|
Nu esti logat.
Relatie de viitor-3#39 2009-07-16 22:24:13
Re: Relatie de viitorNu tb sa ai mustrari de constiinta pt ca intr-o relatie ambii gresesc intr-o mai mare sau mai mica masura....nici el nu e perfect si nu cred ca sta sa-si faca atatea griji cum iti faci tu... Offline #40 2009-07-16 22:42:11
Re: Relatie de viitorspace...incearca sa nu mai fi atat de dependenta de el...nu e bine ; uite, el are prieteni, isi vede de viata lui, are o relatie cu tine...practic isi traieste viata in timp ce tu o traiesti prin el ! nu e bine asa... sunt momente in fiecare relatie in care mai simti nevoia sa evadezi...sa fii doar cu prietenii,familie etc... mai ales ca tu spuneai ca petreceti f mult tp impreuna ! #41 2009-07-16 23:52:50
Re: Relatie de viitorAi dreptate, skumpi, asa e Daca e sa fim impreuna bine, daca nu, asta e. Offline #42 2009-07-17 13:51:24
Re: Relatie de viitorspace nu am zis sa vb candva anume, am zis doar ca e bine sa discuti cand crezi tu de cuviinta Offline #43 2009-07-17 14:12:10
Re: Relatie de viitorspace, stiu ca e greu sa suporti ce se intampla...mie sa`mi faca asa pai i`as zice sa`si faca planuri cu prietenii pt restu vietii ...eu nu indur prea multe din partea unui barbat si nici nu suport sa stiu ca ar fi o sansa ca el sa nu ma mai iubeasca atat de tare sau ca s`a cam plictisit de relatia noastra...de asta la mine n`au tzinut relatiile in care eram super in love si cel de langa mine ma mai punea din cand in cand pe locu 2... ma desparteam pe loc...ori e alba ori e neagra... nu o fi cea mai buna gandire dar m`a ferit de suferinte mari...pana acum Publicitateloading...
#44 2009-07-19 09:32:36
Re: Relatie de viitorImi cer scuze ca n-am mai raspuns, n-am avut net ultimele 2 zile. Damn you U*C!(sa nu fie reclama ) Ultima oara a fost editat de space (2009-07-19 09:33:48) Offline #46 2009-07-19 23:45:17
Re: Relatie de viitorMultumesc! Chiar apreciez ca v-ati facut timp sa treceti si pe la topicul asta cu piticii mei de pe creier Offline #48 2009-08-01 12:09:29
Re: Relatie de viitorIarasi scriu aici..si speram ca nu va fi cazul. Scriu mai putin, pentru ca imediat trebuie sa plec, dar trebuie sa-mi aranjez gandurile macar un pic sa nu ma apuce plansul cand sunt cu ai mei. Offline #49 2009-08-01 15:42:35
Re: Relatie de viitorSpace tu probabil vrei sa fie totul ca la inceput si in general noi comparam relatia din momentul asta cu ce era la inceput, dar nu mai poate fi ca la inceput chiar daca vrei...relatia evolueaza din alt punct de vedere. Stii ca atunci cand doi oameni nu discuta e greu sa stii dc el reactioneaza asa...poate el nu stie de ce ai tu nevoie, poate nu-i da prin cap ca daca ar spune o vorba frumoasa atunci cand tu nu esti in apele tale ar conta enorm pt tine dar poate el habar n-are ca tu nu esti intr-o stare ok....sau poate pur si simplu s-a schimbat asa cum spui tu...dar in cazul in care ar fi treaba asta ar tb sa fie schimbat cu totul...adica chiar sa nu mai faca nimic asa cum obisnuia s-o faca altadata...din afara e greu sa-ti dai seama ce se intampla exact intr-un cuplu sa stii ca in toate cuplurile sunt probleme nu exista perechea perfecta toti avem anumite probleme conteaza sa reusesti sa le depasesti si sa comunicati. barbatii sunt intr-un fel noi femeile in alt fel fiecare avem chichitele noastre de care ne izbim intr-un cuplu si trebuie sa invatam sa ne cunoastem cat mai bine sa tinem cont ambii de dorintele fiecaruia, sa fie un chilibru si sa ne mulam perfect ca sa nu existe multe probleme...dar aici bineinteles ca mai conteaza si altele adica ca sa fie intelegere intr-un cuplu trebuie ca ambii parteneri sa fie maturi si sa faca ambii compromisuri in mod egal...pt ca atunci cand unul da mai mult si altul mai putin sau daca intervine orgoliul atunci normal ca se pune un zid intre cele doua persoane....m-am cam lungit ideea e sa nu tii in tine daca ceva te deranjeaza sau ti se pare o schimbare intre voi...tot ce aveti pe suflet e bine s-o spuneti si sa discutati civilizat. Offline #50 2009-08-01 17:29:18
Re: Relatie de viitorSa incep cu sfarsitul: andrulina, sigur ca doar in mod frumos si civilizat vom discuta, dar va trebui sa aman discutia pentru maine deoarece in seara asta mergem la niste prieteni si nu vreau sa fie ciudat. Offline #51 2009-08-01 19:43:41
Re: Relatie de viitorpff..space.. parca ma vad pe mine.. o vorba frumoasa de cand nu am mai auzit..noi locuim impreuna dar suntem toata ziua plecati amandoi, venim seara pe la 9-10 ..si el sambata sau orice alta seara prefera sa iasa cu baietii la bere. il intreb daca nu iesim undeva.. si cica "ba da, dar doar daca ma duc dupa cu baietgii la bere" .. e extrem de deranjant .. l-am trimis la baietii lui ca m-am saturat sa fiu aici si sa stie de mn numai cand are nevoie de ceva:|: Offline #52 2009-08-01 20:23:35
Re: Relatie de viitorDe inselat nu-l banuiesc in niciun caz. Nu mi-a dat motive si inca increderea in el nu mi-am pierdut-o. Offline #53 2009-08-01 21:24:14
Re: Relatie de viitorSpace mie mi se pare ca el e f deschis chiar mai deschis sa vb decat esti tu....iar daca el te-a tot intrebat ce ai cand a vazut clar ca e ceva in neregula cu tine si tu spui ca nu vrei sa vb eu nu stiu cine are o problema in cazul de fata....eu cred ca tu despici prea mult firul in 4...daca pe el nu-l interesa asa cum spui tu ca e mai rece si asa mai departe pur si simplu nici nu se ma sinchisea sa te intrebe ce se intampla si facea pe indiferentul....daca nu-ti face complimente ce? ai nevoie neaparat de cinfirmarea lui ca esti nemaipomenita si asa mai departe? poate pur si simplu nu simte pt o perioada ca tb sa-ti faca complimente sau a trecut de pragul ala...poate iti arata in alt mod ca esti atragatoare dar tu nu-ti dai seama, ca sa simti ca il atragi si ca e inebunit dupa tine nu tb neaparat sa ti-o spuna prin vorbe.... Offline #54 2009-08-01 23:11:18Re: Relatie de viitorAndrulina, fiecare persoana e diferita. Nu inseamna ca daca are nevoie ca prietenul ei sa o complimenteze si sa se poarte mai dragastos nu se simte bine in pielea ei. Fiecare om are nevoie mai mult sau mai putin de dragalasenie. Si mie imi place foarte mult cand al meu imi zice ca arat frumos, cand ma ia si ma pupa, sau cand dimineata imi spune ca arat cel mai frumos. Offline #55 2009-08-01 23:33:37
Re: Relatie de viitorAm zis ideea de mai sus dupa ce am citit ce a scris ea ca ea isi vede numai defectele si tot ce are mai rau, iar o atitudine de genul asta nu e ok pt ea in primul rand....ar tb sa fie constienta de calitatile ei si sa se simta bine in pielea ei. E ok sa-ti faca iubitul complimente normal ca te simti mai bine, dar indiferent ca el spune sau nu ceva frumos despre ea trebuie sa fie mai intai ea constienta de ce are frumos....asta am vrut sa exprim. Offline #56 2009-08-02 01:13:51
Re: Relatie de viitorMie mi se pare că ?ncercaţi să resuscitaţi o relaţie moartă... ?mi aduce aminte de-o fostă prietenă, c?nd eu n-o mai sufeream, ea (probabil) la fel, dar totuşi ?ncercam s-o dregem cu tot felul de discuţii şi "reguli" impuse... p?nă la urmă s-a terminat totul ?ntr-un scandal ur?t de tot.. Offline #57 2009-08-02 01:34:14
Re: Relatie de viitorAndrulina, da, ai dreptate, am avut si inca am o problema cu increderea in mine. Si mi-ar placea sa aud si cate ceva frumos din partea lui. Insa tocmai asta vreau sa aflu, daca e normal ca dupa un timp sa fie asa, ceva de genul: o intelegere mutuala ca ne iubim si respectam, fara sa trebuiasca s-o zicem sau sa ne straduim s-o aratam. Ai spus ca poate ma atrage in alt fel..da, ma atrage prin faptul ca mereu ma face sa rad, chiar si atunci cand sunt suparata pe el. Si astazi a fost la fel..tot incerca sa faca glume (dragute si inocente ) cu mine, iar cu greu am reusit sa fiu serioasa sa-i spun ce am pe suflet. Ultima oara a fost editat de space (2009-08-02 01:35:00) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|