|
Nu esti logat.
Antibb fara analize#1 2008-10-28 13:34:35
antibb fara analizeam tot cautat pe forum daca s-a mai raspuns la aceasta intrebare, dar n-am gasit nimic. Sunt noua si va rog sa ma scuzati daca am deschis un subiect care s-a mai abordat. Acum sa trec la problema mea. Am 17 ani si 10 luni. De fiecare data cand imi venea menstruatia, aveam dureri groaznice in primele zile, vomam si ciclul ma tinea aproape 7 zile. Aveam cheaguri si era o perioada de groaza pentru mine. Acum 3 luni, o doctorita (care imi este si prietena de familie), mi-a recomandat Jeanine dar fara sa-mi faca nici o analiza sau sa ma intrebe ceva (kg, inaltime, etc). A spus ca acestea ar fi bune pt mine deoarece contin o doza mai mica de hormoni si sa le iau pt reglarea ciclului. Intr-adevar dupa prima luna efectele s-au vazut, n-am mai avut dureri, ciclul regulat si durata mult mai scazuta. N-am avut reactii adverse sau chestii de genu. Eram virgina, pana acum 2 saptamani, cand mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu. Nu ne-am protejat, pt ca citisem si pe forum ca sunt protejata daca iau pastilele corect, dar totusi, exista vreo posibilitate sa nu mi se potriveasca acest tip de antibb si sa raman insarcinata? Pt ca initial, doctorita mi le-a prescris pt reglarea ciclului, deci nu s-a pus in discutie contraceptia, eu fiind atunci virgina. Mentionez ca le-am luat si le iau mereu corect. Ma ingrijoreaza lucrul acesta si v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta. Va multumesc Carpe diem! Offline #2 2008-10-28 14:03:58
Re: antibb fara analizedaca le-ai luat corect te feresc de sarcina 100%...stai calma..de cat timp le iei? Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #3 2008-10-28 14:09:35
Re: antibb fara analizeasta e a 3-a luna... Carpe diem! Offline #4 2008-10-28 14:15:42
Re: antibb fara analizeesti protejata ..atata timp cat respecti regulile: nu uiti o pastila mai mult de 12h,iei antibiotice peste ac si te protejezi suplimentar pe perioada tratamentuli+7 pastile dupa terminarea sa, nu onsumi ceai de sunatoare si suc de grefe peste ac ca aceastea scad portectia , la fel si antidepresivele..si aa nu ai mai mult de 4 scaune moi intre administrea a 2 pastile si nu vomiti in cele 4 ore de la administrarea ei. cam ata..bafat..contacte poti avae linistita cu terminare inauntru ca doar pt asta sunt facute. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #5 2008-10-28 14:17:38
Re: antibb fara analizeMultumesc inc-o data! M-ai linistit Carpe diem! Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-13 22:09:33
Re: antibb fara analizepoate te-lovit acolo cand o faceati si acum s-a umflat....sau poate s-a frecat mai tare de partea aia si s-a senisibilizat...nu vad de la ce altceva ar putea fi,sau poate ma insel. Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #7 2008-11-13 22:10:40
Re: antibb fara analizeda`te cu o crema de galbenele...si daca usturimea persista inca cateva zile, mergi la un medic. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #8 2008-11-13 22:16:29
Re: antibb fara analizeo sa capeti experienta cu timpul. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #9 2008-11-13 22:31:22
Re: antibb fara analize
stai linistita,se dezumfla a doua zi. They can because they think they can. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|