|
Nu esti logat.
Intrebare pentru doctoressa#1 2008-10-29 18:25:59
intrebare pentru doctoressaUrmeaza sa am o operatie de scoatere a molarului de minte.exact in ziua cu operatia o sa fiu in perioada de pauza, deci o sa imi vina menstruatia.am auzit ca nu e voie sa fi la menstruatie cand esti operat ca nu te opereaza nimeni.vreau sa stiu daca pot sa imi aman venirea menstrei cu o noua folie de ac..totusi vreau sa stiu daca e bine sau pot aparea probleme din cauza asta.si mai vreau sa intreb daca pot sa iau toata folia sau doar continuu cu pastilele pana cand vreau sa nu imi vina mestra? Offline #2 2008-10-29 19:13:51
Re: intrebare pentru doctoressapoti sa iei in continuare o folie intreaga sau poti sa iei doar cateva pastile si apoi sa faci pauza, e alegerea ta. urmari negative nu exista Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2008-10-29 19:16:30
Re: intrebare pentru doctoressanu iti face operatia daca esti la menstra ! #4 2008-10-29 22:22:57
Re: intrebare pentru doctoressa
asa zic si eu, ca si ivy Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-10-30 23:10:52
Re: intrebare pentru doctoressaCe tratament se administreaza pentru rinita alergica la un copil de 3 ani si 4 luni?Multumesc. Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-31 00:36:41
Re: intrebare pentru doctoressamai bine posteaza la forumul pt mamici © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|