Nu mai pot :(
- ancutika
- Sr. member
- De la: Unirea, Alba
- Inregistrat: 2007-11-19
nu mai pot :(
Nu mai pot fetelor nu mai pot nici eu sa ma cert toata ziua cu iubitu meu din toate prostiile
Am vorbit foarte frumos aseara si mi-a zis ca prin 20 decembrie vine acasa, ne faceam planuri de craciun si de rev..era asa fericita..si azi dimineatza cand a venit de la servici (era de noaptea) mi- dat apel sa intru pe net. Si am intrat fercicita sa-l vad, asa un status frumos ca ma iubeste..si mi-a spus ca nu mai poate veni acasa ca nu au cu cine lasa cainele Au in caine mare si frumos, si se gandeau ca-l lasa la un coleg de acolo, da ala pleaca la roma de sarbatori, si nu au la cine sa-l lase, ca toti prietenii lor is romani si vin acasa de sarbatori. Normal ca mie nu mi-a convenit, nu? Adica no, inteleg si eu ca n-au ce face cu el, nu-l pot lasa acolo singur, da aia nu inseamna ca nu ma doare ca nu ies planurile asa cum vroiam noi. Mi-a zis sa ma duc eu acolo de sarbatori. Normal ca vreau sa ma duc sa fim numa noi doi. Da el stie ca tata vine si el din spania de sarbatori sa stea cu noi si sigur o sa faca mama urat cand ii zic sa ma lase. Da aia nu inseaman ca nu o conving eu. (sper) Si s-a enervat repede cand i-am zis ca-s suparata ca eu nu inteleg nimic, ca is egoista, ca vorbesc de parca el nu ar vrea sa vina, nu ca nu poate veni..si ca de fiecare data cand se enerveaza inchide webu si iasa de pe mess bine, acuma s-a pus pe invizibli..ca el s-a enervat ca nu-l inteleg, ca-s egoista si-i tot timpu ii reprosez. Da nu i-am reprosat..i-am zis ca nu mi se pare corect sa ne sacrificam noi pt caine, ca nu mi se pare corect sa nu poata venit..astea is reprosuri???Pur si simplu mi-am exprimat nemultumirea...si el tot ca pe mine ttdeauna ma doare sufletu...sa ma mai maturizez. Ii drept ca repede ma apuc de plans si lui nu-i place sa vada ca plang, da chiar ma doare, nu ma pot abtine Dupaia mi-a zis ca nu s-a intamplat nimic, ca ma iubeste si merge sa se culce ca nu mai poate. Inteleg ca a fost la servici de noaptea si-i obosit, da i-am zis cum pleaca asa in mijlocu certei? Ca eu nu mai vreau sa ne certam..a zis ca nici el, da din cauza mea ne-am certat ca eu l-am enervat da eu nu l-am enervat..daca ii spun ce simt el se enerveaza?I-am zis numa ca ma doare sufletu Amu toate is din vina mea ii drept ca-s mai copila eu, da ce sa fac? A zis ca asta ii nimic pe langa problemele care vor urma si vrea sa ma vada si el mai puternica. Da amu sa recunoastem ca si el ii copil, nu? Adica un om matur nu ar iesi asa de pe mess de fiecare data cand ne certam. I-am zis sa-mi dea webu ca sa-l vad un pic si dupaia iesm. Si iar ca eu nu inteleg ca toate il dor de oboseala si tremura tot? A zis ca mi-l da diseara dupa ce se trezeste si se calmeaza.
Ce sa mai fac fetelor ca nu suport sa nu certam toata ziua. Amu serios a fost asta motiv de cearta? stiu ca distanta face sa fie totul mai greu, da nu ma intelege nici el pe mine daca pe mine ma doare, zice ca-s egoista ca de ce ma doare Nu inteleg de ce ne--am certat si de ce s-a enervat iar..cica din cauza mea ...
16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy
- ancutika
- Sr. member
Re: nu mai pot :(
Pai nu-i vorba de sarbatori ca i-am zis ca ma duc numa tre prima data sa o conving pe mama sa ma lase. Problema ii ca nu mai pot sa ne certam de fiecare data si ma deranjeaza cand zice ca din cauza mea ne certam ca-s copila si egoista Mi-a zis ca Dumnezeu de sus vede toate astea si daca nu ma multumesc cu cat imi da El, pana la urma o sa-mi ia si ce-mi da si raman numa cu visele asta ce inseamna?
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
ancutika a scris:Pai nu-i vorba de sarbatori ca i-am zis ca ma duc numa tre prima data sa o conving pe mama sa ma lase. Problema ii ca nu mai pot sa ne certam de fiecare data si ma deranjeaza cand zice ca din cauza mea ne certam ca-s copila si egoista Mi-a zis ca Dumnezeu de sus vede toate astea si daca nu ma multumesc cu cat imi da El, pana la urma o sa-mi ia si ce-mi da si raman numa cu visele asta ce inseamna?
Wtf? :f?rv?nad: Ce-a zis? Ancutica, eu cred ca el e mai copil decat tine... Puteti rezolva in doua feluri: - ori o sa fii rabdatoare cu el si in continuare o sa aveti astfel de "evenimente" - ori o sa fii sincera cu el si ai explici ce simti si ce impact va avea asta asupra relatiei voastre... Ca relatie fara comunicare sincera NU se poate!
- lee
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-14
offf...vorbele spuse la nervi nu trebuie rastalmacite, pt ca ajungi al o cearta de proportii..si eu cand sunt nervoasas ii reprosez si luan de pe cer asa ca cel mai bine e sa discutati la calm. si ce a fost spus la cearta sa ramana mai mutl ca o gluma proasta. ideea e ac tre sa si reusesti sa facia sta, ca doar din vorbe e simplu orice.
"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare."
- green_fairy
- Platinum member
- De la: undeva...
- Inregistrat: 2006-03-11
cu ce e el dator sa ramana cu cainele? e cainele lui? eu sincer nu m-as duce mai ales ca vine si tatal tau din spania.ar putea gasi o solutie cu cainele sa il lase la o pnesiune de caini sau ceva...la cineva la casa, nu stiu...
Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer
- ancutika
- Sr. member
animalutza a scris:cu ce e el dator sa ramana cu cainele? e cainele lui? eu sincer nu m-as duce mai ales ca vine si tatal tau din spania.ar putea gasi o solutie cu cainele sa il lase la o pnesiune de caini sau ceva...la cineva la casa, nu stiu...
Ii cainele lui unchiuso si pe el unchiuso l-a dus acolo, sta in casa la unchiuso, depinde de el cum ar veni. si n-are ce sa faca Asa i-am zis si eu, sa-l lase la cineva, da am fost si eu azi vara acolo si am vazut cum sta teaba. Chiar n-are la cine sa-l lase. In plus cainele ii si prostut, si nu se leaga nimeni la cap cu el de sarbatori
- lee
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-14
ft buan ideea cu pensiunea pt caini, la noi nu sutn ft multe dar acolo sunt cu siguranta!
"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare."
- ancutika
- Sr. member
lee a scris:offf...vorbele spuse la nervi nu trebuie rastalmacite, pt ca ajungi al o cearta de proportii..si eu cand sunt nervoasas ii reprosez si luan de pe cer asa ca cel mai bine e sa discutati la calm. si ce a fost spus la cearta sa ramana mai mutl ca o gluma proasta. ideea e ac tre sa si reusesti sa facia sta, ca doar din vorbe e simplu orice.
Asa imi zice si el mie, sa nu bag in seama tot ce spune la nervi. Da asa tare ma doare cand vorbeste urat cu mine imi trece mie cu timpu, da cand iar se enerveaza si vorbeste asa, iar ma doare. Si acuma am deschis topicu asta pt ca amu de o juma de ora ne-am certat si ma doare prea tare ca sa ma pun linistita in pa si sa nu discut cu cineva despre asta.
Si el sigur dupamasa cand intra iar se comporta normal, ca si cum nu ne-am fi certata. Siu ca atunci o sa se poate dulce cu mine, imi da web si-mi zambeste asa frumos cum imi place mie si-mi alina sufletu, da pana atucnci eu ce ma fac?
- green_fairy
- Platinum member
- De la: undeva...
- Inregistrat: 2006-03-11
depinde el de unchiu'su da mna ala nu se gandeste ca vrea si baiatu sa isi vada familia, iubita? il pune sa stea cu cainele chiar de sarbatori? spune-i sa se intereseze de o pensiune pt animale, tre sa fie p'acolo
Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer
- baciu
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-02-25
stai doua zile cu familia ta cand vine tatal tau din spania iar apoi du-te la iubitul tau si petrece si cu el cateva zile si astfel vor fi cu totii multumiti iar tu cu inima impacata. Si nu va mai certati ca nu are rost. Iubiti-va.
Unde dragoste nu e, nimic nu e.
- ancutika
- Sr. member
lee a scris:ft buan ideea cu pensiunea pt caini, la noi nu sutn ft multe dar acolo sunt cu siguranta!
Eu nu am auzit de nici o pensiune, bine, nici nu le am cu animalele Ei sau intr-un oras micut..cum is la noi satele, numa ca acolo ii zice oras. Nu cred ca este acolo asa ceva... Oricum problema nu-i de venit acasa, ca eu oricum vreau sa ma duc acolo, ce frumos va fi numa noi doi Ii drept ca mi-i mila si de tata, da daca nu venea el, mergea mama acolo, si pe noi tot nu ne vedea. Si oricum sarbatoriile nu mi le petrec cu ai mei, ca si daca venea paul acasa, tt cu el stateam de sarbatori, jnu cu tata. Ce sa fac eu acasa de craciun cu ai mei? si la rev iara..ca nu ma duc cu ei pe unde merg.. Problema e ca nu mai vreau sa ne certam din toate prostiile si nu mai vreau sa se enerveze aiurea pe mine ca mai mult rau ne face. Si nu stiu cum sa fac sa fie asa..
- ancutika
- Sr. member
baciu a scris:stai doua zile cu familia ta cand vine tatal tau din spania iar apoi du-te la iubitul tau si petrece si cu el cateva zile si astfel vor fi cu totii multumiti iar tu cu inima impacata. Si nu va mai certati ca nu are rost. Iubiti-va.
frumos ce ai zis baciu Nu mai vreau nici eu sa ne certam da el il cam incapatanat pe moment si nu lasa de la el. Dupa isi da si el seama ca nu-i bine..recunosc ca ii si prostia mea ca pun la suflet tot ce zice la nervi, da el stie asta si is a lui asa cum is.
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
ancutika a scris:lee a scris:ft buan ideea cu pensiunea pt caini, la noi nu sutn ft multe dar acolo sunt cu siguranta!
Eu nu am auzit de nici o pensiune, bine, nici nu le am cu animalele Ei sau intr-un oras micut..cum is la noi satele, numa ca acolo ii zice oras. Nu cred ca este acolo asa ceva... Oricum problema nu-i de venit acasa, ca eu oricum vreau sa ma duc acolo, ce frumos va fi numa noi doi Ii drept ca mi-i mila si de tata, da daca nu venea el, mergea mama acolo, si pe noi tot nu ne vedea. Si oricum sarbatoriile nu mi le petrec cu ai mei, ca si daca venea paul acasa, tt cu el stateam de sarbatori, jnu cu tata. Ce sa fac eu acasa de craciun cu ai mei? si la rev iara..ca nu ma duc cu ei pe unde merg.. Problema e ca nu mai vreau sa ne certam din toate prostiile si nu mai vreau sa se enerveze aiurea pe mine ca mai mult rau ne face. Si nu stiu cum sa fac sa fie asa..
trebuie sa lase de la el un pic...sa nu se mai enerveze atat...fa`l sa inteleaga ca atunci cand iti exprimi nemultumirea tu nu reprosezi sau ii scoti lui ochii, pur si simplu vrei sa fii sincera si sa zici ce te deranjeaza. enormal sa vrei sa comunici, pt ca fara comunicare intr`un cuplu, lucrurile nu sunt atat de roz.
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- ancutika
- Sr. member
Asta am de gand sa fac Danae diseara cnd vorbim iar. Atunci o sa-si dea si el seaama ca s-a enervat degeaba, si o sa putem discuta mai calm, Sper sa ajute la ceva...
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
ancutika a scris:Asta am de gand sa fac Danae diseara cnd vorbim iar. Atunci o sa-si dea si el seaama ca s-a enervat degeaba, si o sa putem discuta mai calm, Sper sa ajute la ceva...
uite, asa ii zic si la al meu cand se oftica daca am o nemulumire...ca daca o sa continue asa,o sa tin totul in mine (de frica sa nu se enerveze iar) si cand o sa se umple paharul sa nu se mire de ce...
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- Soleil
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-01-31
pai eu inteleg ca tu te-ai suparat la inceput cand ti-a zis ca trebuie sa ramana acolo cu cainele... ("Normal ca mie nu mi-a convenit, nu? Adica no, inteleg si eu ca n-au ce face cu el, nu-l pot lasa acolo singur, da aia nu inseamna ca nu ma doare ca nu ies planurile asa cum vroiam noi."
"Si s-a enervat repede cand i-am zis ca-s suparata" )
si dupa aceea spui ca de fapt tu preferi sa te duci acolo sa fii numai cu el, ca oricum cu ai tai nu stai de sarbatori.... asa ca tu te-ai suparat degeaba la inceput si v-ati si certat degeaba. ce bine ar fi ca inainte sa ne inflamam cand apare o problema, sa o studiem calm pe toate partile si apoi sa ne certam daca este cazul... nu va mai certati, daca exista solutii
plus ca venise si omu' obosit de la munca, s-o fi suparat si el cand o aflat ca din cauza cainelui nu mai poate veni in tara...poate voia si el sa vina... nu a facut chestia asta anume si astepta intelegere de la tine...
Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-10-28 11:08:14)
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."Thé à la menthe
- ancutika
- Sr. member
Normal ca m-am suparat cand am vazut ca toate planurile noastre de aseara s-au stricat Era mai bine daca venea el aici ca vine si tata..si ei doi se inteleg foarte bine si imi era drag sa-i vad impreuna. da daca nu poate veni, prefer sa ma duc acolo, decat sa stau cu ai mei. Desi parca vad ce gura va face mama azi cand ii zic. Normal ca ne-am certat degeaba, ca nu avea de ce sa iasa o cearta din discutia asta. Da ne-am, certat si mai tare cand el m-a facut egoista si a iesit de pe mess. Zice ca eu is copila, da numa un copil face ce face el, ca un om matur sta si discuta problemele..
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
dar nu poate sa aduca si cainele cu el?....
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|