|
Nu esti logat.
Secretie granulata#1 2008-10-27 22:13:21
secretie granulatade ceva timp secretia mea zilnica este mai granulata..adica se formeaza mici bobite si nu mai este asa fluida...nu am alte simptome, nu am mancarimi,usturimi sau alte probleme....ce ar putea fi? "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #2 2008-10-27 22:17:18
Re: secretie granulatapentru secretie du-te si fa o lama.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #3 2008-10-28 12:10:23
Re: secretie granulataCel pe baza de apa este mai bun, dar depinde. Dar sa fie simplu, fara menthol, arome si alte cele, pt ca eu si prietenul meu am facut o iritatie de toata frumusetea de la un asemenea lubrifiant. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #4 2008-10-28 19:02:19
Re: secretie granulatamomentan nu pot pentru ca trebuie sa merg cu sora prietenului meu si ea lucreaza de luni pana sambata.merg in un oras mai mare la control si eu nu prea cunosc asa ca am nevoie de ea ca sa ma duca la un cabinet "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #5 2008-10-28 19:11:28
Re: secretie granulatasi eu am astfel de secretie cu diferenta ca eu am si mancarimi. si crede-ma pana acum am facut 3 lame la 3 cabinete diferite. si nu mi-a iesit absolut nimic ma enerveaza Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-29 16:12:34
Re: secretie granulata
pe baza de apa clar... si unul foarte bun este KY Jelly Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|