homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum / offtopic 38-43

#799 2008-10-25 21:22:02

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Re: ce gandesti acum / offtopic 38

valy_creata2000 a scris:

seara la feteeeeeee
ma preg sa plec in club .. punk ...n-am mai fost de mult timp ...oi mai sti sa dansez ??? roll

da ce e greu sa dai cu stangu-n dreptu'?azi te distrezi mai mult!
alcool

#800 2008-10-25 21:22:12

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

lucia, probabil nici u nu ai fost asa apropiata de ea... mica fiind... atunci se incheaga rel bunik-nepoata
eu am cea mai buna buni din toata lumea.. as face orice pt ea!  al9leacer

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#801 2008-10-25 21:24:11

annabel
Diamond member

nu stiu de ce dar ma tot gandesc la bunica lui iuby.mi-e asa de dor de ea.of of..venise anul trecut si i-o zis lu soacramea:"da de ce nu ii pui pe copii sa o aduca pe bunica lui x(adica a mea)ca sa o vad si eu" smile)asa vreau sa vina la iasi sa o mai vad si sa o pup.tin la ea mai mult decat la bunica de pe tata

#802 2008-10-25 21:25:41

pitzipoank
Insomniac member

little_rabbit a scris:

oky pitzi!sa zicem ca iti dam voie lol sa papi pizza
si buni mea face curat si am fost o data la ea in casa si nush cum ma uitam pe sus era plin de panze de painajeni.saraca daca nu vede bine
azi am fost sa ii multumesc pt cozonac si am vazut ca si-a pus ochelari grater bunicuta mea grater

buni mea are cataracta  grater  si vede ff rau. nici ochelarii nu o mai ajuta.....
asa as vrea sa o ajut mai mult... i-as duce si d papa... numai k ea mananca de regim ... fara sare.. fara condimente...
macar curatenie sa ii fac si ii spal si rufele si ii calc....facem cumparaturi impreuna(mergem cu masina cu puiu), o duc la plimbare .... vai c mult o iubi  hjarta

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#803 2008-10-25 21:27:27

pitzipoank
Insomniac member

little_rabbit a scris:

nu stiu de ce dar ma tot gandesc la bunica lui iuby.mi-e asa de dor de ea.of of..venise anul trecut si i-o zis lu soacramea:"da de ce nu ii pui pe copii sa o aduca pe bunica lui x(adica a mea)ca sa o vad si eu" smile)asa vreau sa vina la iasi sa o mai vad si sa o pup.tin la ea mai mult decat la bunica de pe tata

si buni lu pui e buna tare... am dus-o pe buni mea la ea. buni lu' pui sta in campulung moldovenesc la munte adik... buni mea nu mai fusese la munte pana atunci. era asa happy smile si eu pe langa ea smile  hjarta

Publicitate

loading...

#804 2008-10-25 21:29:09

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

pitzi, nu aveam cum sa fiu! pentru ca am stat in ploiesti, apoi in braila vreo 3 ani si din nou in ploiesti. ea statea si sta in petrosani si nu venea la noi decat ca sa ii dea mama bani, sau mancare sau haine pentru....verisorii mei. stia ca mama are probleme cu tata, stia ca lucreaza de dimineatza pana seara dar.....mama a trebuit sa ne creasca cum a putut. ma duceam eu in vacante la ea si atunci era bucuroasa ca veneam "full" cu bani si avea si ea mai mult pentru nepoti. de altfel, se lauda la toata lumea cu mama si cu mine, ca noi am facut scoli, ca noi am ajuns bine cu serviciul, ca noi am reusit sa avem tot ce ne trebuie dar o vorba buna sau sa fie langa tine cand ai nevoie....pauza!
si mi-e ciuda! am avut cei mai bestiali parinti! prietenii mei ( gasca) preferau sa vina la tata decat sa mearga pe o terasa, iar prietenele mele daca aveau o problema le gaseam la mama in casa la cafele si sfaturi si tocmai pe ei i-am pierdut....

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#805 2008-10-25 21:31:02

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

pai asta-i nashpa k io nu beau ...si acum chiar deloc k sunt cu masina.....ma  zbantui si io acolo ...iese ceva ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#806 2008-10-25 21:31:05

pitzipoank
Insomniac member

imi pare rau lucia pt tine............
nici nu o sa fii mai apropiata vreodata........ e mult mai greu pt ele la varsta asta

#807 2008-10-25 21:33:08

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

eu am avut o mamaie care m-a crescut ...dar f rea ....nu cred k ma iubea ...dar acum k nu mai e ...ii simt lipsa ....

..be the best ...fuck the rest smile))

#808 2008-10-25 21:34:07

lucia05
Insomniac member

pitzi, ai incercat sa vorbesti cu un doctor pentru operatia de cataracta? cand ajunge la un anumit nivel se opereaza. si ar fi bine ca buni a ta sa nu aiba probleme de genul diabetului. la bucuresti stiu ca se face cu laser si scapi repede si nici nu e cu internare....
stiu ca si a mea bunica are, am dus-o cu forta la doctor, si ne-a explicat doctorul ce si cum. la a mea nu a ajuns inca in stadiul in care sa fie operata. uite ca mi-am adus aminte! asta ma enerveaza: verisorii mei o folosesc si o lasa cum e....nici la un doctor nu o duc...nu mai vedea deloc la distanta si avea si niste ochelari rupti si cu lentilele crapate! si tot ei sunt buni!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#809 2008-10-25 21:45:35

annabel
Diamond member

of lucia imi vine sa plang.trist tare trist..
mi-o venit barbatu'.sa-l bat sau nu?deocamdata sta in frig la poarta smile) ne citim maine dupa-amiaza ca dimi la facultate cu anul 2 lol

#810 2008-10-25 21:55:20

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

OneOnly a scris:

SonneAle a scris:

OneOnly a scris:

Big Stan Sonne .e funny mie imi placuse lol

ms tare, scumpa smile puss

ce mai faci dragutza?cum mai esti?pusspusspusspusspuss

pusspusspusspusspuss  nu stiu smile azi... o idee mai bine smile bine... daca ii pot zice bine neutral  m-am uitat la un film fain cu mami si am mai ras un pic smile mi-era asa dor s-o aud razand hjarta    in rest... atarn si mananc toata ziua si stau neutral  si probabil se depune zdravan neutral  abia astept s-ajung pela mine pe acasa si sa vina si mom cu mine smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#811 2008-10-25 22:02:39

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

hallo girls puss
tocmai am mancat o ciorbica de miel cu ceapa si slanina big_smile si acu vreau sa vorbelesc cu voi oleak smile k nu simtiti mirosul lol

#812 2008-10-25 22:06:33

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

rotfl
buna capcaun

They can because they think they can.

#813 2008-10-25 22:08:31

lucia05
Insomniac member

simt un miros de bors de miel cu leustean verde........de mi-a pus glandele salivare in functiune, cred ca mi-a "sarit" si piatra din glanda blocata rotfl

#814 2008-10-25 22:09:36

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

doamne mare ti-e gradina si multi nebuni.... popa

Sa nu te astepti sa te salut!

#815 2008-10-25 22:10:21

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

hallo oneonly big_smile
mi'am facut si io azi unghiile rosii si la nici 2h ore mi'a sarit oja de pe o unghie neutral , la cat m'am muncit io la ele, mi s'o umflat vena de nervi lol

#816 2008-10-25 22:10:40

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

branza feta se intinde pe paine?  :f?rv?nad:

hjarta

#817 2008-10-25 22:11:00

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

SonneAle a scris:

OneOnly a scris:

SonneAle a scris:

ms tare, scumpa smile puss

ce mai faci dragutza?cum mai esti?pusspusspusspusspuss

pusspusspusspusspuss  nu stiu smile azi... o idee mai bine smile bine... daca ii pot zice bine neutral  m-am uitat la un film fain cu mami si am mai ras un pic smile mi-era asa dor s-o aud razand hjarta    in rest... atarn si mananc toata ziua si stau neutral  si probabil se depune zdravan neutral  abia astept s-ajung pela mine pe acasa si sa vina si mom cu mine smile

bine ca esti un picutz mai bine puiu pusspusspusspusspuss
sa stii ca pe mine m-a impulsionat enorm de mult ce mi-ai spus tu atunci...nici nu stii cat...mi-am revenit big_smile    big_smile
sper sa iti fie tot mai bine draga mea  kram  kram  kram  kram  kram  kram

They can because they think they can.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.