|
Nu esti logat.
Dereglare?#1 2008-10-25 14:50:31
Dereglare?Am luat orgametril timp de cinci zile. La 3 zile dupa intrerupere mi-a venit menstruatia. In acele trei zile am avut contact sexual neprotejat, deci practic a doua zi dupa ultimul contact mi-a venit menstra. Acum sunt in ziua 34 (ciclul meu tine intre 33 si 35 de zile, nu am mai avut contact sexual in intervalul acesta) si inca nu mi-a venit. E posibil prin absurd sa fiu insarcinata? Singurul lucru care ma pune pe ganduri e ca secretia imi este prea lichida pt aceasta perioada a CM. De obicei inainte de sangerare era mai groasa sau lipsea cu totul. Offline #2 2008-10-25 14:54:54
Re: Dereglare?spm ai? Offline #3 2008-10-25 15:58:30
Re: Dereglare?SPM nu prea am in general. Ma doare burta cu cateva ore inainte sa-mi vina si atat. Mi s-a zis ca Orgametrilul ofera protectie in formula asta. Si practic am avut deja o menstruatie la o zi dupa ultimul contact. Ar fi mai mult de 7 saptamani de sarcina, cam greu fara simptome. Sanii imi sunt de-a dreptul desumflati, nu ma dor nici daca strang tare, burta nu ma doare. Singura chestie care ma pune pe ganduri e asta cu secretia, pt ca mi-am urmarit in mai multe luni mucusul si stiu cum ar trebui sa prezinte inainte de menstruatie. Ar fi tragic pt ca am luat multe medicamente contraindicate. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|