homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne inseala barbatii-68

#1274 2011-10-30 18:55:40

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: de ce ne inseala barbatii

apropo de modelele parentale: nu au numai ele "vina" daca baiatul creste obisnuit cu faptul ca femeia trebuie sa faca tot pt ca asa a vazut la mama lui. si mama alui meu face tot ce se poate in casa, dar al meu nu gandeste ca si eu trebuie sa fac la fel. daca ii spun, fara sa-l rog, sa ma ajute cu ceva, o face. deci depinde si de felul baiatului de a fi si gandi.

bebe V., soarele si luna

#1275 2011-10-31 12:02:30

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

.

Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-23 16:32:40)

#1276 2011-10-31 12:04:03

kiki_oana
Full member
Inregistrat: 2011-10-18

Barbatii sunt niste porci,si la propiu si la figurat rodnar

#1277 2011-10-31 13:42:55

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

kiki_oana a scris:

Si multe femei sunt niste scroafe wink  mai multe decat ai crede. Eu nu sunt de acord cu astfel de stereotipari. E mult prea simplu si simplist sa judecam asa. smile

#1278 2011-10-31 13:47:09

kiki_oana
Full member

V's bunny a scris:

kiki_oana a scris:

Si multe femei sunt niste scroafe wink  mai multe decat ai crede. Eu nu sunt de acord cu astfel de stereotipari. E mult prea simplu si simplist sa judecam asa. smile

Stiu,si femeile sunt ,nu numai ei,si stiu ca nu toti sunt asa,doar 80 la suta rodnar

Publicitate

loading...

#1279 2011-11-01 01:21:01

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Porci.. rotfl2    acum, serios, nu toti sunt porci..  lol  marea majoritate   lol  dar nu toti.  E foarte usor sa etichetam. 

Si la femei nu prea merge, sa se zica "scroafe" rotfl   ele sunt mai finute, cat de cat  rodnar   
Ce sila am de barbatii care merg la curve si li se pare (de fapt este) un mod de viata normal . nu m-as atinge de unu d asta nici daca-ar fi ultimul barbat si singurul de pe pamant!
Consider ca sunt inapti si de a mentine o relatie si de a se multumi cu  o singura persoana! si dpdv sexual, bineinteles..

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2011-11-01 01:24:09)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1280 2011-11-01 12:31:29

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

sunt deprimat...
ce porc ma simt!!!
rotfl

fucking perfect...

#1281 2011-11-01 21:27:04

bilibistrocizel
New member
Inregistrat: 2011-09-27

LikeIt a scris:

Porci.. rotfl2    acum, serios, nu toti sunt porci..  lol  marea majoritate   lol  dar nu toti.  E foarte usor sa etichetam. 

Si la femei nu prea merge, sa se zica "scroafe" rotfl   ele sunt mai finute, cat de cat  rodnar   
Ce sila am de barbatii care merg la curve si li se pare (de fapt este) un mod de viata normal . nu m-as atinge de unu d asta nici daca-ar fi ultimul barbat si singurul de pe pamant!
Consider ca sunt inapti si de a mentine o relatie si de a se multumi cu  o singura persoana! si dpdv sexual, bineinteles..

poate si barbatuto a mers la curve,poate si acum mai merge...
nici o data sa nu mai fi asa de sigura,sper sa nu te superi goodluck

#1282 2011-11-01 21:31:39

kiki_oana
Full member

Nu fii rea bilibistrocizel,cred ca ea stie mai bine ce are langa ea.

#1283 2011-11-01 21:33:51

bilibistrocizel
New member
Inregistrat: 2011-09-27

kiki_oana a scris:

sunt baiat retas

#1284 2011-11-01 21:38:49

kiki_oana
Full member

bilibistrocizel a scris:

kiki_oana a scris:

sunt baiat retas

Pff  dumbom

#1285 2011-11-01 23:57:27

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

bilibistrocizel a scris:

LikeIt a scris:

poate si barbatuto a mers la curve,poate si acum mai merge...
nici o data sa nu mai fi asa de sigura,sper sa nu te superi goodluck

Nu ma supar. wink  stiu ce am acasa..pot sa zic ca al meu e 1 dintr o mie,  si a fost intreadevar inainte sa ma cunoasca dar asta chiar nu ar avea de ce sa ma deranjeze, atata timp cat s a saturat de mers de la una la alta.. 
Kiki tummenupp

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1286 2011-11-25 07:17:23

Peacekeeper
Sr. member
Inregistrat: 2011-09-06

Eu cred ca inselatul este in primul rand un semn de neintelegere si lipsa de comunicare in relatie. Pentru ca daca nu te mai iubeste, te-ar parasi simple as that. Unele eprsoane inseala pentru ca nu se simt bine in realtie, dar nu fac nimic direct in sensul asta, la modul de schimbare, altii pentru ca vor sa-si demonstreze lor ca nu sunt chiar asa de implicati si altii sunt pur si simplu prosti. big_smile

Trust me or not, I don't give a fuck !
-------------------------

#1287 2011-11-25 12:10:47

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

.

Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-23 16:32:21)

#1288 2011-11-25 17:00:52

GuessWho
New member
Inregistrat: 2011-11-23

Păi bărbații ?nseală din mai multe motive. Unii ?nșeală pentru că asta le este firea, vor tot timpul să fie ?ntr-o provocare continuă. Sunt destul de macho și vor să ?și mențină statutul ăsta. Altora li se ofera ocazia once in a lifetime si profită de ea fără să se gandească prea mult. big_smile Unii se ceartă cu prietenele și nu mai găsesc ce doresc acasă.

Pe mine mă dezgustă ?nșelatul. Dacă văd că ?ncep să mă uit la altcineva ?n afară de prietenă ?mi pun intrebări și inainte să fac vreo prostie ?mi clarific sentimentele. Nu văd pur și simplu ce rost are să stai cu una și să i-o tragi alteia. M-ar și obosi maxim să stau să mă ascund și să mint. Așa văd eu lucrurile aici. big_smile

#1289 2011-11-25 19:29:32

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

GuessWho a scris:

Păi bărbații ?nseală din mai multe motive. Unii ?nșeală pentru că asta le este firea, vor tot timpul să fie ?ntr-o provocare continuă. Sunt destul de macho și vor să ?și mențină statutul ăsta. Altora li se ofera ocazia once in a lifetime si profită de ea fără să se gandească prea mult. big_smile Unii se ceartă cu prietenele și nu mai găsesc ce doresc acasă.

Pe mine mă dezgustă ?nșelatul. Dacă văd că ?ncep să mă uit la altcineva ?n afară de prietenă ?mi pun intrebări și inainte să fac vreo prostie ?mi clarific sentimentele. Nu văd pur și simplu ce rost are să stai cu una și să i-o tragi alteia. M-ar și obosi maxim să stau să mă ascund și să mint. Așa văd eu lucrurile aici. big_smile

Subscriu!! (in varianta feminina tongue )

#1290 2011-11-25 20:56:50

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Si eu sunt de acord cu ultima parte pe care ai descris-o,GuessWho.
Nu vad rostul unui amant...Vorba ta,mai multe complicatii:intalnire pe ascuns,nu stai linistit acasa,te feresti de X,Y peste tot,de parca ai fi urmarit.In momentul in care cineva din afara relatiei iti atrage atentia,deja inseamna ca lucrurile scartaie si ceva trebuie facut:ori despartire ori comunicare,pentru a rezolva problemele.
Si ma enerveaza la culme explicatia "asa sunt barbatii,toti insala".Asta cred ca e scoasa de femeile care au fost inselate si nu au avut curajul sa plece din relatie,multumindu-se  si crezand ca mnah....toti sunt la fel si nu sunt numai ele in situatia aia,deci e normal sa fii inselata.O tampenie!

#1291 2011-11-25 21:49:46

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

asta e o intrebare retorica rotfl2

#1292 2011-11-25 21:50:33

GuessWho
New member
Inregistrat: 2011-11-23

Miss_B a scris:

Si eu sunt de acord cu ultima parte pe care ai descris-o,GuessWho.
Nu vad rostul unui amant...Vorba ta,mai multe complicatii:intalnire pe ascuns,nu stai linistit acasa,te feresti de X,Y peste tot,de parca ai fi urmarit.In momentul in care cineva din afara relatiei iti atrage atentia,deja inseamna ca lucrurile scartaie si ceva trebuie facut:ori despartire ori comunicare,pentru a rezolva problemele.
Si ma enerveaza la culme explicatia "asa sunt barbatii,toti insala".Asta cred ca e scoasa de femeile care au fost inselate si nu au avut curajul sa plece din relatie,multumindu-se  si crezand ca mnah....toti sunt la fel si nu sunt numai ele in situatia aia,deci e normal sa fii inselata.O tampenie!

Da, eu am zis că, probabil, asta e singura chestie peste care nu cred că aș putea să trec. big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.