|
Nu esti logat.
Legat de negii genitali#1 2008-10-29 21:32:31
legat de negii genitaliam si eu o intrebare referitoare la acesti negi...sunt periculosi?adica prezinta un risc mai mare de cancer sau stiu eu..mai mare decat negii normali,de pe fata de ex?adica ar trebui sa imi fac probleme mari daca mi-a aparut o protuberanta neagra in zona genitala sau exista acelasi tip de risc ca la oricare alt fel de neg.sincer pana astazi nici nu l-am bagat in seama si acuma am vazut topicul ..as avea si eu nevoie de un raspus.. Offline #2 2008-10-29 21:38:25
Re: legat de negii genitalinu negii au risc mare de cancer ci anume tulpini ale aceluiasi virus...povestea e ca negii sunt insa una si alunitele sunt altceva iar diagnosticul pentru protuberanta aceea neagra de care vorbesti poate ar fi bine sa il puna un medic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-10-29 21:41:07
Re: legat de negii genitalim-am documentat acum mai bine si am inteles ca negii nu sunt fini la atingere..adica au ca un fel de scoarta..a mea cred ca e totusi alunita..deci spuneai ca alunitele nu prezinta pericol ca negii? Offline #4 2008-10-29 21:42:33
Re: legat de negii genitalisau ma rog..tulpinele virusului..si problema e ca mi-a aparut inainte sa-mi incep viata sexuala..si deasta ma gandesc ca nu am avut de unde sa iau virusul deci e alunita..oricum un medic ar sti mai bine dar acuma ma documentez Offline #5 2008-10-29 21:53:45
Re: legat de negii genitalipoti avea negi (nu negi genitali) si fara sa ti fi inceput viata sexuala...e vb de tulpini diferite... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|