homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Facultatea ta-6

#96 2008-11-25 15:38:10

skumpi
Vizitator

Re: facultatea ta

carmen...da Comunicare Relatii Publice ? merge destul de bine....ai multe posibilitati
jurnalismu ii expirat deja forgetit

#97 2008-11-25 15:39:26

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

ai putea sa faci geografia si sa te faci ghid turistic..si sa scrii carti despre trasee montane de ex tongue

Sa nu te astepti sa te salut!

#98 2008-11-25 15:42:11

skumpi
Vizitator

mykutza a scris:

ai putea sa faci geografia si sa te faci ghid turistic..si sa scrii carti despre trasee montane de ex tongue

toata lumea face asta deja... desi multi fac facultatea si putini o sa profeseze in domeniu wink trebuie sa ai sange nu gata... imi palce un pic geografia...ma apuc sa scriu carti lol

#99 2008-11-25 15:43:14

skumpi
Vizitator

sau... ecologia...protectia mediului o sa mearga bine ....se leaga cat d cat de geografie...sau nu hmm lol

#100 2008-11-25 15:50:35

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Limba şi literatura rom?nă ? limbă şi literatură străină
Asistenţă managerială şi secretariat
Biblioteconomie
Etnologie
Comunicare şi relaţii publice
Studii europene

cred ca astea sunt specializarile la litere... nu prea stiu eu cu ce "se mananca"
pe mine ma deruteaza f tare faptul ca nu stiu ce meserie pot alege dupa ce termin...
de exp, daca termin  comunicare si rel pubilce unde ma pot angaja?
in orice caz, ms frumos pt raspunsuri... in ultimul timp sunt f stresata cu alegerea facultatii lol si mai apare cate unul "cum?? nu stii unde vrei sa dai pana la ora asta?" hmm

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Publicitate

loading...

#101 2008-11-25 15:58:31

skumpi
Vizitator

oriunde...oriunde e nevoie de cineva care sa vorbeasca in fata... la firme.,..institutii...banci...
sor`mea de ex a term com. rel publice si acum lucreaza la banca pe credite....

eu am vrut sa o fac facultatea asta ca o a doua facultate... ca ii f faina....nu`i exagerat de grea... si ar fi mers bine cu psiho big_smile da am renuntat apoi

#102 2008-11-25 15:59:50

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

off... si daca sunt putin sasaita ce ma fac ? lol
asa, ma mai descurc eu sa vorbesc in public...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#103 2008-11-25 17:20:37

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

carmen_21 a scris:

a... si  imi mai place geografia, dar nu stiu... cum as putea sa amestec literatura cu geografia?

in nici un caz nu incerc sa te conving... dar sa stii ca eu de multe ori am luat note mai amri decat meritam la fac de geografie... pt ca le aveam cu... literatura lol adica stiam sa imbarlig academic.

si, oricum, geografia ca facultate este extreeeem de diferita de ce stim din liceu ca fiind geografia. toata partea de geografie umana e de fapt un soi de filosofie a spatiului... iti faci cruce cand vezi ca pe unele carti scrie "geografie" smile si e la mare moda tendinta asta acum. incat daca esti buna dpdv "literar" si te remarci, poti raamne si asistent in fac pe partea de umana

dar, repet, nu incerc sa te conving/corup. fac de geografie e minunata, dar cand termini e destul de greu sa te bagi pe felia dorita wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#104 2008-11-26 13:23:59

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

skumpi a scris:

mie nu mi se pare tocmai o facultate de urmat...
adika... nu prea ai ce sa faci cu ea dupa terminarea ei....locul de munca care l`a prins prietena ta e unul la 1000 wink si in Romania nu ai ce sa faci cu ea...asa ca va trebui sa te mutzi in alta tzara...daca va fi cazu...sa fii departe de familie....de toata lumea.... eu una n`as opta pt ea desi suna ffff frumos da nu`ti ofera multe din pacate` ....
acuma e alegerea ta...bafta oricum smile

nici psihologia nu e o facultate prea buna de urmat...din psihologie castigi fffff putin,poate doar sa lucrezi prin state ca sa ai un venit bun...insa in ro nu e meserie de viitor.dar a fost alegerea ta...eu sincer mi-am ales facultatea asta nu pe baza prietenei mele care a ajuns f departe...a avut si mult noroc tipa...dar ma rog..imi place romana imi place engleza...dau la admitere gramatica si engleza,este o facultate de stat,buna..litere nu mi se pare o facultate de nimic..crede-ma..si plus ca eu am un unchi la politia de frontiera...si poate voi lucra acolo chiar dupa terminarea facultatii...eu la asta m-am hotarat si asta fac.

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#105 2008-11-26 13:39:42

skumpi
Vizitator

scumpa da dc te ataci ?
eu ti`am zis ca fapt divers...ca un sfat nu ca am eu ceva cu facultatea respectiva...

hai sa nu ne legam de psihologie wink da asa pt informatia ta se castiga ff bine ...aici in Romania si o sa se castige si mai bine pe viitor...ia putin statisticile si mai vorbim apoi , okey ?

#106 2008-11-26 13:51:50

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

skumpi a scris:

scumpa da dc te ataci ?
eu ti`am zis ca fapt divers...ca un sfat nu ca am eu ceva cu facultatea respectiva...

hai sa nu ne legam de psihologie wink da asa pt informatia ta se castiga ff bine ...aici in Romania si o sa se castige si mai bine pe viitor...ia putin statisticile si mai vorbim apoi , okey ?

imi place mult cum ai pus punctul pe i...si eu sunt la psiho ,mai exact pps, anul II si nu sunt descurajata de ce zice lumea ca psihologii au salariu mic...din contra...oricum acest domeniu al psihologiei se va dezvolta f mult in urmatorii ani...
parerea mea e k atunci  knd iti alegi o facultate trebuie sa te informezi fffffff bine, sa te gandesti mult dak iti place cu advarat ce vei face in facultate, dar si dupa facult (nu de alta, dar am colege de facult care si-au dat seama acu k nu le place ce facult au ales si vor sa renunte)....

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#107 2008-11-26 18:11:27

skumpi
Vizitator

da si eu am colege de genu asta...cred ca mai mult de jumatate lol adevaru e ca e destul de greu si multe chiar nu fac fata...si nu fac fata pe bune din 70 cati am fost in anu I am ramas vreo 50 ...sa vdm in anu 3 cate ramanem lol k anu asta e jale

iar legat de salar... sa lucrezi 4 h pe zi la gradi pt 16 milioane mi se pare ff ok...plus alte beneficii...si ce faci de fapt ? stai in scaun si bla bla... nu depui munca fizic...nu te stresezi...nu alergi... etc.... meseria asta o poti practica cat te tzine gura...pana la batranete... plus k e una dintre putinele meserii liberale... wink eh sunt multe... ceea ce e mai greu e faptu k trebuie sa te pregatesti si sa inveti mereu ...toata viata... si trb de investit multi bani k toate sunt scumpe... da vorba aia nu poti sa bagi kkt si sa scoti auru lol
... pe mine nu ma descurajeaza nimeni lol si nu m`am gandit nici o clipa k " oare ce o sa fac cu faculta asta ?" sau sa am indoieli... pt ca dak acu 5 ani de`abia se stia de psiholog...acum sttie aproape toata lumea si unii mai si vizteaza lol in 5 ani se va dezvolta mult mai tare....

si chiar sa nu faci o cariera in domeniu... iti foloseste in viata de zi cu zi wink

#108 2008-11-26 18:14:24

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

skumpi la ce faculta esti tu? ca nu mai citii in urma..

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#109 2008-11-26 22:17:10

skumpi
Vizitator

pai nu te`ai prins ? lol
la psiho hjarta

#110 2008-11-27 01:13:47

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

katami a scris:

eu am terminat geografia turismului hjarta numai cuvinte de lauda despre facultatea de geografie iasi, cei ami tari profi, cei mai tari colegi, cea mai tare liga, cele mai tari practici... si cele mai tari betii tongue despre sectia de turism... nush... daca as lua-o de la capat cred ca as da la geogra pura. acum fac master la mine la fac, pe domeniul "riscuri naturale si amenajarea teritoriului".... si tot pe o tema de riscuri fac doctorat la fac de constructii (ocazie cu care am aflat ca e foarte "de viitor" aceasta problema)

faci si masterul si doctoratul in acelasi timp? sau o sa faci doctoratul dupa master? ca din ce ai scris tu se intelege ca le faci simultan smile

#111 2008-11-27 01:16:26

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

in acelasi timp le face..

hjarta

#112 2008-11-27 08:23:21

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

skumpi a scris:

pai nu te`ai prins ? lol
la psiho hjarta

citii despre gradi...nu stiam sigur... forgetit

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#113 2009-02-08 21:27:47

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

sa revenim cu discutia despre facultati big_smile
Eu is la stiinte economice, si la noi la in primu an se face trunchi comun, si in anu doi se merge pe specializare. In semestru doi se alege specializarea pe care vrei sa o urmezi. Stiu ca abia s-a terminat primu semestru chicot dar eu ma gandesc deja cam ce specializare sa aleg. Is vreo 11 specializari..dar cele mai cautate is contabilitate, finante-banci, management si marketing. Si ar mai fi economie comertului, turismului si serviciilor..sau ceva de genu tongue Asta ultima nu ma prea tenteaza ca de fiecare daca cand aud de turism mi se ridica paru ca ma gandesc la geografie care nu mi-a placut de nici o coluare tongue
La contabilitate ii sora-ma si nu m-ar prea tenta, nu in sensu ca nu ies multii bani din asta, da nu prea vad ca-i de mine sa lucrez asa atenta cu cifrele..nu am asa multa rabdare si le cam fuseresc chicot
La finante-banci..ii plina tara. Numa la cj mai is inca 3 facultati pe langa cea la care is eu si se face finante banci. Unde vor lucra toti studentii aia? hmm
ma gandeam la marketing..mi se pare interesant sa lucrezi cu oamenii, parca e ceva mai antrenat, mai agitat..asa cum is eu tongue
Si am scris toate astea..normal c sa va dati si voi cu pararea big_smile Am spus argumentele mele pro si contra, acum le astept si pe ale voastre ...da si in sensu ca oare care e mai de viitor si dupa care as putea sa-mi gasesc mai usor ceva de lucu..avand in vedere ca suntem in criza hmm

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#114 2009-02-08 21:31:08

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

marketingul si managementul te vor invata sa iti dezvolti o gandire pt un viitor bun al firmei tale(viitoare).eu asta as alege
sunt la FB si mor de ciuda.dar asta e.in nici un caz nu vreau sa lucrez in banci mai ales la ce program au cei de acolo.asta e.o termin si fac un master in MKT sau MNG

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.