homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne inseala barbatii-22

#400 2009-06-02 22:34:14

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Re: de ce ne inseala barbatii

nu cred ca trebuie sa fiti la extreme...asta e parerea mea.. e foarte adevarat ca experientele ne marcheaza...asa ca daca lady a "patit-o", experienta ei ii sustine parerea...dar este fix acelasi lucru si-n cazul andrei, pe de alta parte. faptul ca te va insela cu siguranta sau ca nu te va insela niciodata NU sunt lucruri pe care sa mizeze cineva, dar cred ca cel mai sanatos e sa ne vdm de relatii, sa ne bucuram de ele...pana la proba contrarie "hotul neprins...."
puteti sa ma omorati cu pietre lol dar eu cred ca pu..araul meu nu m-a inselat pana acum... iar daca a facut-o are tot respectu' meu intrucat habar n-am avut:)) si nici nu stiti voi ce pricinoasa sunt io.... wink deci daca a reusit s-o faca nivelul meu de respect creste la "platinum level" lol

Ultima oara a fost editat de deliav (2009-06-02 22:34:53)

baby Dragos hjarta rugaciune

#401 2009-06-03 00:21:52

skumpi
Vizitator

sioux a scris:

skumpi a scris:

rar, va insela o femie care stie sa impuna respect, care are o personalitate solida si e foarte sigura pe sine !

rotfl

ce`i asa amuzant draga ? zi sa radem si noi

#402 2009-06-03 00:21:53

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Andra123 a scris:

LadyPink,dar daca tu ai avut doar experiente urate si ai fost inselata de unul,doi,trei sau cati or fi fost nu inseamna ca asta este soarta tuturor femeilor.Sau doar pt ca ai auzit ca x si y a inselat.Nu esti sigura deloc pe tine,no offence.Inca nici nu ti-ai cunoscut viitorul sot,dar tu practic esti sigura ca te va insela.Trist.

eu prefer sa nu traiesc in fantasy land asa cum o fac altele. eu nu stiu sa ma fi inselat nimeni, insa am cunoscut multi barbati care mi-au povestit cam cum gandesc. mie mi se pare mai trist sa nu iei nici macar in considerare chestia asta si sa fii orbita de dragoste. siguranta mea pe mine n-are nicio legatura cu ceea ce am sustinut eu aici, nu vad legatura. si da, ma simt mai bine sa stiu ca ma POT astepta si la chestia asta decat sa propovaduiesc iubirea paradisiaca si peste 10 ani sa aflu ca gagica cu silicoane si cu 10 ani mai tanara ca mine nu-i doar secretara lui...

ah si btw, pentru a cata oara sa mai scriu si cum sa o mai fac ca sa se inteleaga ca e parerea mea, bazata pe experienta mea si pe ceea ce multe alte persoane mi-au spus. nu inventez ca sa polemizez cu voi!!! to each his own pana la urma, fiecare cu ce stie si ce crede!

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-06-03 00:24:03)

#403 2009-06-03 00:38:30

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

eu cred ca e mai safe sa nu bagam mana in foc pt nimeni....poate...nici macar pt noi insine...smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#404 2009-06-03 06:05:04

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

skumpi a scris:

ai fost simpatica la maxim cu faza asta si jur ca n-o spun cu nici cea mai mica rautate, pur si simplu m-a binedispus naivitatea ta smile

cred ca daca ar fii sa aleg primele 50 de criterii pentru care NU mi-am inselat fostele prietene astea ale tale n-ar fii printre ele smile hai sa-i dau un "inside tip" primele 3 sunt strict legate de felul de gandire al barbatului, nicidecum al partenerei sale, iar asta ti-o zic din maxima experienta nu din auzite wink

inca o data, pe cuvant ca n-am vrut sa fiu rautacios, cand vreau sa fiu sunt mult mai  ironic si personal dar pur si simplu m-a binedispus ce ai scris smile

o zi frumoasa! smile

EDIT: felicitari Pink pentru ca ai o minte deschisa neincastrata de clisee si pentru ca stii sa citesti printre randuri wink

Ultima oara a fost editat de sioux (2009-06-03 06:07:24)

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Publicitate

loading...

#405 2009-06-03 11:01:06

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

LadyPink a scris:

Andra123 a scris:

LadyPink,dar daca tu ai avut doar experiente urate si ai fost inselata de unul,doi,trei sau cati or fi fost nu inseamna ca asta este soarta tuturor femeilor.Sau doar pt ca ai auzit ca x si y a inselat.Nu esti sigura deloc pe tine,no offence.Inca nici nu ti-ai cunoscut viitorul sot,dar tu practic esti sigura ca te va insela.Trist.

eu prefer sa nu traiesc in fantasy land asa cum o fac altele. eu nu stiu sa ma fi inselat nimeni, insa am cunoscut multi barbati care mi-au povestit cam cum gandesc. mie mi se pare mai trist sa nu iei nici macar in considerare chestia asta si sa fii orbita de dragoste. siguranta mea pe mine n-are nicio legatura cu ceea ce am sustinut eu aici, nu vad legatura. si da, ma simt mai bine sa stiu ca ma POT astepta si la chestia asta decat sa propovaduiesc iubirea paradisiaca si peste 10 ani sa aflu ca gagica cu silicoane si cu 10 ani mai tanara ca mine nu-i doar secretara lui...

ah si btw, pentru a cata oara sa mai scriu si cum sa o mai fac ca sa se inteleaga ca e parerea mea, bazata pe experienta mea si pe ceea ce multe alte persoane mi-au spus. nu inventez ca sa polemizez cu voi!!! to each his own pana la urma, fiecare cu ce stie si ce crede!

lady asta e "polemica" sanatoasa big_smile ...

baby Dragos hjarta rugaciune

#406 2009-06-03 11:51:03

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

exact, motivele pentru care poate insela un barbat tin mai mult de el decat de tine. Poti sa-i oferi abdolut tot si tot sa calce pe bec. Pentru ca pur si simplu asa sunt ei! Majoritatea femeilor au nevoie de un motiv serios sa se culce cu altul, in schimb majoritatea barbatilor au nevoie doar de o erectie. Sunt intr-adevar si exceptii, dar din pacate sunt exceptiile care confirma regula.
Si de asta o sa ne lamurim toate dupa ce trecem de 35-40 d ani.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#407 2009-06-03 12:29:33

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu chiar nu cred ca toti inseala. Si in nici un caz nu ma voi gandi vre-odata ca al meu ma va insela. Daca se va intampla bine, ghinionul meu. Cum el nu cred ca se gandeste ca vai, o sa ma insele, asa nu gandesc si eu. Parerea mea e ca increderea in cealalta persoana e f importanta, asta pana la proba constrarie evident.

Si nu spun asta pt ca nu m-a inselat nimeni niciodata, dar am decis sa nu judec o persoana extraordinara pt ce a facut un mitocan din naintea lui.

Ca sa fiu ontopic, cred ca unii barbati inseala si pt ca s-au saturat ca pers de langa ei sa se indoiasca. Adica si eu as gandi asa, daca tot crede ca sunt un nesimtit care ar insela-o atunci de ce nu. Eu una asa as face daca el s-ar indoi de mine fara motive lol

#408 2009-06-03 12:56:06

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

subscriu ce a spus PillBlast.Asa este,de ce sa imi judec eu sotul care se poarta minunat cu mine si este fidel dupa ce a facut x si y.In fond de aia m-am si casatorit cu el,pt ca mi-am dat seama ce fel de om este si nu as fi facut pasul asta cu un altul care ar fi fost capabil sa ma insele.Asa mai bine singura decat batjocorita.

LadyPink eu am ales sa ma bucur de dragostea noastra 100% si ii acord toata increderea sotului meu pt ca merita,nu pt ca sunt eu naiva si vreau sa cred ca nu ma va insela,ci pt  ca merita.Si nu m-am casatorit cu orice barbat care viseaza doar sa-si bage....ci pt care ALTE lucruri sunt importante,nicidecum astea.Panarame isi gasea pe toate drumurile,el si-a dorit altceva de la viata.asa ca mai bine in "fantasy land"cum spui tu decat singura si nefericita wink ...ca si altele.

Ultima oara a fost editat de Andra123 (2009-06-03 13:01:08)

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#409 2009-06-03 13:53:31

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

nu am citit decat ultimul post...asa ca restu` nush...
da andra...nimeni nu a zis ca nu e bine cum faci tu...tin minte discutia de acum cateva luni...
e perfect, si e total aiurea sa nu ai incredere in sotul tau...
noi...de fapt eu.. atata cred...ca esti "naiva" doar in privinta ca nici macar nu concepi ca te-ar putea insela...excluzi chestia asta din start.
si mie mi s-ar parea normal sa iei in calcul posibilitatea asta...ipotetic, dar sa o iei.
pt ca haaaabar n-ai unde te duce viata si ce se poate intampla.. si atunci...daca, printr-o miiinima sansa.. se intampla... si cazi de pe norisorul tau roz... caderea e oribila.

hjarta

#410 2009-06-03 14:42:16

skumpi
Vizitator

sioux a scris:

skumpi a scris:

ai fost simpatica la maxim cu faza asta si jur ca n-o spun cu nici cea mai mica rautate, pur si simplu m-a binedispus naivitatea ta smile

cred ca daca ar fii sa aleg primele 50 de criterii pentru care NU mi-am inselat fostele prietene astea ale tale n-ar fii printre ele smile hai sa-i dau un "inside tip" primele 3 sunt strict legate de felul de gandire al barbatului, nicidecum al partenerei sale, iar asta ti-o zic din maxima experienta nu din auzite wink

inca o data, pe cuvant ca n-am vrut sa fiu rautacios, cand vreau sa fiu sunt mult mai  ironic si personal dar pur si simplu m-a binedispus ce ai scris smile

o zi frumoasa! smile

EDIT: felicitari Pink pentru ca ai o minte deschisa neincastrata de clisee si pentru ca stii sa citesti printre randuri wink

off mai ce simpatica si naiva mai sunt eu chicot
si u esti tare amuzant...sa stii...   roll

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-06-03 14:42:50)

#411 2009-06-03 14:47:54

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

daca sunteti asa sigure ca va insala,de ce mai stati cu ei?sa confirmati regula de aur?lol
p.s:hai sa nu judecam  barbatii doar pt ca au....,ce ne face pe noi mai deosebite sau mai bune ca si ei?suntem toti la fel.Si daca intra 1 ,2 pe forum care au inselat asta nu inseamna ca toti au acelasi coeficient de inteligenta:))
Pink,iti respect total parerea dar mi se pare ca esti mult prea negativista din start.sa stii ca sunt foarte multe cupluri care se inteleg extraordinar de bine,si nu traiesc in fantasy land,pur si simplu exista acea incredere si dorinta pt persoana de alaturi.asta ce ar insemna sa traiesc cu teama in suflet k ma lasa doar pt ca ii barbat?hai sa fim seriosi...

eu,tu si restul lumii...

#412 2009-06-03 15:54:34

dea_di
Platinum member

dar cine a zis ca trebuie sa traiesti cu teama in suflet? e pur si simplu vorba de o doza de realism care impiedica acea cadere oribila de pe norisorul roz de care vorbea Love....avea cineva, nu mai tin minte cine, o semnatura foarte interesanta: "expect the worst, hope for the best!" asa si trebuie dupa parerea mea smile

#413 2009-06-03 15:55:18

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

poke are semnatura aia smile

hjarta

#414 2009-06-03 15:56:10

dea_di
Platinum member

tummenupp

#415 2009-06-03 16:11:01

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

acea doza de realism ii o teama,si spuneam la general ,pt cele care gandesc asa.mie nu mi`a trecut prin gand ca  ar putea sa mearga  la altele(poate la inceputul relatiei cand ne cunosteam foarte putin,dar atunci imi era indiferent daca ma insela sau nu pentru ca aveam rezerve:)) )depinde f mult de ce fel de persoana ai langa tine.In relatia mea,stiu sigur ca el nu o sa ma insele veci,si nu sunt naiva sau traiesc in ``fantasy land``.are grija sa`mi demonstreze asta zilnic,si am trecut impreuna prin foarte multe chestii care ne`au unit tot mai mult. am vazut k multe fete de pe forum au impresia ca barbatu insala sau ca nu se poata abtine  doar pentru ca are ...erectie...stupid!, but never judge a book by its cover!

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-06-03 16:14:13)

eu,tu si restul lumii...

#416 2009-06-03 16:35:05

dea_di
Platinum member

ok nu mai insist...ideea e ca, din pacate, nu prea putem fi siguri de nimic in lumea asta in care orice e posibil...

#417 2009-06-03 22:00:46

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

vad ca devine moto asta cu fantasy landul lol bun asa!

Niciuna dintre cele care cred ca exista sanse ca barbatul sa insele nu a venit si a spus ca trebuie sa ii paziti cu parul!!! daca ati citi mai cu atentie ce spune fiecare dintre noi ati intelege si nu am mai polemiza aiurea... noi spunem doar ca nu strica sa va ganditi ca se poate intampla. SE POATE, nu ca sigur o sa vi se intample si voua daca li s-a intamplat altor milioane de femei. Bineinteles ca daca va iubiti, daca exista incredere, comunicare, respect etc. nu trebuie sa-i atarnati sabia deasupra capului, sa-i verificati in fiecare secunda si sa va jurati ca sigur isi mai folosesc organul si cu alte femei! Bucurati-va de iubire, de sentimente, de ceea ce aveti impreuna pentru ca cel mai mult conteaza clipa asta, din prezent. Ce va fi maine, peste o saptamana sau 10 ani, n-aveti de unde sa stiti... asa ca daca acum sunteti fericite, enjoy it la maxim!
Niciuna dintre noi nu a sarit ca vai, sigur veti fi inselate mai devreme sau mai tarziu. Se poate sa da, se poate sa nu, se poate sa ajungeti sa o faceti voi la un moment dat, viata iti poate oferi mult mai multe surprize decat puteti duce!

Ah, si Andra, alea care nu traiesc in fantasy land nu inseamna ca sunt singure si triste wink inseamna doar ca privesc viata cu alti ochi

#418 2009-06-03 22:10:54

dea_di
Platinum member

lady applause

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.