|
Nu esti logat.
Ochelari-recomandari-2#20 2008-10-27 18:49:32
Re: Ochelari-recomandariwhoa asa de repede ti i-a facut?? moama, da' unde fabrica lentilele? pe loc, acolo?... la mine a durat 14 zile oooofff Just like a tattoo I'll always have you... Offline #21 2008-10-27 18:50:25
Re: Ochelari-recomandari
merci mult mult persi .. gasesc eu vb aia .. a nimerit orbu` braila الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية ALHAMDULILLAH !!!! Offline #22 2008-10-27 19:35:18
Re: Ochelari-recomandariNu le taie pe loc, dar tocmai era acolo unde le taie, un tip de la firma si a dat repede comanda sa le faca si pe ale mele. Oricum, nu dureaza mult. Adica la noi mai mult de 2 zile n-a durat niciodata si in total ne-am facut vrep 7 perechi la ei #23 2008-10-27 19:39:59
Re: Ochelari-recomandariImi suna cunoscut Persi . Saru'mana mult Offline Publicitateloading...
#25 2008-10-27 23:22:10
depinde de ce fel de lentile ai nevoie. am vazut ca ai astigmatism. si eu am astipmatism(miopic) si port -0,5 la un ochi si nimic la celalalt dar ai mei sunt pt departare. i-am facut acu cativa ani si stiu ca am dat un milion pe ei. nu-i prea port ca vad fara ei dar de asta mi-ar trebui altii noi ca m-am saturat de astia:)) "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #26 2008-10-27 23:47:17
Re: Ochelari-recomandarirecomandare...daca iti pui lentila antireflex alege antireflex verde (are mai multe straturi protectoare decat cel albastru - cel verde are 12 straturi iar cel albastru are 6). eu mi-am facut de un an, dupa ce in jumatate de an de stat la calculator deja plangeam dupa cateva ore. Acum nu mai am nicio treaba. si mi-am pus si lentila de confort si ii pot purta si cand ma deranjeaza ochii. Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #27 2008-10-28 07:57:57
scuze ca te bat si eu la cap, dar as vrea sa vad daca am inteles. e pe aceeasi straduta cu Sherrif's-ul, dar pe partea cealalta (adik pe partea cu mag Cocor, etc) nu? "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #29 2008-10-28 08:48:16
Re: Ochelari-recomandarims mult persi o sa ajung si eu pana in sarbatori sper, sa vad cum o sa ma descurc dpdv financiar, pt ca stau ft multe ore in fata calculatorului si nu vreau sa ajung la -5 "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #31 2008-10-28 08:50:13
Re: Ochelari-recomandariacum am -0.75 insa mami in 10 ani de lucrat la calc a ajuns la 4.5 si ea nu avea nici o problema inainte. acum si-a facut niste ochelari cu protectie, care sunt si pt dist si pt apropiere dar au costat-o 8 mil "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #32 2008-10-28 08:53:53
Re: Ochelari-recomandariMai este un loc unde lucreaza bine ochelarii, pe Cheiul Dambovitei de la Unirii in sus spre Opera, pana in statia de microbuze (parca e acolo asa ceva). Ultima oara a fost editat de Jessie (2008-10-28 08:54:31) "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #33 2008-10-28 08:55:50
Re: Ochelari-recomandarieu pana acum nici nu am vrut sa aud de ochelari, pt ca port lentile.insa la calc nu ma ajuta de tot (protectie) asa ca am hotarat ca macar la calc si la tv sa ii port "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #34 2008-10-28 10:21:34
Re: Ochelari-recomandarieu am -2,5 si cred ca mi`a scazut...ce bine ar fi...ca m`am saturat de ochelari...mai ales iarna cand mi se aburesc lentilele cand intru la cald Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #35 2008-12-16 00:54:35
Re: Ochelari-recomandariFetelor...traiesc drama vietii mele... am fost al oftalmolog si mi-a prescris ochelari....imi plac ochelarii si mi se par super sexy - DAR la alte persoane . Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #36 2008-12-16 01:01:07
Re: Ochelari-recomandarieu eram prin clasa a 8-a cand aveam dureri de cap si imi treb o anumita distanta sa citesc, am primit recomandare de la ofta cu 0,75, 1,00. maica-mea, ce a zis? ca ea nu a vazut pe nimeni sa poarte ocheari si apoi sa scape de ei! , bineinteles ca nu e doctorita, i-am facut dar nu i-am purtat deloc pt ca asa a gasit ea mai bine, a zis sa citesc mai putin si azi la 30 si nu am nevoie de ei, sa speram ca nici nu voi avea Offline #37 2008-12-16 01:02:06
Re: Ochelari-recomandaricred k ar trebui sa porti ochelari dak asa a zis dr...eu am facut gresala sa nu port cand a trebuit (asta prin liceu) iar acum park imi pare rau pt k am inceput sa vad in ceata, sa trebuiasca sa-mi lipesc nasul de o carte ca sa vad ce scrie...si spre rusinea mea nici acum nu ma duc sa-mi pun...dar pe tine te sfatuiesc sa te duci, iti faci niste rame frumoase si gata...pe mine ma durea nasul de la ei si d-asta am renuntat sa-i mai port. Offline #38 2008-12-16 01:04:05
Re: Ochelari-recomandari super..eu am mai purtat in clasa a 8a pt citit si bine am facut ca dupa 2 ani nu am mai avut nevoie de ei - acum daca ii pun ma ametesc... Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|