homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de idei

#1 2008-10-29 21:02:10

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Am nevoie de idei

Fetelor, am gasit o chestie misto pe net, sa fac un fel de album foto, dar sa fie ca o revista si pot sa pun si mesaje.....si vreau sa il fac pt aniversarea noastra de 2 ani  hjarta  .Ideea e ca eu nu am nici o idee ce sa scriu, adik am idee, dar vreau sa sune frumos nu : "am fost la mare : poza" si "am fost la munte : poza" dumbom  vreau sa fie ceva frumos gen " ne-am petrecut cele mai si cele mai si etc  si sub soarele etc : poza  patfierbinte "
nu stiu daca intelegeti ce vreau, dar vreau comentarii de la voi , la care as putea sa pun poze.Eu initial as vrea sa fie ca o poveste , de la inceputul relatiei pana in prezent.heelllpppp plizzzzzzz
In functie de ce spuneti voi, o sa caut si eu poze care sa se potriveasca
Multumesc anticipat big_smilebig_smilebig_smilebig_smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#2 2008-10-29 21:34:20

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Am nevoie de idei

fata da si tu un link acilea sa vada si ocu meu despre ce e vb...nu de alta da' si noi avem azi 7 ani si sa fur meserie de la tine lol

cu comenturile...n-am inspiratie acu...

mami de minuni hjarta

#3 2008-10-29 21:35:02

persifona
Vizitator

Da da, ca si noi facem acusi 2 ani. Baga, baga big_smile

#4 2008-10-29 21:36:01

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

noi 3 jumate...da si noua, nu tine numai pt tine

#5 2008-10-29 21:37:12

o'hara
Platinum member

de fapt cu linku trebuia sa incepi rotfl

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-10-29 21:38:53

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

sa vedeeeem !
comentariile tre sa vina de la tine, din suflet. tongue
sau, ma gandeam eu sa fac un slide cu poze cu noi peste care sa scriu sms-uri de dragoste care s-au strans cu timpul... merge...

#7 2008-10-29 21:42:47

Shosanna
Insomniac member

stiuuuu ca trebuie sa vina de la mine comenturileeeee dar nu am inspiratieeeeeeee, ajutati-ma plsssssssss
asta e linku tongue http://www.cadourispeciale.com/album_foto.html#5

bebe

#8 2008-10-29 23:22:12

Shosanna
Insomniac member

http://www.cewe-fotocarte.ro/fotocarte_ … uecher.php

mai e si asta, e mai scump, dar daca ai rabdare il poti face de vis, numai ca are timp de livrare 15 zile, si nu am timp sa il fac si sa il dau la facut

bebe

#9 2008-10-29 23:26:07

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Arata foarte frumos. Dar comentariile numai tu le poti face pt ca tu ai trait experienta. Uita-te la fiecare poza in parte si incearca sa iti aduci aminte de evenimentele din vacanta respectiva, de sentimentele traite, de faze haioase, romantice etc. Ideile trebuie sa iti vina.

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#10 2008-10-29 23:29:05

Shosanna
Insomniac member

offf jessie, asta stiu  :-< , dar nu merge sad

bebe

#11 2008-10-29 23:32:24

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Hmmm... Pe net nu ai gasit nimic? Ceva site-uri cu poze si comentarii alaturi? Trebuie sa existe pe undeva asa ceva. Cred ca ne-ar fi mai usor daca am vedea pozele, daca ai si imaginea in fata iti mai strafulgera o idee creierasu, dar asa e complicat. Pacat ca trebuie sa le faci asa rapid, ca uite aduceai pozele la intalnire si faceam un brainstorming. smile

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#12 2008-10-29 23:34:19

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

adina84 a scris:

sa vedeeeem !
comentariile tre sa vina de la tine, din suflet. tongue
sau, ma gandeam eu sa fac un slide cu poze cu noi peste care sa scriu sms-uri de dragoste care s-au strans cu timpul... merge...

am atatea mesaje frumoase de la el si nu mai incap in telefon, trebuie sa le sterg sad
ce-am ajuns..de la scrisori de dragoste la sms-uri de dragoste lol

#13 2008-10-29 23:52:38

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

tipul asta de album cu poze si scris frumos a primit o prietena la majoratul ei de la colegii de clasa... a fost f incantata...
hjarta

#14 2008-10-30 00:03:01

o'hara
Platinum member

cand iubirea canta pana si zeii tac

cea mai mare fericire pe care o confera dragostea e prima atingere a mainilor a doi indragostiti

tot universul sta intr-un sarut, incape intr-un sarut

iubirea e atunci cand cei 2 raman lipiti unul de altul sub o umbrela mult timp dupa ce ploaia a incetat

iubirea cere imposibilul, cerul aprins, o primavara eterna

daca nu iti aduci aminte de nicio trasnaie pe care s-o fi facut in numele iubirii inseamna ca n-ai iubit

ale mele sunt florile toate si toate-s flori de iubire si tie ti le ofer pe toate cand primavara, vara, canta in nestire

rasetele din nimic peste masute luminate de lumanari, plimbari pe pavajul scaldat in soare, mirosind liliac pe strazile orasului, in masina lui cu trapa ridicata sa intre tot cerul, avand un wk intreg la dispozitie si cu sentimentul ca in lume nu sunt decat ei 2

il vad in fiecare zi pt prima oara

am baut vinul vietii pana la fund, am cunoscut tot ce merita cunoscut, si m-am incalzit pe cat am putut, incat sa nu imi mai fie frig pana la sfarsit

...sufletele lor se sarutau, se sarutau din ochi, si impreuna sarutul, ei erau

iubirea nu inseamna sa il sorbi mereu din ochi pe celalat ci impreuna sa privesti acelasi punct pe cerul cel inalt

acum iubirea noastra e destul de profunda incat sa nu mai avem nevoie de gesturi explicite. imi zambesti in tacere atingandu-mi umarul. ma plimb cu tine prin gradina impartasind ultimele raze de soare, aroma trandafirilor. pasiunea si banalul curg de la unul la celalat transmitand in mod egal iubire

nu iti aduci aminte florile primite sau complimentele...dar iti aduci aminte de tine stand in coltul ferestrei, privind strada umbrita in lumina serii, asteptandu-l infigurata sa apara de dupa colt

crezi ca e putin lucru sa te fi bucurat de soare, sa fi trait lumina primaverii, sa fi iubit, sa fi gandit, sa fi fost?

nu, sa nu uiti niciodata! sa nu uiti nicio clipa...sunt atat de putine...

le-am louat din colectia carti in dar de helen exley...e chiar carticica pe care am primit-o acum de la mama la implinirea celor 7 ani de relatie cu domnu' sotu' angel

mami de minuni hjarta

#15 2008-10-30 00:27:22

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

ana, la multi ani pt tine si domnu' sotu'!!
super fain ce ai scris tu pe acolo. le-am dat si eu un copy-paste daca nu te superi! wink

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#16 2008-10-30 00:37:06

o'hara
Platinum member

nu ma supar dom'le...mai am 2 carticele di astea...cum le gasesc cum va mai bag big_smile

multumim!

mami de minuni hjarta

#17 2008-10-30 13:12:53

Shosanna
Insomniac member

ms frumoas ana, o sa incerc sa gasesc poze care sa se potriveasca cu ce mi-ai dat tu puss

bebe

#18 2008-10-30 14:43:04

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

am primit si eu carticica asta big_smile de la el, de Craciun, acum 2 ani! big_smile

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#19 2008-10-30 15:22:55

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

ceva de genul asta am primit si eu de la cosmin, cind am implinit 7 ani de cind ne-am lipit big_smile asa-i de fain! initial nu mi-am dat seama despre ce-i vorba, credeam ca-i un album de arta, chiar arata ca un album de arta, din alea cum se gasesc in librarii, cu coperti negre, asa frumoase (abia apoi am vazut ca si pe coperta e una dintre pozele mele de suflet). deschid eu albumu, si mi se par tare cunoscute niste poze cu niste cladiri vechi da' colorate din como. ma uit inspre el, sa ma lumineze, ma uit iarasi la poze citeva secunde. dau filele, si gasesc poze cu mine si cu noi 2  rotfl abia atunci mi-am dat seama ce-i de fapt albumu ala frumos....o pus in ele citeva dintre pozele pe care le iubesc eu tare, cu peisaje, portrete, locuri minunate pe unde am ajuns impreuna....e un cadou atita de frumos, cel mai original!  cool

pozele din albumu meu nu au comentarii...nici nu au nevoie de fapt, ca imi amintesc fiecare clipa frumoasa traiata alaturi de el....uneori, de cele mai multe ori, cuvintele nu sint de ajuns oricum sa exprime tot ce vrei sa spui. asadar, anka, nu-i nevoie de nu stiu ce comentarii inspirate, inteligente sau cum vrei sa le numesti big_smile ceva simplu si la obiect, care sa mearga direct la suflet, daca tot vrei sa scrii cite ceva la fiecare poza. si numai tu stii exact ce ai simtit in momentele alea  puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.