homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema

#1 2008-10-28 12:57:33

emma_arual
Full member
De la: Austria
Inregistrat: 2007-05-06

problema

Am o mare problema. Nu mi-a venit menstruatiei de 2 luni. Iau anticonceptionale de un an si jumatate, le-am luat mereu corect, la aceiasi ora, evitand interactiuni cu medicamente ce le diminueaza efectul. In luna mai am facut un tratament cu prednison pentru o dermatita atopica care o am de cand m-am nascut. Mentionez ca menstruatia a fost  slaba cantitativ inca inainte de a lua anticonceptionale.
Dupa prima pauza de 7 zile in care nu a venit, mi-am facut 3 teste de sarcina, teste care au avut un rezultat negativ. Fiind mai paranoica din fire, imediat dupa primele pastile din folia pe care am incepu-o dupa cele 7 zile de pauza, m-am adresat ginecologului. Acesta, dupa un eco vaginal, mi-a spus ca nu sunt insarcinata, absenta menstruatiei datorandu-se tratamentului cu prednison si folosirii anticonceptionalelor mai mult de un an, fara pauza. Mi-a recomandat sa termin folia inceputa si apoi sa fac pauza 2-3 luni. Daca cumva nu-mi aparea menstruatie la 10-15 zile de la terminarea foliei, mi-a zis ca va trebui sa-mi prescrie pastile pentru provocarea menstruatiei.
Deja sunt mai mult de 2 saptamani de cand am terminat ultima folie si nimic. Am in ultima vreme dureri de cap, dureri de sani si unele probleme digestive. Am mai facut un test de sarcina zilele acestea si este tot negativ. Deocamdata nu sunt in Timisoara, sunt in delegatie in alta tara si voi ajunge la ginecolog abia dupa 5 noiembrie.
Mi-e foarte teama ca este totusi o sarcina si am citit ca se poate sa nu se vada la eco vaginal, in cazul in care este foarte mica.
Credeti ca este posibil sa nu fie corecte rezultatele tuturor  testelor de sarcina facute si a eco-ului vaginal?

Bine ai venit printesa noastra mica, Emma, 6 iulie 2014!

#2 2008-10-28 13:48:29

elenas
Full member
Inregistrat: 2007-08-22

Re: problema

Eu nu cred ca esti insarcinata, nu se poate sa se fi inselat si toate testele de sarcina si doctorul la ecograf, sunt prea multe. Probabil e o dereglare. Imi imaginez ca esti panicata dar daca privesti obiectiv iti dai seama ca sunt sanse aproape nule. Incearca sa te linistesti ...

Ultima oara a fost editat de elenas (2008-10-28 13:49:16)

#3 2008-10-28 16:23:21

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Sanse de sarcina nu sunt. Cred ca e vorba de o dereglare hormonala. Insa asta nu are legatura cu faptul ca ai luat anticonceptionale fara intrerupere. Cauza se afla in alta parte. Faza cu pauza la nu stiu cate luni e un mit si nu isi are rostul.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2008-10-28 21:36:08

emma_arual
Full member

Multumesc pentru raspunsuri...Abia astept sa pot merge la ginecolog...

#5 2008-10-29 15:53:39

emma_arual
Full member

Daca incepusem sa ma mai calmez dupa raspunsurile voastre...incep sa revin la starea de panica. Azi am observat o scurgere abundenta sub forma unui lichid gelatinos inodor si incolor. Ce credeti ca ar putea fi?

Publicitate

loading...

#6 2008-10-29 16:01:07

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

eu cred ca nu esti insarcinata iar lichidul acesta eu de obicei il aveam la ovulatie

#7 2008-10-29 20:04:16

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

emma_arual a scris:

Daca incepusem sa ma mai calmez dupa raspunsurile voastre...incep sa revin la starea de panica. Azi am observat o scurgere abundenta sub forma unui lichid gelatinos inodor si incolor. Ce credeti ca ar putea fi?

sau poate prevesti aparitia menstrei...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.