scris:

2 3 ore pe noapte? si nu erai obosita a doua zi? puteai rezista fara sa nu te culci la pranz daca dormeai asa putin noaptea? cat timp a fost asa?
eu vreau sa zic ca am deja 1 an de cand adorm numai la ora 2 noaptea...au fost perioade de maxim o sapt 2 cand adormeam si eu la 12:30 1 noaptea.

eram rupta,dar pierdusem sirul.ziua nu dormeam nici atat ...

They can because they think they can.

#2083 2008-10-28 14:17:15

andrulina
Addicted member

si cat timp a durat chestia asta? cum ai facut sa te linistesti si sa poti dormi cum tb?

#2084 2008-10-28 14:20:29

capcaun
Platinum member

Jessie a scris:

Noi oricum stam mai mereu impreuna, eu sunt practic mutata la el la cate zile am petrecut acolo. smile
Dar ma gandesc sa realizez ceva pe plan profesional pt ca m-am saturat sa lucrez la sef, sa ai o idee si sa nu o poti folosi pt ca ti se pun bete in roate, sa stai la cheremul tuturor. Este foarte importanta familia, bineinteles, dar exact cum ai spus andrulina, fiecare isi traseaza anumite  scopuri in viata.

Eu deja stiu cum o sa fie rochia! Mi-am imaginat-o demult, capcaun. lol

si noi stam impreuna de aproximativ 4 luni smile dar a fost o mutare treptata, am inceput de la a petrece 1 noapte la el, apoi 2-3 zile, apoi o saptamana big_smile dupa care am inceput sa'mi aduc toate hainele la el big_smile si uite asa,in prezent pe la ai mei ma m'ai duc duminica big_smile k sa mancam si sa povestim ce'am facut intre timp big_smile

aahh si rochia mea in mare e deja imaginata, mai trebuie detaliile sa le lamuresc lol

#2085 2008-10-28 14:22:24

Jessie
Platinum member

oricum in mintea mea totul este planificat deja pana la ultimul detaliu. lol Tb doar sa gasesc locatia din vis si sa fac aranjamentul corespunzator. lol

#2086 2008-10-28 14:27:29

capcaun
Platinum member

io n'am ajuns chiar asa departe jessie lol vb aia, abia avem 1an si 3 luni acusi , nu de alta, dar si'asa simt k am cam grabit lucrurile cu mutatul asta al meu, desi totul a venit de la sine neutral

#2087 2008-10-28 14:30:44

Jessie
Platinum member

Capcaun, daca a venit de la sine, nu e nicio graba, doar nu l-ai pisat tu la cap sa va mutati. Asa a fost sa fie, lucrurile s-au intamplat in mod natural, iar daca va si intelegeti este PERFECT! In fond, nu ai fortat lucrurile cu absolut nimic.

#2088 2008-10-28 14:32:58

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

offf... tre sa ma pregatesc de mers la scoala...

#2089 2008-10-28 14:37:31

andrulina
Addicted member

iubi ma intreaba in mail ce marime port la tzatze si la gogosari cica lol e de coma...
ca sa stie marimile in cazul in care gaseste ceva sa-mi ia frumos

#2090 2008-10-28 14:37:34

capcaun
Platinum member

stiu jessie, dar fiind prima mea relatie de lunga durata, tot ce s'a intamplat in relatia asta nici prin cap nu'mi trecea inainte, ba chiar mi se pareau absurde big_smile , ba chiar l'am intrebat si pe el ce parere are despre cum evolueaza totul si el mi'a zis k i se pare ok si e multumit smile eu sper k totul sa fie bine si de'acum inainte smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.