|
Nu esti logat.
Inflamarea vulvei#1 2008-10-26 22:57:20
inflamarea vulveiBuna toturor. Am o problema. In urma cu o saptamana, am intretinut relatii sexuale cu fostul meu prieten. El a fost si a ramas singurul barbat cu care am intretinut rapoarte sexuale. Din pacate, el are prietena si nu se protejeaza si nici noi nu ne-am protejat duminica. Din punct de vedere vaginal, eu am o vulva mai pronuntata decat cealalta. Insa de duminica, vulva mai "mare" s-a umflat enorm din fata pana in spate. Nu suport chilotul, ma jeneaza, ma doare, am usturimi si secretii. Pana si cand umblu ma jeneaza teribil. Pana joi din pacate nu am acces la un medic ginecolog. care sa fie problema? ce pot face? sa fi luat ceva de la el si el de la ea? Offline #2 2008-10-26 23:00:19
Re: inflamarea vulveimergi si fa o analiza de secretie...s`ar putea sa ai o infectie ceva. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2008-10-26 23:01:27
Re: inflamarea vulveiMie mi se umfla de la prea mult frecat in timpul sexului,dar imi trecea in 12 ore max.Poate ai luat ceva,nu stiu.Incearca sa-ti dai cu o crema cu antibiotic pana joi,intreaba la farmacie... Offline #4 2008-10-26 23:01:59
Re: inflamarea vulveisau poate fi vb de inflamatia glandei bartholini... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-10-26 23:08:09
Re: inflamarea vulveicum e cu glanda asta crys ? ..be the best ...fuck the rest )) Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-26 23:14:26
Re: inflamarea vulveiuuuuu!invatam ceva nou! Offline #7 2008-10-27 01:12:16
Re: inflamarea vulveiBartholinita. Cele doua glande Bartholin se afla in muschiul constrictor al vulvei (muschi superficial al peretelui vaginal). Canalul excretor al glandelor se deschide intre labiile mici si himen. Rolul lor este de a secreta permanent, dar mai ales in timpul contactului sexual, un lichid incolor care contribuie la lubrifierea vaginului. Inflamarea glandelor Bartholin (bartholinita) se manifesta prin tumefierea rosie si dureroasa a portiunii posterioare a vulvei, asociata cu febra. In continuare se poate forma un abces, cu tumefactie si puroi subiacent. La debut, tratamentul consta in administrarea de antibiotice. Daca exista abces, tratamentul este chirurgical. In caz de recidiva sau de infectie cronica, este necesara deschiderea canalului excretor (marsupializare) sau ablatia glandei. #8 2010-02-08 19:19:10
Re: inflamarea vulveiBuna fetelor...am si eu o problema..ca deh, nu se putea altfel..in urma cu doua zile mi-a aparut o galma la baza uneia dintre labiile mari, spre intrarea in vagin, de dimensiunea unui bob mic de mazare, destul de dura la atungere, nedureroasa insa. Mentionez ca inainte am avut o candidoza iar acum sunt la ciclu (nu stiu daca are legatura vreuna cu alta)... Offline #9 2010-02-08 19:29:29
Re: inflamarea vulvei
Sunt multe cauze care pot provoca ce ai mentionat tu si pentru multe dintre ele ibuprofenul nu are nici un rost. Poate sa fie bartholinita, care nu se trateaza decat daca e dureroasa cu simptomatice acasa si respectiv trebuie vazuta de un medic daca nu trece si da febra, dureri etc, pentru ca e necesara o mica incizie pentru drenaj. Offline #10 2010-02-08 19:31:20
Re: inflamarea vulveiNu e un fir de par crescut sub piele ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #11 2010-02-08 21:12:09
Re: inflamarea vulveiNu pare a fi un fir de par inflamat. E o galma ca o boaba de mazare semi tare, sub piele....am inceput sa iau Ibuprofen tocmai pentru ca este antiinflamator... Offline #12 2010-02-08 21:16:20
Re: inflamarea vulvei
Pai daca studiezi in strainatate cred ca ai asigurare medicala si poate sa te vada un doctor acolo. Offline #13 2010-02-08 21:18:37
Re: inflamarea vulveiEu m-am luptat vreo 3 saptamani cu o chestie de genul asta, care se cam potriveste descrierii tale, dar daca ma uitam foarte atent vedeam efectiv firul de par in piele, sub buba respectiva. Am tratat-o cu tinctura de iod ( umezeam o bucatica de vata de 2-3 ori pe zi si tamponam locul ) si unguent Baneocin, alternativ, si datorita iodului se forma efectiv o coaja care dupa cateva zile pica si buba respectiva se facea tot mai mica, pana cand a disparut de tot. Sincer, inca nu stiu sa iti zic daca intr-adevar a fost un fir de par crescut sub piele ( desi eu asta cred, daca nu ma insel, cand era foarte micuta buba am reusit efectiv sa ajung la firul ala - ideea e ca era cam greu de vazut locul, de asta zic ca nu sunt 100 % sigura despre ce a fost vorba ), dar acum a trecut. Rau nu cred ca ar face iodul, in niciun caz, pe mine m-a ajutat, si am aflat de " tratamentul " asta tot aici, pe forum. Bafta ! Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #14 2010-02-08 21:21:34
Re: inflamarea vulveiMultumesc mult pentru sfaturi! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|