homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare pentru doctoressa

#1 2008-10-29 18:25:59

edith5
Full member
Inregistrat: 2008-08-11

intrebare pentru doctoressa

Urmeaza sa am o operatie de scoatere a molarului de minte.exact in ziua cu operatia o sa fiu in perioada de pauza, deci o sa imi vina menstruatia.am auzit ca nu e voie sa fi la menstruatie cand esti operat ca nu te opereaza nimeni.vreau sa stiu daca pot sa imi aman venirea menstrei cu o noua folie de ac..totusi vreau sa stiu daca e bine sau pot aparea probleme din cauza asta.si mai vreau sa intreb daca pot sa iau toata folia sau  doar continuu cu pastilele pana cand vreau sa nu imi vina mestra?

#2 2008-10-29 19:13:51

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: intrebare pentru doctoressa

poti sa iei in continuare o folie intreaga sau poti sa iei doar cateva pastile si apoi sa faci pauza, e alegerea ta. urmari negative nu exista smile

Just like a tattoo
I'll always have you...

#3 2008-10-29 19:16:30

skumpi
Vizitator

nu iti face operatia daca esti la menstra !
asa camai bine uneste 2 folii... nu are nik dak iti amani menstruatia 3 luni...sa nu fie mai mult....
si da...iei toata folia...

#4 2008-10-29 22:22:57

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ivy a scris:

poti sa iei in continuare o folie intreaga sau poti sa iei doar cateva pastile si apoi sa faci pauza, e alegerea ta. urmari negative nu exista smile

asa zic si eu, ca si ivy

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2008-10-30 23:10:52

Angeldark
New member
Inregistrat: 2008-10-18

Ce tratament se administreaza pentru rinita alergica la un copil de 3 ani si 4 luni?Multumesc.

Publicitate

loading...

#6 2008-10-31 00:36:41

skumpi
Vizitator

mai bine posteaza la forumul pt mamici
dar legat d intrebarea ta...mai bine ai consulta un dr. nu e indicat sa dai tratament dupa ureche

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.