homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne inseala barbatii-57

#1065 2011-02-02 15:57:40

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Re: de ce ne inseala barbatii

Intradevar prietena nu e incantata. Dar stia de la inceputul relatiei in ce se baga si a acceptat. La inceput a suferit mai mult dar cu timpul, rabdare si multe discutii (dintre care unele au fost certuri) s-a obisnuit cat de cat cu ideea. We're still working on some aspects dar in general pare sa functioneze (bine proba o sa fie cand o sa ma culc cu alta si o sa ii spun, dar nu cred ca o sa fie tragedie).

Si ea a ales sa stie cand si daca va fii ceva. Presupun ca toti preferam sa stim de un lucru decat sa il aflam de la un strain (in special cand e vorba de vesti proaste legate de persoane dragi), macar asa nu se poate considera ca a mintit.

Dupa parerea mea sunt destule persoane care ajung sa se desparta din motive de gelozie sau din faptul ca partenerii i-au inselat. Consider ca asta a fost o solutie pt a evita un deznodamant de genul stiind ca daca vreau eu sa fac ceva o sa fac. Indiferent de care ar fii consecintele, le calculez (macar in mare) inainte si le accept sau nu. Astfel dupa ce iau decizia stiu exact ce am facut si ce m-a costat si ce am castigat.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#1066 2011-02-02 15:58:43

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

hmmm...mda e si asta o varianta coraline...eu nu ii inteleg..adica daca ai o fata/femeie care iti ofera tot..insemnand sufleteste si fizic/sexual pt ce se duc in alta parte? nustiu si char asta vorbeam cu al meu intr o zi si il intrebam de ce daca ei umbla cu mai multe intre prietenii lor acolo toti il considera pe ala k lumea k el e smecher si nu mai stiu cum ca are nu stiu cate femei..in schimb noi...dac afacem asa gata,imediat suntem catalogate drept panarame  forgetit  nustiu

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#1067 2011-02-02 16:01:17

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Eu una poate as trece peste 2, hai 3 infidelitati de genul intr-o viata. Dar sa-mi vina de 2-3 ori intr-un  an acasa si sa-mi spuna "sti am avut chef si am facut-o cu cutare" clar nu as accepta.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#1068 2011-02-02 16:07:39

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

pucca barbatii au ei impresia ca stiu totul mai bine, ca domne femeia daca se duce cu altul inseamna ca a pus si suflet si deja il iubeste pe ala lol mie asa mi s-a spus verde in fata big_smile nu scot eu din burta
la barbati e ideea"imi dau jos pantalonii, am proptit-o, mi-am tras pantalonii si am plecat" da la noi cica e mai complicat chicot desi stiu multe femei care nu pun un dram de suflet in acea partida, barbatii contesta vehement

de multe ori te plictisesti in relatie, ea iti ofera tot atat fizic cat si psihic, dar te saturi la un moment dat, ai nevoie de o gura de aer proaspat, de o mica escapada ca sa iti aaduci aminte ce bine este acasa.
uite ca exemplu banal si stupid filmul Shrek 4 rotfl2 cum el era satul si plictisit de viata lui, pana nu a mai avut-o si atunci a realizat ce bine ii era de fapt

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-02-02 16:11:15)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#1069 2011-02-02 16:15:59

nimenialtu
Full member

pucca_pucca89 a scris:

hmmm...mda e si asta o varianta coraline...eu nu ii inteleg..adica daca ai o fata/femeie care iti ofera tot..insemnand sufleteste si fizic/sexual pt ce se duc in alta parte? nustiu si char asta vorbeam cu al meu intr o zi si il intrebam de ce daca ei umbla cu mai multe intre prietenii lor acolo toti il considera pe ala k lumea k el e smecher si nu mai stiu cum ca are nu stiu cate femei..in schimb noi...dac afacem asa gata,imediat suntem catalogate drept panarame  forgetit  nustiu

Cred ca doar baietii care se considera barbati ar cataloga o femeie panarama/curva etc doar pt ca ea alege sa se culce cu mai multi. In general faptul ca se culca cu altii ii face (poate doar la nivel de subconstient sau si constient) sa zica ca ei nu sunt deajuns de dotati si capabili sa o satisfaca DOAR ei. Lucru care e valabil pt orice barbat dupa parerea mea. Comparand maj barbatilor si maj femeilor, la un gang-bang o femeie poate sa aibe orgasm dupa orgasm ore in sir in timp ce diversi barbati o penetreaza pe rand, pe cand un barbat o sa satisfaca n femei, dar el tot un orgasm o sa aibe la final (nu vb acum de exceptii de yogini, guru's and stuff like that).

Si apoi e o chestie de teritoriu. Nimeni nu vrea sa imparta femeia lui. E a LUI si doar a LUI trebuie sa fie (cel putin in mintea sa), daca el considera ca acea femeie nu trebuie sa se culce cu altii ca sa fie a lui apoi nu prea ai sa il convingi tu ca tine de multi alti factori acest lucru nu doar de cine o penetreaza. Oricum am impresia ca in general barbatii nu mai catalogheaza femeile asa (in anumite cercuri cel putin, cercuri care par sa se largeasca).

Ten minutes of silence.

Publicitate

loading...

#1070 2011-02-02 16:19:27

Melita
Hero member

Da Cora, e si asta o chestie sa te saturi de atata bine lol Nimeni, de cate ori s-a intamplat asta si de cat timp sunteti impreuna?(daca nu sunt prea obraznica in legatura cu intrearea big_smile )

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#1071 2011-02-02 16:25:45

coraline
Addicted member

nimeni macar de ar fi asa big_smile eu am auzit o multime de astfel de calatogari, chiar un prieten de-al lui gagicamiu a spus ca daca femeia s-a mai culcat cu altii eu nu o vrea, sa nu isi baga p*** unde au mai fost si altele, dar acm nu vorbim de retardai ca respectivul forgetit si am avut si aici pe forum pe cineva care tot asa gandea, ca nu sta sa pupe in bot p*** altuia rotfl2 deci nebuni sunt peste tot.. nu stii cand dai de unul de genul  lol

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#1072 2011-02-02 16:36:03

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Nimeni, te astept(am) aici cand o sa o faci, sa ne spui reactia prietenei tale, daca a acceptat cu seninatate, daca te-a iertat, daca ti-a dat doua dupa ceafa, daca ti-a dat papucii sau orice alta reactie smile
Si in cazul in care ti-a dat papucii, sa ne spui daca a meritat. wink

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#1073 2011-02-02 16:37:45

Melita
Hero member

kath, a zis ca i-a fot mai greu la inceput big_smile

#1074 2011-02-02 17:07:49

kathrynn
Hero member

Eu de aici am inteles ca nu a facut-o inca:

nimenialtu a scris:

I We're still working on some aspects dar in general pare sa functioneze (bine proba o sa fie cand o sa ma culc cu alta si o sa ii spun, dar nu cred ca o sa fie tragedie).

nustiu

#1075 2011-02-02 17:12:47

Melita
Hero member

nimenialtu a scris:

La inceput a suferit mai mult dar cu timpul, rabdare si multe discutii (dintre care unele au fost certuri) s-a obisnuit cat de cat cu ideea. We're still working on some aspects dar in general pare sa functioneze (bine proba o sa fie cand o sa ma culc cu alta si o sa ii spun, dar nu cred ca o sa fie tragedie).

Eu din toata asta inteleg ca s-a intamplat. Ulterior spune ca daca se va intampla ii va marturisi. Eu nu mai inteleg lol

#1076 2011-02-02 17:19:04

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Nu s-a intamplat, ideea ii displace... treaba lor
Ma rog, eu sunt de parere sa nu-i spuna si toata lumea o sa fie fericita (da, stiu, daca noi femeile gandim asa, unde o sa ajunga lumea asta ? lol )

#1077 2011-02-02 17:21:17

kathrynn
Hero member

k?reste a scris:

nimenialtu a scris:

La inceput a suferit mai mult dar cu timpul, rabdare si multe discutii (dintre care unele au fost certuri) s-a obisnuit cat de cat cu ideea. We're still working on some aspects dar in general pare sa functioneze (bine proba o sa fie cand o sa ma culc cu alta si o sa ii spun, dar nu cred ca o sa fie tragedie).

Eu din toata asta inteleg ca s-a intamplat. Ulterior spune ca daca se va intampla ii va marturisi. Eu nu mai inteleg lol

... cu ideea ca el intr-o zi s-ar putea sa se culce cu alta si ca se asteapta de la ea sa-l inteleaga si sa nu-i dea papucii.

Ar fi bine sa vina el sa ne scoata din ceata  lol

#1078 2011-02-02 17:45:10

Melita
Hero member

kath, mie una mi se pare genial sa reusesti sa-ti convingi iubitul/iubita ca inselatul din cand in cand e normal intr-o relatie. Ba mai mult, sa vi seara acasa obosita de la munca si sa-i zici "Am avut o zi ingrozitoare astazi, la tine cum a fost?" si el sa-ti raspunda "Sti, am vazut o gagica suuuuper si nu m-am putut abtine, asa ca m-am culcat cu ea. Iarta-ma ca n-am reusit sa te anunt dar de-abia o convinsesem si nu am avut cand sa-ti mai spun si tie." lol In cazul lui nimeni raspunsul ei ar fi "Foarte bine, iubitule, daca asa te simti tu mai fericit si mai implinit s-o mai faci!" big_smile Daca ei sunt de acord poate sa se intample si asta, dar in relatia mea niciodata big_smile

Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-02-02 17:48:22)

#1079 2011-02-02 17:52:22

kathrynn
Hero member

Nici eu n-as fi de acord.

#1080 2011-02-02 18:09:35

coraline
Addicted member

sa ma ierte d-zeu, dar nici in a mea tongue o fi inselatul vechi de cand pamantul, o fi barbatul indreptatit sa isi imprastie samanta in cele 4 vanturi, dar samanta alui meu sa ramana in cei 4 pereti ai casei rotfl
daca nu aflu, nu aflu, bravo lui, felicitaari, dar daca aflu nu ii dau papucii dar mi-e ca urmatoarelor fete le va prezenta obiectul muncii dintr-un borcan, in formol rotfl
inteleg motivul plictiselii, cotidianului, stresului, vanatorismului etc etc dar sa vina senin la mine sa imi zica verde in fata... no way honey

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-02-02 18:10:51)

#1081 2011-02-02 18:51:54

nimenialtu
Full member

First... nu e inselat daca stie/afla imediat sau cel putin amandoi suntem de acord cu asta. A insela e sa te culci cu altii si a nu spune vreodata.

Nu m-am culcat cu alta/altele pana acum. Am decis ca e mai bine sa am rabdare x ani de zile si sa am o baza solida in relatie decat sa o ranesc cand ea nu se asteapta/nu e pregatita.

Nu cred ca o sa imi dea papucii si palme dupa ceafa nu se pune problema. Oricum avem o relatie mai speciala inca de la inceputul ei si din principiu nu ar trebui sa fie atat de devastata (desigur exista sansa ca oricand o veni vestea sa nu fie atat de pregatita pe cat cred eu si nici cat crede ea si sa fie afectata). Pana una alta cel putin din pct de vedere teoretic relatia noastra nu ar avea de suferit de pe urma unei aventuri (sau mai multe) fie ca sunt ale mele sau ale ei.

Si daca ar fii sa ne despartim dupa asa ceva tot cred ca o sa merite. Prefer sa se termine decat sa ajung sa am regreturi si sa dau vina pe ea doar pt ca nu am fost compatibili din acest aspect. Din pct meu de vedere ar insemna ca intr-o zi s-ar fii terminat oricum.

Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2011-02-02 19:01:02)

Ten minutes of silence.

#1082 2011-02-02 19:06:18

kathrynn
Hero member

Eu tot nu m-am lamurit daca prietena ta e de acord sau nu cu asta. Ca daca e de acord, atunci da, de acord cu tine, nu se cheama inselat, se cheama ... nu stiu ... diversificat.

Dar cu aialalta nu pot fi de acord - pt mine tot inselat se cheama indiferent ca-mi spune sau ca aflu din alte parti, din moment ce nu am fost de acord cu asta.
Ce nu-mi spune, nu se cheama nicicum, pt ca nu exista (pt mine).

Si alta chestie pe care nu o inteleg in ce zici tu (nu ca te judec, sunt doar curioasa): cand zici o baza solida te referi la casatorie?

LE. Si atunci ce faci? Sari toata viata dintr-o relatie in alta pana gasesti o femeie care sa-ti accepte escapadele?

Si daca ar fii sa ne despartim dupa asa ceva tot cred ca o sa merite.

La asta cred ca se referea prietena ta cand a zis ca pt ea ar insemna ca nu pretuiesti relatia voastra. Ca ti-ar fi atat de usor sa o dai pe un one-night-stand. Asta mi se pare intr-adevara dureros, daca zici ca o iubesti.

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-02-02 19:09:46)

#1083 2011-02-02 19:16:18

nimenialtu
Full member

Din pct de vedere rational este de acord. Am discutat pe tema asta de nush cate ori si stie exact cum or sa decurga lucrurile in cazul in care eu (sau ea) se va culca cu altcineva. Insa ea a facut un compromis cand a fost de acord. Daca ar fii fost dupa ea ar fi fost o relatie ca oricare alta in care nimeni nu se culca cu altcineva.

Neah... Nu cred in casatorie. Casatoria e o formalitate care in ziua de azi nu ofera nimic solid. Esti casatorit si nu mai vrei, nu-i bai dai divort. E ca si cum te-ai despartii de o prietena (sau iubit in cazul vostru) doar ca e mai costisitor si mai mare tam-tam. Pur si simplu comunicam destul de bine as zice si avem un trecut aparte ca sa zic asa (nu intru in detalii).

Daca trebuie sa sar din relatie in relatie atunci da. Desi eu spun de la inceput ca (cel mai probabil) o sa am escapade candva... Si pana acum nu a trebuit sa sar deloc pentru ca ea m-a acceptat asa. Oricum se gasesc si persoane de sex feminin care sa gandeasca la fel din acest pct de vedere.

LE... Ea nu a zis ca o sa ne despartim... ba dimpotriva pe moment ea e destul de sigura ca nu o sa ne despartim daca as face asa ceva. Deci despartirea este un fel de be prepared for the worst. Nu inseamna ca am aceasta certitudine. Si tocmai pt ca nu vrea sa se intample asta am avut rabdare si am asteptat cativa ani pana a acceptat si ea asta macar pe plan rational.

Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2011-02-02 19:19:47)

Ten minutes of silence.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.