|
Nu esti logat.
Sarcina dupa conizatie si vaccin contra CCU#1 2008-10-28 23:14:15
sarcina dupa conizatie si vaccin contra CCUAm 27 de ani. In luna iunie mi s-a facut o conizatie. Acum am facut prima doza de vaccin contra CCU. Am inteles ca 6 luni dupa vaccin nu am voie sa raman insarcinata. Este cineva in situatia mea? Cum a decurs sarcina? Vi s-a facut cerclaj? Am 1 milion de intrebari. Imi doresc enorm de mult un copil. Offline #2 2008-10-29 08:33:29
Re: sarcina dupa conizatie si vaccin contra CCUuite aici ca ti-am raspuns pe 11.10 la aceeasi intrebare. mami de minuni Offline #3 2008-10-30 03:25:11
Re: sarcina dupa conizatie si vaccin contra CCUOk, imi cer scuze. Ma gandeam ca nu am postat subiectul unde trebuia. Am vazut ce mi-ai scris si iti multumesc. Ma gandeam ca voi gasi pe cineva care este in situatia mea sau cunoaste pe cineva sau poate e medic si imi da niste raspunsuri. Dar se vede ca nu e nimeni. Si mai am si warn... Offline #4 2008-10-30 08:16:22
Re: sarcina dupa conizatie si vaccin contra CCUnu e asa de grav warn-ul asta da-l incolo...daca respecti regulile nu se va mai repeta mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|