|
Nu esti logat.
Logest#1 2008-10-25 03:03:53
logestAs dori o recomandare referitor la ce anticonceptional as putea sa folosesc.pana acum am folosit logest si pot sa spun ca uneori cand luam pastila imi dadea o senzatie de greata si oarecum durere de cap.am 20 de ani si sunt cam slabuta am 49 de kg , nu am probleme de sanatate doar un pic anemica si lipsa de calciu si as dori sami recomandati un anticonceptional de la care daca sar putea sa ma ingras putin si sa nu imi creeze stari de discomfort (greturi dureri de cap..) am un ciclu regulat si de obicei menstruatia pe mine ma tine vreo 6 zile dar o cantitate foarte mica si cand luam logest (la recomandarea medicului ginecolog) dura vreo 4 zile dar mult mai abundenta. as dori numaidecat un sfat pt ca la cabinetul ginecologic e tot timpul aglomerat si nu prea am timp si rabdare sa astept.va multumesc Offline #2 2008-10-25 07:49:43
Re: logestsympaty, pe forum nu se pun diagnostice si nu se prescriu tratamente. deci nici anticonceptionale. cel mai bine o poate face un medic de planning. si nu trebuie sa-ti pierzi vremea pe la usi. iti faci programare Offline #3 2008-10-29 14:07:05
Re: logestmediul meu mi-a presris ca anticonceptionale logest. dar mi s-a sp ca le pot lua la orice ora, seara inainte de culcare. e ok? nu conteaza daca nu le iau la aceeasi ora? Offline #4 2008-10-29 14:10:44
Re: logestAana ia-le atunci cand iti este tie mai bine ca sa nu uiti de ele. E important sa le iei aproximativ la aceeasi ora, nu se impune sa le iei la ora fixa. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|