homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Of!

#1 2008-10-25 18:18:30

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

of!

sad am nevoie de sfatul vostru... big_smile
in ultimul timp iubi e f ocupat si obosit... eu sunt ff incapatanata si pur si simplu nu vreau si nu pot sa l inteleg...
mi a zis k sunt prea neintelegatoare si k el nu poate sa faca mereu ca mine...

eu acum sunt cam "dependenta" de el... nu mi vine sa l impart cu nimeni... normal, ma descurc si de una singura dar imi placea mai mult cum era inainte....  rar imi  spunea ca nu poate/ n are timp/ e obosit....
il cred DAR nu stiu de ce am impresia ca la mijloc e o"mica razbunare"... sau ma rog, o pedeapsa... pt k atunci cand nu putem sa ne vedem, eu ma enervez, ii spun k nu ma intereseaza problemele lui, k eu ar tb sa fiu cea mai importanta etc.as vrea sa i fac si eu lui asa dar nu stiu cum... ...

acum sa nu va imaginati k sunt o scorpie si vreau totul pt mine lol
dar de la el chiar am anumite asteptari... si nu mi plac schimbarile astea...
bang

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#2 2008-10-25 18:23:16

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

Re: of!

Naspa situatie ....si al meu a inceput sa faca tot asa imi zice k ce vreau sa stam mereu bot in bot ... E foarte simplu cand te mai certi cu el si dupaia vrea sa stea cu tine ii zici si tu k tre sa te duci cu o prietena in oras si k va vedeti mai tarziu asa de mai multe ori daca e baiat destpt o sa isi dea seama..ca din spusele tele observ ca ai disutat deja cu el. asta k sa nu creada k tu esti mereu disponibila pt el mai fa-l si pe el sa astepte chiar daca ti=e greu

Ce nu te doboara te face mai puternic

#3 2008-10-25 18:24:44

skumpi
Vizitator

carmen da ce lucreaza el si cat incat e asa obosit si nu mai are chef d tine ?

#4 2008-10-25 18:30:11

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

ex-ul meu cand a inceput sa "nu mai aiba timp" de mine, de fapt era inceputul sfarsitului si la scurt timp ne-am si despartit..

Carmen, nu stiu daca e si cazul tau, dar oricum nu prea ai ce sa faci... sa-l obligi sa se vada mai des cu tine e o tampenie pt ca nu vei face decat sa-l agasezi la maxim...
Sau poate e doar o perioada... mai asteapta.. poate isi revine.. baietii au uneori nevoie de o perioada mai free...

#5 2008-10-25 18:31:12

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

eu am acceasi problema de cand si-a schimbat serviciul.. sta 14 ore acolo si lucreaza cate 6 zile in schimburi si  3 zile pauza.. si e rupt.. abia acu m-am obisnuit sa il inteleg..oricat ai iubi pe cineva daca esti obisit kiar nu prea iti arde de multe.. pune-te in situatia lui pe bune si vezi cine exagereaza .. in cazul meu eu exageram din plin sad

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

Publicitate

loading...

#6 2008-10-25 18:40:29

skumpi
Vizitator

eu l`as intelege dak ar lucra 10 h pe zi sau 12 sau stiu eu ce munca obositoare...
da nu altii k lucreaza 6-8 ore si vai ce obositi sunt ei k nu mai au chef sa`si vada iubitele... eu nu concep asa ceva...adika oricat esti d obosit...statu cu persoana iubita te relaxeaza...de`abia astepti sa o vezi dupa o zi de munca hjarta

#7 2008-10-25 18:49:29

carmen_21
Insomniac member

nu sunt scorpion big_smile
sunt taur cu ascendent in taur, ma rog nu stiu cat d important e lol
nu stam impreuna wink
asa... momentan e in "renovari" si nu poate sa plece d'acasa k ajuta si el... bla bla... la asta m am referit knd am zis k e ocupat...
mai si lucreaza uneori dar nu face cine stie ce...
banii nu ii imparte cu mine...daca iesim undeva da, plateste el dar nu mi a zis niciodata " ia si u niste bani" si nici nu i am cerut

oricum, m a sunat acum sa mi spuna k nu iesim, k e prea obosit ... i am zis k atunci nici maine n o sa iesim fiindca vreau sa invat... k acum n am chef de invatat

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2008-10-25 18:55:00)

#8 2008-10-25 18:52:20

copilu
Sr. member

da trebuie neaparat sa iestiti? adik daca unu se duce la celalalt acasa si va relaxati impreuna nu vrea?

#9 2008-10-25 18:55:15

skumpi
Vizitator

carmen_21 a scris:

nu stam impreuna wink
asa... momentan e in "renovari" si nu poate sa plece d'acasa k ajuta si el... bla bla... la asta m am referit knd am zis k e ocupat...
oricum, m a sunat acum sa mi spuna k nu iesim, k e prea obosit ... i am zis k atunci nici maine n o sa iesim fiindca vreau sa invat... k acum n am chef de invatat

neutral
nush ce sa zic...e cam aerata scuza... acuma o sa vezi tu dupa ce termina dak e tot asa sau isi revine...

#10 2008-10-25 18:56:25

carmen_21
Insomniac member

copilu, eu prin iesit inteleg sa vina la mine sau sa stam p afara big_smile
adik"sa ne vedem"

#11 2008-10-25 18:57:49

carmen_21
Insomniac member

skumpi a scris:

carmen_21 a scris:

nu stam impreuna wink

neutral
nush ce sa zic...e cam aerata scuza... acuma o sa vezi tu dupa ce termina dak e tot asa sau isi revine...

vreau sa schimb ceva in atitudinea mea si nu stiu exact ce...
nu conteaza daca isi revine sau nu... eu tot vreau sa par mai indiferenta... dar efectiv nu stiu cum hmm

#12 2008-10-25 19:00:17

copilu
Sr. member

nasol atunci.. ai discutat la rece cu el ca ce te deranjeaza?

#13 2008-10-25 19:00:54

skumpi
Vizitator

carmen u vrei sa te razbuni pe el ...ai zis bine... si aia nu o sa mai fie relatie neutral o sa fie un razboi care pe care ! nu asta`i solutia...sa pari indiferenta si pe dinauntru sa te chinui...spune`i clar ce ai d spus...nu`i convine...nu`i mai place asa... il lasi si urmatoru big_smile daca e pana acolo...

#14 2008-10-25 19:02:37

carmen_21
Insomniac member

... nu stiu cat de "la rece" a fost discutia noastra pt k , asa cum am mai zis el zice k sunt neintelegatoare... hmm

app:va multumesc mult pt pareri.. chiar e important sa vezi cum gandesc altii probleme ta :

#15 2008-10-25 19:05:51

carmen_21
Insomniac member

skumpi a scris:

carmen u vrei sa te razbuni pe el ...ai zis bine... si aia nu o sa mai fie relatie neutral o sa fie un razboi care pe care ! nu asta`i solutia...sa pari indiferenta si pe dinauntru sa te chinui...spune`i clar ce ai d spus...nu`i convine...nu`i mai place asa... il lasi si urmatoru big_smile daca e pana acolo...

neutral
da... ai dreptate...
pana la urma n o sa fie o razbunare la sange... da'ti seama..  :f?rbryllad: vreau doar sa i arat k pot sa fiu si altfel...
si sa l pun in situatia mea

#16 2008-10-25 19:11:33

skumpi
Vizitator

dar... sa si simtit...
incearca sa nu mai fi asa dependenta de el... si atunci da...poti sa te comporti ca atare !

acuma voi va stiti probleme si relatia...da ti`am zis mie mi se pare cam fumata scuza asta...ca doar nu o tras in jug... o ora doua putea sa vina la tine...mai ales ca e sambata seara` ! da ti`am zis...mai lasa`l asa... si dak face fazele astea si dupa ce termina cu renovatu atunci poti sa faci scandal diablo

#17 2008-10-25 19:12:11

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

carmen_21 a scris:

d'aia m-am regasit in cazul tau rotfl ma gandeam eu...si eu tot taur is big_smile proud of it

#18 2008-10-25 20:23:44

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

Eu ti-am zis... lol cand te suna el sa iiesiti sau sa vina la tine ii spui k nu poti k pleci cu o prietena sau k ai cine stie ce ttreaba ...o sa isi dea seama k ai ceva cu el .wink
ia incearca nu ai ce pierde poat se simte si el

Ce nu te doboara te face mai puternic

#19 2008-10-25 22:01:43

muty
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2008-03-18
Site

daca nu-l bagi in seama o sa te caute...adik sa nu-l mai presezi tu...s-o lasi dupa cum vrea el...eventual sa ai c sa-i reprosezi...k nu te cauta k nu poti sa faci tu totul dak nu-si aminteste de tine si o sa priveasca altfel situatia...eu am crezut k stati impreuna nu ca iesiti pe afara...atunci ce sa-i ceri? iesiti undeva sa va rslaxati eventual acasa la unul din voi va uitati la un film o atentie o maslina...nah...evolueaza...daca ramaneti la stadiul d e"iesim p afara".....

Ultima oara a fost editat de muty (2008-10-25 22:04:37)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.