homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - offtopic 39-48

#894 2008-10-31 14:10:47

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: ce gandesti acum - offtopic 39

buna puss

Sa nu te astepti sa te salut!

#895 2008-10-31 14:11:30

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

buna miku

#896 2008-10-31 14:13:57

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

gata orele pe azi. am papat si o shaworma.
@ alina delia: al meu lucreaza pan la 18, stam aman2 la mine in camera de camin ( ink nu am curajul sa ma mut cu chirie, nu imi place) si vb mereu pe mess ca are la munca. cand sunt la facult il sun de vreo 2 ori in pauze, depinde cate ore am. apoi vb pe mess acasa. bine, nu cine stie discutii ca mna el munceste acolo, eu mai traduc da nu s-a intamplat niciodata sa nu vb, sau cand nu mergea netul sa nu ne sunam reciproc. la noi nu e cu asta...cine suna mai mult bla bla suna care, cum apuca smile cand sunt la facult sun eu mereu pt ca nu pleaca profii din clasa imediat cum e pauza. ar trebui sa gasiti o cale de mijloc. sunt cartele cosmote, trebuie doar 5 euro pe luna de fiecare sa le incarcati si aveti de vorbit o gramada.
   ai putea sa ii faci o surpriza, sa iei tu 2 cartele cu nr pt aman2 si apoi sa vezi care e situatia

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#897 2008-10-31 14:18:11

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

andru, stiu ce papa mi-ar zice nutritionistul sa mananc...stiu si eu lol dar e mai greu cu practica...uneori, na, mananci ce ai prin casa, ce mananca si celalalt si tot asa...oricum, eu gras nu gatesc si nu prea mananc...dar fainoase cam mancam...si eu mananc de multe ori pe fond de stress... ma rog, is mai mult chestii...dar ma gandeam ca pentru a ma lasa de dulciuri, ar trebui sa plusez mult in partea cealalta...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#898 2008-10-31 14:18:57

skumpi
Vizitator

ce nutritionist ? eventual sa`i faca un program d ingrasare ca ii scheletel si ea vrea sa slabeasca.... Doamneeeeeeeee
inseamna ca trb sa slabesc si eu rotfl

Publicitate

loading...

#899 2008-10-31 14:21:50

andrulina
Addicted member

nu tb sa plusezi mananci normal 3 mese pe zi si intre mese mananca fructe
daca vei manca fructe n-o sa mai simtit nevoia de dulce...si abtine-te si u de la ciocolata mananca mai rar ca nici nu e sanatos sa bagi atata zahar in tine...ia-ti zaharul din fructe.

#900 2008-10-31 14:22:13

Soleil
Addicted member

auzi la ea scheletel rotfl

mai sa va cred, pana mi-a zis al meu ca in poze arat mai slaba ca in realitate...asa ca...mi-a luat piuitul rotfl mai degraba grater

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#901 2008-10-31 14:23:09

mykutza
Moderator

mi-e foame neutral

#902 2008-10-31 14:24:01

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

mykutza a scris:

mi-e foame neutral

si mie
si imi e lene sa imi fac ceva  roll

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#903 2008-10-31 14:24:49

skumpi
Vizitator

nicolle_rox a scris:

auzi la ea scheletel rotfl

mai sa va cred, pana mi-a zis al meu ca in poze arat mai slaba ca in realitate...asa ca...mi-a luat piuitul rotfl mai degraba grater

lasa`ma mai k poate areti mai slaba da oricum in poze esti f slaba si realitatea nu cred ca difera prea mult... mai stiu eu pe aici fete care se plang ca vai ce grase is si is numa os ...d fapt cu toate stim lol asa ca nu m,a face sa te trimit la psiholog ca ai o imagine distorsionata asupra ta  diablo

#904 2008-10-31 14:26:40

andrulina
Addicted member

pai o fi zis si el asa...asta nu inseamna ca esti grasa
si in poze de multe ori pari diferit de realitate...unele arata mai bine in poze si mai naspa in realitate altele mai bine live si mai nasol in poze
dar asta nu inseamna ca esti grasa sau a vrut sa zica altceva...a zis si el asa
dar eu raman la parerea mea..tu ai o obsesie cu chestia asta si sa stii ca si daca te tot gandesti asa te poti ingrasa pe fond de stress ca mananci mai mult asa cum ai zis tu.
dar nu esti grasa...ma rog oricum degaba zic ca tu ramai la parerea ta
si de asta ti-am si zis sa mergi la nutritionist si ai sa vezi ca el o sa-ti zica la fel si iti va spune ca esti prea slaba pt varsta si inaltimea ta.
crezi ca astea anorexice cum fac? ca tine...au ele in cap ca-s grase...dar de fapt e doar la ele in capatana asta

#905 2008-10-31 14:27:24

pitzipoank
Insomniac member

ce mancam mycu??????  food

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#906 2008-10-31 14:27:31

mykutza
Moderator

pitzipoank a scris:

mykutza a scris:

mi-e foame neutral

si mie
si imi e lene sa imi fac ceva  roll

cool si mie rotfl

#907 2008-10-31 14:29:14

skumpi
Vizitator

pitzi ia o retea care merg sa o fac eu acum big_smile
http://www.culinar.ro/forum/continut/Re … jun-rapid/

#908 2008-10-31 14:29:41

Soleil
Addicted member

skumpi... eu nu glumesc cand e vorba de grasime...ca am fost muuult mai grasa si sunt constienta ce inseamna sa fii gras....si desi am slabit mult, nu sunt slaba... nu ma plang pentru a pescui complimente... chiar ma uit la mine si desi nu arat rau, nu arat nici foarte bine... urasc sa merg la cumparaturi ca acolo ma vad si mai grasa si ma indispun... si tot asa

Thé à la menthe hjarta

#909 2008-10-31 14:32:07

pitzipoank
Insomniac member

skumpi a scris:

ii bun knd ai prin ksa... da' frig meu e gol rotfl
dai si mie? big_smile

#910 2008-10-31 14:32:47

skumpi
Vizitator

deci fata...esti f bine cum esti...intelegi ?
lasa prostiile si mananca ce iti place si ce iti pica bine... gandeste`te ca daca Doamne fereste patesti ceva...sau o raceala mai grea d unde scazi .. k n`ai d unde... vecinu meu imi zice tot tp " dak vine un razboi tu si vecina muriti primele " rotfl
in pozelke care le`ai pus ult data esti extrem d slaba neutral dar poza care ai pus`o atunci cu hainele...ti`am zis am crezut ca ai luat`o dintr`o revista smile pt ca asa aratai !!!!!!!!

#911 2008-10-31 14:33:19

skumpi
Vizitator

pitzipoank a scris:

skumpi a scris:

ii bun knd ai prin ksa... da' frig meu e gol rotfl
dai si mie? big_smile

dau dau big_smile
da oare are ceva dak bag la microunde ? nustiu

#912 2008-10-31 14:33:21

Soleil
Addicted member

puss andru

eu nu mai stiu care e realitatea ...nu stiu cum ma vad ceilalti... cei din familie oricum nu-s sinceri la din astea lol

Thé à la menthe hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.