homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Facultatea ta-3

#39 2008-10-30 08:49:15

Cat86
Full member
De la: Kiwi Land
Inregistrat: 2007-06-29

Re: facultatea ta

Eu sunt anu 5,la facultatea de industria lemnului....o sa ies inginer forestier.Sincer...cand eram mica bunica imi zicea sa ma fac inginera,si ma incanta ideea.Intre timp am vrut sa dau la turism,dar pana la urma am urmat zisele bunicii.Nu imi pare rau pt alegerea facuta,deoarece consider ca e un domeniu cu o mare cautare atat la noi cat si in afara si sunt foarte putini cei care se incumeta sa faca aceasta facultate.

Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea!

#40 2008-10-30 08:53:27

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Poti face Cat86 un master la turism..au chestii faine

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#41 2008-10-30 08:54:51

Cat86
Full member

Stiu,dar nu mai sunt curioasa nici de master nici de nimic.2009 vreau sa fie anul in care imi inchei socotelile cu scoala.Tind sa cred ca cei 17 ani de scoala pe care ii am la activ imi sunt suficienti.

#42 2008-10-30 08:57:18

Alina Delia
Addicted member

aa pai il, poti face si mai incolo..smile 2-3 ani..asa am eu de gand caci si eu simt ca m-a stors de puteri toata scolala una intruna
Daca vii la cj il facem impreuna..tongue  bis

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-10-30 08:57:43)

#43 2008-10-30 08:59:17

Cat86
Full member

Hmmm...nu promit nimic,ca la anu intentionez sa o sterg din tara! big_smile
Dar oricum...in caz ca ramane valabila oferta tongue ...o sa ma mai gandesc!

Publicitate

loading...

#44 2008-10-30 09:00:37

Alina Delia
Addicted member

oki ok..smile

#45 2008-10-30 09:20:35

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

sunt anul 3 la comunicare si relatii publice...imi place foarte mult si sper sa fie ok in continuare. big_smile

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#46 2008-10-30 14:15:11

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

alyssa a scris:

eu nu am facut facultate,doar un postliceal de asistent de farmacie,si deja lucrez in domeniu de aproape 5 ani,imi place foarte mult.recunosc ca cateodata imi pare rau ca nu am urmat o facultate,dar cine stie.... smile

offtopic se plateste?daca da cat ai dat..si cat tine? 2 ani?

Sa nu te astepti sa te salut!

#47 2008-10-30 14:18:22

alyssa
Full member
De la: puiu acasa
Inregistrat: 2008-01-07

mykutza a scris:

alyssa a scris:

eu nu am facut facultate,doar un postliceal de asistent de farmacie,si deja lucrez in domeniu de aproape 5 ani,imi place foarte mult.recunosc ca cateodata imi pare rau ca nu am urmat o facultate,dar cine stie.... smile

offtopic se plateste?daca da cat ai dat..si cat tine? 2 ani?

da,se plateste,eu am facut la particular,nu mai tin minte cat era acum 5 ani,dar oricum e peste 10 mil. cred,eu am facut 2 ani dar acum se face 3,nu mai este de 2. smile

"Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima"

#48 2008-10-30 14:20:54

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

neutral

Sa nu te astepti sa te salut!

#49 2008-10-30 14:30:41

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

darkmelania a scris:

ionela a scris:

ce an esti darkmelania? si eu ma simteam la fel la inceput cand ma imbracam cu halatul...dupa nu i-am mai dat asa mare importanta, insa acum tanjesc dupa

anul 2.tu ai renuntat?

da...am renuntat dupa ce am terminat anul 3

#50 2008-10-30 14:44:54

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Eu sunt anul 2 la Limbi Straine la sectia de limbi orientale, chineza-spaniola.

Nici in ziua de azi nu sunt convinsa ca vreau sa raman pe acest domeniu, de fapt, sunt aproape sigura ca voi face si a doua facultate. Vreau sa-mi iau licenta in chineza, eventual, daca se intampla vreo minune sa si plec in China nitel. Vreau sa vad cum e viata in alta tara.

Cand termin cu licenta ma voi apuca de jurnalism, cel mai probabil. Momentan lucrez ca fashion editor la un site de femei de la noi. Imi place la nebunie ce fac si am planuri mari pentru acest job. Nu vreau nici sa pierd un an de chineza degeaba, e un domeniu de viitor asa cu limbile straine.

Daca planul meu va iesi asa cum vreau, o sa am multe oportunitati de viitor. Jurnalismul este dragostea mea, scrisul este practic, terapia mea, deja am ajuns sa vad oportunitati si idei de articole in orice. Chineza, pe de alta parte, este altfel, China este total diferit fata de tot ce stim noi europenii. Vreau sa vad si altceva smile Si plus de asta, traducerile din chineza sunt extrem de banoase smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#51 2008-10-30 14:57:50

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ionela a scris:

katami a scris:

ionela a scris:

katami...ai facut geografie cu minea? eu fac acum cu el si ma gandesc ca poate stii ceva de comportamentul lui la examene big_smile

n-am facut personal cu el, da-l stiu. la examene? pai el doar PAZESTE la examene, ca e asistent! (si pazeste dintre cei mai ai dracului rotfl taman cata reclama am facut mai sus, de asta te-ai gandit sa ma intrebi? rotfl )

oricum, rau nu-i... dar din cate am inteles, e ceva mai dur decat media de la geografie smile

ps:ce preda la voi? la noi e pe hidrologie...

cica e decan la geologie acum, nu asistent

nu... cine te-a pacalit? rotfl poate vrei sa spui IANCU... el e decanul nou la geografie si geologie...

minea e un copil... unu blondut... wink

voi ce faceti cu el? (daca faceti)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#52 2008-10-30 14:59:21

ionela
Insomniac member

eu asa am auzit..ca cica el e decan acum...da,da blondut, la vreo 30 ani sa zic
sper sa fie de treaba, sa nu ne faulteze
azi am luat un 2 la harta, a zis ca daca data viitoare nu stiu de 10 recuperez disciplina la anul grater( vreau sa cred ca glumea, ca mai am si un 6 si un 9...

#53 2008-10-30 15:02:44

katami
Platinum member

ai auzit gresit... da' gresit tare. in primul rand ca sa fii decan tre sa fii prof... ori la 30 ani prof nu iesi nici daca esti einstein.
in al doilea rand pe decan il cheama iancu (garantat tongue)

in al treilea rand... hai zi si mie ca mor aici... CE MATERIE faceti cu minea? si cine tine cursu? (nu-mi zi ca el ca deja creste in ochii mei)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#54 2008-10-30 15:10:19

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

vai, katami, dintre profii de la geogra il stii pe Iatu? eu am facut cu el la master si mi-a placut foarte mult tipul....

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#55 2008-10-30 15:16:44

ionela
Insomniac member

geografie fizica fac si, da, el tine si cursul

#56 2008-10-30 15:32:15

katami
Platinum member

iatu? hm, nicolle, nu-mi place mie prea mult sa comentez profii pe net... e destept... dar are un soi de... ceva care ma cam facea sa ma iau in gura cu el. oricum, scrie interesant... si e destul de iubit printre studenti.... e si un om de treaba. pe mine insa ca prof cel mai tare m-a dezamagit in anul 2, la geogra turismului sau economica (cine mai stie, 3 ani l-am avut non stop), cand ne-a dat examen tip grila, iar raspunsurile erau numai valori numerice, extrem de apropiate intre ele... a fost un fel de "tapa prostilor care ati invatat ceva logic, dar n-ati tocit ca efectivul de camile al africii de sud e de 23 500 si nu 23 450" neutral

si ce harta fae cu voi fratilor la geografie fizica? poate a romaniei... nu? ca la gogr fiz generala nu prea are ce va asculta la harta....
oricum, bravo lui ca si-a gasit curs... si inca la alta fac... e ceva.

#57 2008-10-30 15:34:32

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

sorry, n-am vrut sa te dedau la indiscretii...eu il tin minte ca mi-a placut asa, ca om...si povestea interesant. oricum, eu nu l-am avut decat un semestru...ne-a dat niste teme de proiecte de statea mata-n coada lol

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.