|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum / offtopic 38-43#799 2008-10-25 21:22:02
Re: ce gandesti acum / offtopic 38
da ce e greu sa dai cu stangu-n dreptu'?azi te distrezi mai mult! Offline #800 2008-10-25 21:22:12
Re: ce gandesti acum / offtopic 38lucia, probabil nici u nu ai fost asa apropiata de ea... mica fiind... atunci se incheaga rel bunik-nepoata "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #801 2008-10-25 21:24:11
Re: ce gandesti acum / offtopic 38nu stiu de ce dar ma tot gandesc la bunica lui iuby.mi-e asa de dor de ea.of of..venise anul trecut si i-o zis lu soacramea:"da de ce nu ii pui pe copii sa o aduca pe bunica lui x(adica a mea)ca sa o vad si eu" )asa vreau sa vina la iasi sa o mai vad si sa o pup.tin la ea mai mult decat la bunica de pe tata Offline #802 2008-10-25 21:25:41
buni mea are cataracta si vede ff rau. nici ochelarii nu o mai ajuta..... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #803 2008-10-25 21:27:27
si buni lu pui e buna tare... am dus-o pe buni mea la ea. buni lu' pui sta in campulung moldovenesc la munte adik... buni mea nu mai fusese la munte pana atunci. era asa happy si eu pe langa ea "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline Publicitateloading...
#804 2008-10-25 21:29:09
Re: ce gandesti acum / offtopic 38pitzi, nu aveam cum sa fiu! pentru ca am stat in ploiesti, apoi in braila vreo 3 ani si din nou in ploiesti. ea statea si sta in petrosani si nu venea la noi decat ca sa ii dea mama bani, sau mancare sau haine pentru....verisorii mei. stia ca mama are probleme cu tata, stia ca lucreaza de dimineatza pana seara dar.....mama a trebuit sa ne creasca cum a putut. ma duceam eu in vacante la ea si atunci era bucuroasa ca veneam "full" cu bani si avea si ea mai mult pentru nepoti. de altfel, se lauda la toata lumea cu mama si cu mine, ca noi am facut scoli, ca noi am ajuns bine cu serviciul, ca noi am reusit sa avem tot ce ne trebuie dar o vorba buna sau sa fie langa tine cand ai nevoie....pauza! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #805 2008-10-25 21:31:02
Re: ce gandesti acum / offtopic 38pai asta-i nashpa k io nu beau ...si acum chiar deloc k sunt cu masina.....ma zbantui si io acolo ...iese ceva ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #806 2008-10-25 21:31:05
Re: ce gandesti acum / offtopic 38imi pare rau lucia pt tine............ "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #807 2008-10-25 21:33:08
Re: ce gandesti acum / offtopic 38eu am avut o mamaie care m-a crescut ...dar f rea ....nu cred k ma iubea ...dar acum k nu mai e ...ii simt lipsa .... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #808 2008-10-25 21:34:07
Re: ce gandesti acum / offtopic 38pitzi, ai incercat sa vorbesti cu un doctor pentru operatia de cataracta? cand ajunge la un anumit nivel se opereaza. si ar fi bine ca buni a ta sa nu aiba probleme de genul diabetului. la bucuresti stiu ca se face cu laser si scapi repede si nici nu e cu internare.... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #809 2008-10-25 21:45:35
Re: ce gandesti acum / offtopic 38of lucia imi vine sa plang.trist tare trist.. Offline #810 2008-10-25 21:55:20
nu stiu azi... o idee mai bine bine... daca ii pot zice bine m-am uitat la un film fain cu mami si am mai ras un pic mi-era asa dor s-o aud razand in rest... atarn si mananc toata ziua si stau si probabil se depune zdravan abia astept s-ajung pela mine pe acasa si sa vina si mom cu mine There ain't no sunshine now that he's gone Offline #811 2008-10-25 22:02:39
Re: ce gandesti acum / offtopic 38hallo girls Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #812 2008-10-25 22:06:33
They can because they think they can. Offline #813 2008-10-25 22:08:31
Re: ce gandesti acum / offtopic 38simt un miros de bors de miel cu leustean verde........de mi-a pus glandele salivare in functiune, cred ca mi-a "sarit" si piatra din glanda blocata I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #814 2008-10-25 22:09:36
Re: ce gandesti acum / offtopic 38doamne mare ti-e gradina si multi nebuni.... Sa nu te astepti sa te salut! Offline #815 2008-10-25 22:10:21
Re: ce gandesti acum / offtopic 38hallo oneonly Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #816 2008-10-25 22:10:40
Re: ce gandesti acum / offtopic 38branza feta se intinde pe paine? :f?rv?nad: Offline #817 2008-10-25 22:11:00
bine ca esti un picutz mai bine puiu They can because they think they can. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|