homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - offtopic 39-57

#1065 2008-10-31 17:47:09

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Re: ce gandesti acum - offtopic 39

mykutza a scris:

lomexin e crema si ovul..mie mi-a trecut dupa 2 ovule...da sunt scumpeeee...pe 3 ovule am dat 540 mii

lomexim ? hjarta gata m`am indragostit
e ala cu 2 ovule in 3 zile? gata pe asta il fac  rotfl

Dragostea nu se stă, se face.

#1066 2008-10-31 17:47:18

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

skumpi, metronidazol e pt trichomonas, secretia aia verzuie tot trichomonas inseamna...
Deuzza, Lomexin e un singur ovul daca nu ma insel

Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-10-31 17:47:39)

#1067 2008-10-31 17:47:47

skumpi
Vizitator

mykutza a scris:

lomexin e crema si ovul..mie mi-a trecut dupa 2 ovule...da sunt scumpeeee...pe 3 ovule am dat 540 mii

al dracului....d aia au fost asa scumpe yikes 540 a dat si iubi pe 2  :f?rv?nad:  mi`o picat fata cand mi`o zis lol

#1068 2008-10-31 17:48:24

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

imi amintesc acu ceva timp cand mai intram pe forum aici si vedeam ca se vorbeste de candida si toate chestiile astea... ma uitam ca vitzica la poarta noua... nu prea aveam habar de ce vorbiti... acu incep sa invat:D

#1069 2008-10-31 17:48:31

Zeyna
Platinum member

skumpi a scris:

Deuzza a scris:

heimdall a scris:

auzi, Deuzza, dar incearca si tu tratamente din astea mai scurte... eu cu astea incep big_smile macar daca nu merg, nu ma chinui atata...
Gynofort ai incercat ? Lomexin ?

gynofort am incercat prima data, doctorita mi`a zis sa stau 7 zile fara puti puti si fara sa ma spal inauntru, pe prospect scria 5 ..dar in a 4a zi am comis`o  rodnar si acum ma gandesc ca de aia nu mi`a trecut

lomexim asta cum se ia?

ti`am zis... lomexin 600 am luat eu mai este de 200 si 1000.... is 2 ovule... un ovul o data la 3 zil;e

da am vazut cand ai zis dar prima data intelesesem de cervugid ca ai luat smile

da deci, da imi iau maine:)) pfff ce increzatoare sunt  popa

Publicitate

loading...

#1070 2008-10-31 17:48:52

skumpi
Vizitator

heimdall a scris:

skumpi, metronidazol e pt trichomonas, secretia aia verzuie tot trichomonas inseamna...
Deuzza, Lomexin e un singur ovul daca nu ma insel

pai da...d aia am concluzionat eu ca prima data o fost tricho...
da acuma...mi`o dat trat pt candidia
si faza e ca rezultatele au fost aceleasi... k am avut fisa si le`am confruntat  :f?rv?nad:  d asta eu nu mai inteleg nik... ce am sau ce am avut...

#1071 2008-10-31 17:50:01

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

skumpi a scris:

katami a scris:

aia se face la fel, doar ca dai proba la un lab bun. care face in pretul analizei si antifungigr. nu te certam, mai... dar eu am fost destul de proasta sa bag in mine tot felul de tratamente aiurea... am luat fluconazol vreo nush cate luni, iti dai seama ca atunci cand am, vaz 'rezistent" pe antifungirama m-au luat nervii. si am schimbat dr smile era ideea sa nu mai faca si altii la fel

skumpi, trichomonasul nu e micoza, e parazit wink

deci inseamna ca tot candidia am avut si prima data... si atunci cum se face k mi`o dat metronidazol care e antibiotic ? iar candidia nu se trat cu antibiotic ?  roll   :f?rv?nad:  plus ca secretia era galben-verzuie... si acum era la fel  roll

pai atunci suna a trichomonas... mai ales dupa tratament. bine, acu mai sunt si medici care le asociaza din burta, tratam de cqandida cu metronidazolul... iar trichomonas, oricat de urat suna "parazit", e ceva care se ia si de pe scaunul de tramvai daca esti cu fusta scurta.... deci nu tre sa te sperie... teoretic trece mai usor decat candidoza wink

gynofort e crema cu aplicator... bagi o doza, cica nu curge (n-am incercat) poti sa si mergi cu ea, stai pe tusa nush cate zile si se presupune ca e ok

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1072 2008-10-31 17:50:46

Zeyna
Platinum member

skumpi dar keto..pzm ala ce e ce ai luat tu pe langa lomexin?
andru, le`am notat si pe alea pe lista   pc

#1073 2008-10-31 17:51:00

skumpi
Vizitator

deyacrs a scris:

imi amintesc acu ceva timp cand mai intram pe forum aici si vedeam ca se vorbeste de candida si toate chestiile astea... ma uitam ca vitzica la poarta noua... nu prea aveam habar de ce vorbiti... acu incep sa invat:D

mda...si eu acu 2 ani tongue tot asa..
trb sa le invatam deya sa stim sa avem grija d sanatatea noastra
chiar azi imi povestea vecina k mama unei prietene are cancer d col in stadiu 3 neutral putea fi prevenit daca se ducea la gine macar o data la 6 luni sa`si faca un pap... vezi ce face "indiferenta" si comoditatea sad .,.. luni merge si mami dupa trimitere... clar...desi nu prea vrea  diablo  ca nu intelege ca trb sa mearga cel putin la 6 luni o data ...la varsta care o are ca se pot preveni multe

#1074 2008-10-31 17:51:52

skumpi
Vizitator

Deuzza a scris:

KETOCONAZOL 200 ... is 10 pastile...iei 2 pe zi tp d 5 zile...si u si parteneru smile

#1075 2008-10-31 17:53:19

skumpi
Vizitator

katami a scris:

skumpi a scris:

katami a scris:

aia se face la fel, doar ca dai proba la un lab bun. care face in pretul analizei si antifungigr. nu te certam, mai... dar eu am fost destul de proasta sa bag in mine tot felul de tratamente aiurea... am luat fluconazol vreo nush cate luni, iti dai seama ca atunci cand am, vaz 'rezistent" pe antifungirama m-au luat nervii. si am schimbat dr smile era ideea sa nu mai faca si altii la fel

deci inseamna ca tot candidia am avut si prima data... si atunci cum se face k mi`o dat metronidazol care e antibiotic ? iar candidia nu se trat cu antibiotic ?  roll   :f?rv?nad:  plus ca secretia era galben-verzuie... si acum era la fel  roll

pai atunci suna a trichomonas... mai ales dupa tratament. bine, acu mai sunt si medici care le asociaza din burta, tratam de cqandida cu metronidazolul... iar trichomonas, oricat de urat suna "parazit", e ceva care se ia si de pe scaunul de tramvai daca esti cu fusta scurta.... deci nu tre sa te sperie... teoretic trece mai usor decat candidoza wink

gynofort e crema cu aplicator... bagi o doza, cica nu curge (n-am incercat) poti sa si mergi cu ea, stai pe tusa nush cate zile si se presupune ca e ok

nush...sa fie ce o fi da sa`mi treaca... pe mine ce ma deranja era secretia abundenta ....f rar aveam mancarimi usoare dar in schimb ma usutra f tare nu cand faceam iubi iubi ci cand lasa in...waiiiiii  roll

#1076 2008-10-31 17:53:55

heimdall
Diamond member

mai dar ce vorbarete suntem cand vine vorba de candida lol

#1077 2008-10-31 17:54:13

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

eu am mai fol si meclon....80 mii 10 ovule rotfl
da nuj cat de bune au fost...candida sigur eu am avut o sg data..d-aia napsa cu mancarimi si usturimi si nedormit noaptea...da am o secretie naspa mereu si de catte ori ma duc la dr imi da ovule..

Sa nu te astepti sa te salut!

#1078 2008-10-31 17:56:24

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

eu am avut 3 ovule lomexim de 600...la 2 zile ...lomexim crema..spalaturi cu tantum k sa scot secretia naspa...si niste pastile..da nu imi aduc aminte cum le zici,,si eu si iuby

Sa nu te astepti sa te salut!

#1079 2008-10-31 17:56:43

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

inca 2 ore...
o ora juma mi-am pierdut pe un site cu avatare tongue
voi ce mai faceti?

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#1080 2008-10-31 17:57:38

skumpi
Vizitator

da si eu prima data...am avut niste macarimi...frateeeeeeeeeeeee imi venea sa rup matzu lol si dupa Cervugid au trecut...da tot au mai ramas..

#1081 2008-10-31 17:57:48

Zeyna
Platinum member

skumpi a scris:

Deuzza a scris:

KETOCONAZOL 200 ... is 10 pastile...iei 2 pe zi tp d 5 zile...si u si parteneru smile

parteneru a luat flucovic si i`a trecut  hmm 

in fine. sarumana skumpi, iti trimit o felicitare virtuala de multumire daca imi trece,maine ma duc la shopping la farmacie  rotfl

#1082 2008-10-31 17:58:32

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

katami a scris:

skumpi a scris:

katami a scris:

mey, nu pricep... mie mi-a zis ca am vulvo vaginita aia.... adica candida, nup?
si mi-a dat ca tratament urmatoarele (zic ce zice pe cutii) : Klion-d 100 metronidazol /nitrat de miconazol  (astea sunt ovulele ) si pastile Flagyl metronidazol ...cesafac

Ultima oara a fost editat de deyacrs (2008-10-31 18:04:47)

#1083 2008-10-31 17:58:40

heimdall
Diamond member

nu vezi, Alina, vorbim de zor despre candida, cea mai buna prietena a fetelor lol
deyacris, mai degraba e trichomonas dupa tratament

Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-10-31 17:59:20)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.