homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum reactionam?

#1 2008-10-25 19:05:02

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

cum reactionam?

nu stiu daca mai este vreun topic asemanator .. sper sa nu :">
voi cum reactionati atunci cand iubitii vostri va supara?
eu spre exemplu daca sunt calma si m=a suparat nu mai vb si devin intr-adevar suparata dar reactionez frumos daca imi cere ceva sau ma intreaba ceva ii dau,ii raspund frumos, ca sa nu aiba ce reprosa sa se ajunga la cearta.. si el vede ca m-a suparat si isi cere scuze si discutam exact ce vrea fiecare ..dar daca nu vede ca is suparata ii spun eu ce ma deranjeaza si rezolvam problema.. da cand sunt nervoasa nu ma pot stapani si mai arunc cu vorbe urate(defectul meu) si nu am rabdare sa vb cu calm neutral
la voi cum e?

Ultima oara a fost editat de copilu (2008-10-26 00:24:01)

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#2 2008-10-25 19:07:43

skumpi
Vizitator

Re: cum reactionam?

oricine e asa copilu..
eu inainte ii vorbeam urat... sad si si urlam
acum m`am mai linistit si mai bine stam si tacem amandoi 2 minute... dupa care incepem sa ne certam dda asa mai la gluma... " ca mai uratule...iar trb sa ma enrvezi " tongue chestii de genu ... da nu mai urlu...nu mai fac crize si nici nu`l mai jignesc smile

#3 2008-10-25 19:17:56

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

f bine skumpi ca nu mai faci asa.tu iti dai seama daca iti facea TIE asa ce sut in fund ii dadeai?
si noi ne mai suparam..de fapt eu.el e f calm si intelegator dar si eu il mai cert.dar incerc sa ma controlez si in loc sa ii zic"da-te jos din pat si adu sticla cu apa.sau adu telecomanda"spun"uite iuby.eu sunt o iubita buna si aduc de pe acum telecomanda/sticla cu apa la pat ca sa nu ajung si eu in pat si sa te pun sa le aduci TU".sa vezi ce fata de mielusel face.dar asta nu inseamna ca intotdeauna
trebuie sa iti controlezi cuvintele.

#4 2008-10-25 19:18:37

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

si eu arunc vorbe f urate rodnar
el e mai calm... enervant de calm uneori
daca mi ar spune el mie ce i spun eu ar insemna sfarsitul big_smile
in general nu prea apuca sa si ceara scuze k incep sa l cert... si o dam in altele...
80% din certurile noastre se petrec la telefon... si asta e si mai urat

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#5 2008-10-25 19:18:52

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

eu sunt asa ma dracoasa din fire si daca ma supara stie k e vai de el diablo
asa k baga capul in pamant si asculta toate idioteniile care le am de spus si apoi ne impacam...nu pot sa tin supararea....ma racoresc si apoi gata imi trece smile
sau daca e si el in pase proaste ne suparam amandoi, facem urat diablo dar ne trece repede si apoi hjarta

Ultima oara a fost editat de uffff (2008-10-25 19:20:04)

Publicitate

loading...

#6 2008-10-25 19:22:49

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

acum sunt si eu mai ponderata, el m-a facut sa fiu asa
dar inainte cand ma supara, ii aruncam tot felul de cuvinte grele, eram tare impoulsiva

#7 2008-10-25 19:23:02

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

app, voi plangeti?- cand sunteti suparate pe ei-
eu uneori sunt "asa d tare" incat poate sa mi spuna orice k nu vars o lacrima... alteori bocesc de nu stie ce sa mi mai faca rodnar

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#8 2008-10-25 19:25:14

annabel
Diamond member

si eu ma mai supi la telefon si ii inchid cu un "bine..hai ca mai vorbim..pa"dar imi trece.

#9 2008-10-25 19:26:40

annabel
Diamond member

carmen_21 a scris:

app, voi plangeti?- cand sunteti suparate pe ei-
eu uneori sunt "asa d tare" incat poate sa mi spuna orice k nu vars o lacrima... alteori bocesc de nu stie ce sa mi mai faca rodnar

si eu bocesc dar numai la certuri.la chestii din astea puerile nu.dar fac o fata din aia care ar induiosa pe oricine si el vine la mine"vai iuby ai lacrimi in ochi!nu plange nu.."atunci cred ca pot sa ii cer orice si imi da lol

#10 2008-10-25 19:26:51

skumpi
Vizitator

little_rabbit a scris:

f bine skumpi ca nu mai faci asa.tu iti dai seama daca iti facea TIE asa ce sut in fund ii dadeai?
si noi ne mai suparam..de fapt eu.el e f calm si intelegator dar si eu il mai cert.dar incerc sa ma controlez si in loc sa ii zic"da-te jos din pat si adu sticla cu apa.sau adu telecomanda"spun"uite iuby.eu sunt o iubita buna si aduc de pe acum telecomanda/sticla cu apa la pat ca sa nu ajung si eu in pat si sa te pun sa le aduci TU".sa vezi ce fata de mielusel face.dar asta nu inseamna ca intotdeauna
trebuie sa iti controlezi cuvintele.

pfoai...altu la rand lol mie mi de`ajuns sa`mi zica "TUH" sau tuh fata ...k imi vine sa`l dau d pereti lol

#11 2008-10-25 20:10:23

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

Eu cand sunt nervoasa nu are ce sa imi faca ori nu ii spun ce am si nu il bag in seama prin casa ori ma apuc si ii zic tot ce ma enerveaza si nu mai imi tace gura....dar asta se int cand deja s=au strans prea multe si eu fiind ff proasta de gura prefer sa nu`i zic ce am si sa il ignor....isi da el singur seama ce am si doare mai rau decat sa turui eu akolo ..big_smile

Ce nu te doboara te face mai puternic

#12 2008-10-25 21:39:45

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

ahaaa.....io  cand sunt supy ...nu mai tin cont urluuuu.....fac k toate alea ....dar nu eram asa ....de cand cu toate probl am aj asa isterica pot sa zik sa nu mai am rabdare , sa sar la gatul omului ....

..be the best ...fuck the rest smile))

#13 2008-10-26 11:45:12

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu ca si tine, copilu... am 2 variante:
- ori ma deprim (si nu, asta nu inseamna ca sunt calma, ci doar ca fierb in suc propriu si  tre neaparat sa izbucnesc daca vreau sa-mi treaca) si atunci sunt singurele momente in care vorbesc putin rotfl raspund scurt si la minim, sec, rece... pana ma intreaba de 10 ori ce am, la un mom dat izbuicnesc si atunci intervine:
-varianta 2: nu tip, dar spun cu nervi ce am de spus, f hotarat, atunci sunt momentele mele avocatesti, de fiecare data ii inchid gura cu argumente... de aia cred ca uraste certurile cu mine diablo

si spre final.. pace pace, eu de cele mai multe ori bocesc si... ne impacam

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#14 2008-10-26 11:57:37

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

daca ma supara si nu vine la mine sa ma bage in seama fac si mai rau!  butter
iar la el e exact invers... daca e suparat pe mine il las in pace sa stea asa bosumflat ca isi revine singur, desi imi vine sa merg la el sa il impac, dar face crize aoleu!

#15 2008-10-26 14:28:21

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

vai si eu is dracoasa tare. chiar aseara ne-am ciondanit, iesea si mai rau daca nu era el cel calm... ne-am dus sa bem un ceai intr-un bar unde face de alea faine, indiene, chinezesti...intram in bar, era full.. si el zice, hai sa plecam. eu zic stai sa intrebam daca au loc.. el: pai nu vezi ca e full? eu: pai poate are alte locuri in alta parte si noi nu stim. bine, pana la urma am plecat, eu ofticata ca nu m-a lasat sa intreb.. si el, ca ce crezi ca da oamenii afara din bar pt tine?
bine, ne mai plimbam cu masina vreo ora, nu gasim nik, toate localurile full... ne intoarcem inapoi la barul ala.. vine tipa, aveti loc? ea, da sigur.. urmati-ma! si ne ducem undeva la etaj... cateva mese libere.  vaiii ce m-am ofticat.. nu atat pt ca nu ne-am dus mai repede ci pt ca in pana mea, de ce naiba nu m-a lasat sa intreb? ca cica nu vad ca e full, ce sa ma mai bag in seama... bai si acuma am draci cand ma gandesc!!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#16 2008-10-26 15:07:53

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

inainte, cand ne certam eu eram cea care incerca sa aplaneze conflictul , sa il faca sa inteleaga ca nu are dreptate si de regula ajungeam sa bocesc. cu atitudinea asta am ajuns la 2 concluzii: prima ar fi ca (virgula) creierul barbatilor nu este capabil sa faca doua lucruri deodata - sa vorbeasca si sa asculte - a doua este ca asa el a devenit foarte convins ca eu nu voi fi niciodata capabila sa plec de langa el pentru ca il iubesc si vreau sa fiu cu el.
acum, spun ce am de spus, foarte ferm si nu intotdeauna si elegant, nu scot nici o lacrima, nici nu imi trece prin cap sa plang si ma gandesc la un singur lucru: de ce ,puii mei, mai stau eu cu ratatul asta? sincer, dragostea s-a dus, cheful sa ma atinga a zburat de mult....el nu "vede" nimic din astea asa ca traieste fericit si convins ca poate fi cat de magar vrea ca nu se va intampla nimic...ma bate gandul din ce in ce mai tare sa il fac sa vada cererea de divort anexata citatiei...si cred ca asta e singura solutie pentru ca eu nu mai am chef nici sa remediem situatia chiar daca ar vrea si el

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#17 2008-10-26 15:09:58

Chiara.M
Hero member

wow, lucia.. la tine e grava treaba! cati ani ai? sunteti casatoriti de mult? si poate mai aveti si copii..

#18 2008-10-26 15:12:35

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

pai avem aproape 12 ani de cand suntem prieteni, 11 ani de cand locuim impreuna si 6 jumate de cand suntem si casatoriti....copii.....din fericire, nu avem! am vrut la inceput , dupa care m-am calmat si de cativa ani asteptam sa vad ca sotul meu este destul de matur pentru a fi tata. eu nu cred ca un copil responsabilizeaza un barbat....

si avem amandoi 34 de ani

Ultima oara a fost editat de lucia05 (2008-10-26 15:13:13)

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#19 2008-10-26 15:18:25

Chiara.M
Hero member

pai macar bine ca nu aveti copii.. daca tu simti ca langa el nu mai ai ce face, ca nu va mai tine nimic impreuna, cred ca e mai bine asa. esti tanara, ai tot timpul sa iti refaci viata langa un alt barbat!!
suna trist tare ce ai zis mai sus si e urat cand se ajunge la asa situatii dar din pacate asta e viata. italienii au o zicala tare buna: mai bine singura decat intr-o companie neplacuta.
iti urez multa bafta in viitor si in ceea ce ai de gand sa faci!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.