homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 38-35

#647 2008-10-25 17:56:32

skumpi
Vizitator

Re: ce gandesti acum / offtopic 38

arata asa ? :>

http://i71.servimg.com/u/f71/11/61/58/67/dsc00110.jpg

#648 2008-10-25 17:58:22

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

anka, e vorba si de cum esti obisnuit in familie.. nici eu cand stateam cu mama (ca tatic nu mai am) nu prea aveam cand sa mancam impreuna, eu cu scoala, ea cu serviciul, nu prea ne intalneam, dar acum apreciez la familia lui iubi cand stam toti la masa si chiar imi place
faza e ca unii baieti sunt mai reticenti la faze d-astea., orice s-ar zice fetele sunt mai apropiate de familie decat baietii
nu e o problema asa grava, dar poate deveni deranjanta in timp daca el nu coopereaza, mai ales ca ai tai intreaba de el

#649 2008-10-25 17:59:57

skumpi
Vizitator

Anka_Lala a scris:

uofff da dar eu cand merg la el, nici eu nu stau de vb cu ai lui, adik le zic buna seara si la revedere, si sigurrrrrrrrr ar baga asta la inaintare
Nu e e vorba de asta, macar sa vina si sa se inchida in camera ca mine(desi eu dora fac ec face el, le zice buna seara si intra in camera ), pt ca ai mei sigur l-ar baga in seama. daca mama lui m-ar intreba ceva , nu as raspunde in 2 peri si as pleca, as sta de vb, si de cate ori nu m-am bagat cu ea in seama, dar nici ai lui nu sunt genu sa stea de vorba, ei nu mananca toata familia, si asta zicea si acum, vin la tine sa mananc la masa, cand eu nu  fac asta nici acasa....e prea dificil..

neutral ce sec asa... noi asa suntem...stam ...povestim..radem mancam...bem ...la noi tot tp e cineva... vecinii mei sau verisori sau matusa...sau prieten de`a lu mami si l`am obisnuit si pe el asa... tot tp sta la povesti cu ai mei..d.espre orice...ca acuma nah ... nu sunt prea multe de vorbit...noi la varsta noastra cu parintii da oricum...se gasesc subiecte ...
el se simte mai bine la mine acasa cu ai mei decat la el...pt ca parintii lui is asa mai singuratici... chiar ieri zicea k aici numa calculatoru ii lipseste in rest ii ca la el acasa...mai bine big_smile
cred ca noi suntem caz fericit nustiu

#650 2008-10-25 18:00:45

alexia
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

da skumpi lol ceva de genu rotfl

#651 2008-10-25 18:00:57

Shosanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-04-26

nu stiu ioana, pe cuvant eu sunt superrrrrrrr stresata din cauza problemei asteia....adik ma gandesc la nunta noastra, ce o sa faca, o sa le zica "buna ziua" si atat?
in fine...

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

Publicitate

loading...

#652 2008-10-25 18:01:50

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

drool vreau si eu

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#653 2008-10-25 18:02:14

Shosanna
Insomniac member

skumpi mai stiu si eu cazuri fericite...el mereu baga faza ca e asa a fost obisnuit, ca e singur la parinti si etc... ma seaca

bebe

#654 2008-10-25 18:02:27

annabel
Diamond member
Inregistrat: 2007-01-15

am fost afara sa pun rufele la uscat si mi-au inghetat si mai tare degetele

#655 2008-10-25 18:03:27

ioana_4
Diamond member

anka te inteleg.. eu am trecut printr-o faza d-asta cu fostul.. adica nu mergeam pe la ai lui decat tarata.. dar asta pt ca mi-au facut mult rau..dar acum e altceva... in schimb, daca ai tai nu l-au deranjat cu ceva vreodata, trebuie sa isi schimbe atitudinea daca vrea sa fiti o familie.. mai vorbeste cu el,. asa cu calm si la momentul potrivit, incearca sa nu te enervezi ca sa ai feedback bun si de la el

#656 2008-10-25 18:03:27

skumpi
Vizitator

normal k esti stresata anka...e nashpa asa sa nu fie sociabil...comunicativ...  si el pare cam nesimtit... ca si rade de faza asta neutral parca se simte superor ... in loc sa incerce sa se schimbe , sa fie si el mai maleabil....

#657 2008-10-25 18:05:44

alexia
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Anka_Lala a scris:

uofff da dar eu cand merg la el, nici eu nu stau de vb cu ai lui, adik le zic buna seara si la revedere, si sigurrrrrrrrr ar baga asta la inaintare
Nu e e vorba de asta, macar sa vina si sa se inchida in camera ca mine(desi eu dora fac ec face el, le zice buna seara si intra in camera ), pt ca ai mei sigur l-ar baga in seama. daca mama lui m-ar intreba ceva , nu as raspunde in 2 peri si as pleca, as sta de vb, si de cate ori nu m-am bagat cu ea in seama, dar nici ai lui nu sunt genu sa stea de vorba, ei nu mananca toata familia, si asta zicea si acum, vin la tine sa mananc la masa, cand eu nu  fac asta nici acasa....e prea dificil..

anka, si eu sunt obisnuita la fel ca iubi al tau. Noi acasa nu mancam toti la masa, ci fiecare cand si ce are chef! Eu nici macar nu mananc in bucatarie! De cele mai multe ori imi iau la calculator big_smile

La noi, cand vine iubi la mine, intra, spune buna-seara si mergem la mine in camera. Si acolo ne desfasuram toata activitatea big_smile Daca vrem sa mancam, mergem amandoi la bucatarie, si daca cumva sunt ai mei deja acolo si mananca, ne intoarcem in camera si asteptam pana termina ei lol
Dar toata lumea e ok si foarte impacata cu stilul asta... ce sa vorbim noi cu ai mei? Despre vreme? Avem noi subiectele noastre, problemele noastre... Nu simt nevoia sa stam cu ei in sufragerie sa vorbim....

Cat despre ai lui... nu ii cunosc rotfl Dar va veni si momentul asta tongue (Ei nu sunt din buc )

Ultima oara a fost editat de alexia (2008-10-25 18:07:14)

#658 2008-10-25 18:05:48

annabel
Diamond member

ma apuc si de calcat poate poate mi se incalzesc manusitele

mi-o zis unu azi:"sarut mana" bleah smile) da ce io sunt baba?putea sa zica"sarut obrajorii lol "

#659 2008-10-25 18:06:00

skumpi
Vizitator

m`am enrvat anka  :f?rbannad:
ce jet i`as da...sa mor dak nu... pt mine parintii...familia is ffffff importanti...cei mai importanti.... si probabil si ai tai se simt aiureah ...poate cred ca is ei vinovati neutral pfoai... urasc genu asta de persoane care nu vor sa se schimbe k deh asa`s ei... sau care nu evolueaza  :f?rbannad:   diablo
m`am enervat big_smile ma duc sa`mi fac un ceai big_smile

#660 2008-10-25 18:07:30

ioana_4
Diamond member

skumpi a scris:

m`am enrvat anka  :f?rbannad:
ce jet i`as da...sa mor dak nu... pt mine parintii...familia is ffffff importanti...cei mai importanti.... si probabil si ai tai se simt aiureah ...poate cred ca is ei vinovati neutral pfoai... urasc genu asta de persoane care nu vor sa se schimbe k deh asa`s ei... sau care nu evolueaza  :f?rbannad:   diablo
m`am enervat big_smile ma duc sa`mi fac un ceai big_smile

calm skumpi, calm puss
nu toata lumea are acelasi sistem de valori

#661 2008-10-25 18:08:03

Shosanna
Insomniac member

skumpi a scris:

normal k esti stresata anka...e nashpa asa sa nu fie sociabil...comunicativ...  si el pare cam nesimtit... ca si rade de faza asta neutral parca se simte superor ... in loc sa incerce sa se schimbe , sa fie si el mai maleabil....

nu e nesimtit skumpi, ci pur si simplu asa i se pare normal sa fie asa.
atunci cand am insistat a venit, a venit  la  nepoata-mea la turta , a  stat vreo o ora ... si acolo deja era tot neamu...dar a venit dupa ce am insistat eu, si i-am zis ca ar insemna mult pt mine....si ma enerveaza faptu ca trebuie sa insist...de schimbat TREBUIE sa se schimbe ca pe cuvant ca nu ma casatoresc cu el in cazu asta, stai sa ma ceara si sa vad ce are de gand sa faca dupa, daca vine la ai mei  sau nu....

bebe

#662 2008-10-25 18:10:43

annabel
Diamond member

smile) anka tre sa te ceara de la ai tai smile)
imi dau seama ca este neplacut.dar de ex daca ati incerca o data pe saptamana saula 2 sapt sa stati la o cina/pranz sau un degustat de o prajitura cu ai tai?adica daca ati lua-o asa cu pasi mici mici

#663 2008-10-25 18:11:29

Shosanna
Insomniac member

skumpi si pt mine sunt ffff importanti ai mei, de aia ma si doare atat, si da, tata saracu se macina pe chestia asta  , ca de ce nu vine la noi..in fine...nu pot sa il iau cu japca...
alexia nici ai lui nu au nici o problema ca vin eu si nu mananc cu ei la masa...deci in cazu tau comparat cu al meu, tu esti prietenu meu si eu sunt prietenu tau, si daca ai lui ar fi din buc si i-ar reprosa ca nu vii pe la ei, si el s-ar simtii de cacao...cesafac ai inteles ceva? big_smile

bebe

#664 2008-10-25 18:13:30

skumpi
Vizitator

da ioana...adevarat  roll
acuma m`am dus la mami meu si i`am dat muuult pupici hjarta asa mult o iube... hjarta cel mai mult pe lumea asta hjarta si cand ma gandesc ca oricand s`ar putea sa nu mai fie sad ma ia cu plans  grater  ii vreau pe a mei mereu langa mine sad sad sad sau sa mor eu inaintea lor  roll

#665 2008-10-25 18:14:05

Shosanna
Insomniac member

little_rabbit a scris:

smile) anka tre sa te ceara de la ai tai smile)
imi dau seama ca este neplacut.dar de ex daca ati incerca o data pe saptamana saula 2 sapt sa stati la o cina/pranz sau un degustat de o prajitura cu ai tai?adica daca ati lua-o asa cu pasi mici mici

neaaahh nu merge, eu il chem acum, duppa 1657315 de luni de la ultima intalnire cu ei, si nu vine, cum ar putea sa vina o data -2 pe sapt
si exact, tre sa ma ceara de la ai mei..nu stiu nici acum daca a glumit cand a zis ca " e na, pai nu poti sa ii anunti tu ca te-am cerut?" sau ceva de genu asta.... asta parca pare mai dur decat ce a zis el smile

bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.