homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Comanda Yves-Rocer-2

#20 2008-10-29 23:04:23

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: comanda Yves-Rocer

eu am prins oferta cu gentile acelea roz de calatorie...sunt f faine big_smile si sunt inebunita dupa servetelele demachiante cu extract de mustel   majoreta nu mai tin minte in cat timp mi a venit comanda dar stiu ca mi au trimis un mesaj prin care ma anuntau ca a fost trimisa si ca voi primi o instintare de la posta in urmatoarele zile big_smile

happy with him...inlove with him...puss

#21 2008-10-29 23:07:28

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Eu nu am mai prins promotia cu gentutele, in schimb mi-au tot dat margelute, bratari si masti pt fata. smile Sunt f bune produsele lor.

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#22 2008-10-29 23:37:12

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

mie in 3 saptamani mi-au venit si imi place ca dau si cadouri..am primit ceva set de perle si acum astept ceva ursuleti de plus care sunt cadou big_smile

#23 2008-10-30 07:43:45

persifona
Vizitator

Vedeti ca si Pierre Ricaud are acelasi sistem cu cadouri si reduceri, comanda tot asa ca la YR. Atat ca nu au atat de mlte produse, dar alea pe care le au sunt f misto.

#24 2008-10-30 08:41:32

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Ionela...magazine de La Yves sunt in troate orasele amri..noi de ex il avem in mall..serios acuam ...deci daca vrei ceva gel de curatat fata cum am vrut eu si trebuia sa achit taxa inca odata pretul gelului..si asa ca am lasa-to balta..bine eu vb de faptul ca de ce sa-l comand prin posta cand este in mall langa mine...

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Publicitate

loading...

#25 2008-10-30 12:34:16

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

si mie imi place sa comand prin posta, pentru cadouri pt ca daca dai comanda peste o anumita suma nu mai platesti taxe postale.
am primit de-a lungul timpului ceas si bratara mov (superbe), setul de genti de voiaj, parfum Yria, lotiune de corp cu sclipici big_smile, rimel, kit de machiaj, parfum Ming Shu si parfumul meu preferat Comme une evidence. Si sunt foarte misto oferte in care ai posibilitatea sa iti iei 2 produse la pretul unuia. big_smile

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#26 2008-10-30 12:39:15

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

si eu tot prin posta comand il disperasem pe sot cu comenzile se ducea si de 2 ori pe saptamana in perioada in care am descoperit eu toate ofertele si am fost calica sa iau toat cadourile. acum de cand sunt insarcinata cadan vreau sa mai fac cate o comanda asa ma apuca niste greturi rotfl vb f serios

#27 2008-10-30 13:02:50

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

persifona a scris:

Au produse misto, unele mai ok ca pret, altele mai scumpute.. dar nu-ti face sperante sa iti vina catalogul prin posta, pt ca am mai auzit cazuri cand au comandat pe net si nu le-a venit.

eu mi-am comandat catalogul de pe net si in 2 saptamani a venit. mi-au trimis si vreo 4 mostre de creme si una de parfum big_smile

#28 2008-10-30 13:12:33

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

eu nu mai stau sa astept cataloage ca tot timpul mi-l trimite pe acelasi intru aici http://www.e-joy.ro/forum/viewtopic.php … start=5275 si fetele posteaza toate ofertele pe care le primesc iau nr ofertei si imi comand rasfoiti si voi paginile din urma si sigur aveti de unde alege

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.