homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relatie de viitor-3

#39 2009-07-16 22:24:13

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: Relatie de viitor

Nu tb sa ai mustrari de constiinta pt ca intr-o relatie ambii gresesc intr-o mai mare sau mai mica masura....nici el nu e perfect si nu cred ca sta sa-si faca atatea griji cum iti faci tu...
Pai reactionezi cum crezi, ideal e sa vb calm pt ca asa poate o sa-ti spuna si el mai multe....oricum e aiurea ca te cauta doar cand vrea el....clar tb discutat in momentul in care te va cauta dc face asa. Nu cred ca-ti convine sa o lasi asa....iar daca n-o sa-i spui nimic el probabil o sa creada ca n-ai nimic impotriva si nu te deranjeaza.

#40 2009-07-16 22:42:11

skumpi
Vizitator

space...incearca sa nu mai fi atat de dependenta de el...nu e bine ; uite, el are prieteni, isi vede de viata lui, are o relatie cu tine...practic isi traieste viata in timp ce tu o traiesti prin el ! nu e bine asa... sunt momente in fiecare relatie in care mai simti nevoia sa evadezi...sa fii doar cu prietenii,familie etc... mai ales ca tu spuneai ca petreceti f mult tp impreuna !
Se stie ca in orice relatie unu iubeste mai mult... persoana care iubeste mai mult in relatia voastra cred ca esti tu...dar asta nu inseamna ca el nu te iubeste, probabil are alt mod de a o arata... dar daca in rest totu merge okey intre voi nu`ti face griji, bucura`te de relatie si daca e sa ramaneti impreuna o sa ramaneti daca nu...asta e... mergem mai departe smile

#41 2009-07-16 23:52:50

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Ai dreptate, skumpi, asa e smile Daca e sa fim impreuna bine, daca nu, asta e.
Acum mi-a raspuns la mesaj. Mi-a spus ca "de ce mi se pare ca e asa?" ca ieri nu ne-am vazut ca am fost racita, ca azi nu mai stiu ce. Doar ca nu e asa de ieri, ci de o saptamana. Deci mie doar mi se pare ca e asa, nu e asa...Azi nu l-am rugat sa ma sune la pranz ca eram cu treburi prin oras amandoi si sa ne intalnim la un moment dat. M-a sunat, eu ajunsesem acasa intre timp si mi-a zis daca mai vreau sa ne vedem, ca el si-a facut planuri cu un prieten. Asta dupa ce ne-am facut noi 2 planuri. Dar nu, dupa parerea lui doar mi se pare.

A, si Skumpi, probabil ca asta era cazul mai demult..ca traiam prin el. Acum ca sunt acasa iti dai seama ca vreau sa petrec cat mai mult timp cu familia, dar avand atat de mult timp liber, nu mi se pare absurd sa vreau sa ne vedem mai mult de 2 ori pe saptamana. Acum imi vad si eu de treburile mele, cu ai mei, cu asa-zisii prieteni etc.. Si eu duc o viata perfect normala, dar imi amintesc si de el.

Andrulina, in momentul asta nu imi vine sa vorbesc calm cu el; mai bine zis, nu-mi vine sa vorbesc deloc cu el, pentru ca stiu ce va zice si orice ii spun eu, niciodata nu va recunoaste ca eu am dreptate. Mai bine aman pe maine sau pe altcandva vorbitul cu el.

Va multumesc ca v-ati facut timp sa-mi scrieti si mie cateva sfaturi, poate-mi mai scoateti gargaunii din cap. Chiar apreciez.

#42 2009-07-17 13:51:24

andrulina
Addicted member

space nu am zis sa vb candva anume, am zis doar ca e bine sa discuti cand crezi tu de cuviinta

#43 2009-07-17 14:12:10

skumpi
Vizitator

space, stiu ca e greu sa suporti ce se intampla...mie sa`mi faca asa lol pai i`as zice sa`si faca planuri cu prietenii pt restu vietii ...eu nu indur prea multe din partea unui barbat si nici nu suport sa stiu ca ar fi o sansa ca el sa nu ma mai iubeasca atat de tare sau ca s`a cam plictisit de relatia noastra...de asta la mine n`au tzinut relatiile in care eram super in love si cel de langa mine ma mai punea din cand in cand pe locu 2... ma desparteam pe loc...ori e alba ori e neagra... nu o fi cea mai buna gandire dar m`a ferit de suferinte mari...pana acum lol

o sa vezi cat o sa mai suporti situatia asta...si cand o sa`ti ajunga la gat probabil o sa spui tu stop...pt nimeni si nik nu merita sa suferi, sa te chinui, sa`ti faci ganduri negre... toate trec pe lumea asta...si vine altu si tot asa` forgetit

Publicitate

loading...

#44 2009-07-19 09:32:36

space
Hero member

Imi cer scuze ca n-am mai raspuns, n-am avut net ultimele 2 zile. Damn you U*C!(sa nu fie reclama  visslar )
Pana la urma, cred ca toata situatia s-a rezolvat de la sine. Atunci cand va scrisesem, nu prea aveam chef sa ma vad cu el, si mi-a tot trimis mesaje intrebandu-ma ce s-a intamplat. Si i-am spus asa in mare ce ma nemultumeste in mai multe mesaje. A zis ca ii pare rau, ca nu a vrut sa ma ignore si ca ce mai poate sa faca acum? I-am spus sa ma lase putin sa ma gandesc ( nu sa ma gandesc daca mai vreau sa fiu impreuna, sau asa ceva, ci pur si simplu sa ma gandesc de ce se intampla, cum, si ce sa fac mai departe). Si in dupa-masa aceea m-a sunat un prieten comun sa iesim pana la un lac in apropierea orasului, si ne-am dus mai multi din fostii colegi si nu numai, si a fost super! Si am mers cu el in aceeasi masina si s-a purtat foarte frumos cu mine si cred ca atunci am realizat ca eu de fapt eram geloasa ca el are prieteni si eu nu prea..Si nu era corect sa ma port asa. Iar ieri mi-am petrecut toata ziua cu prietenii si cu el si a fost super!
Va multumesc pentru sfaturi si sper sa nu ma mai lovesc de asa ceva...Pentru ca totul e bine acum smile

Ultima oara a fost editat de space (2009-07-19 09:33:48)

#45 2009-07-19 20:54:09

skumpi
Vizitator

bucur puss

#46 2009-07-19 23:45:17

space
Hero member

Multumesc! Chiar apreciez ca v-ati facut timp sa treceti si pe la topicul asta cu piticii mei de pe creier par

#47 2009-07-19 23:47:27

skumpi
Vizitator

ei nah tongue

#48 2009-08-01 12:09:29

space
Hero member

Iarasi scriu aici..si speram ca nu va fi cazul. Scriu mai putin, pentru ca imediat trebuie sa plec, dar trebuie sa-mi aranjez gandurile macar un pic sa nu ma apuce plansul cand sunt cu ai mei.
De data asta nu s-a purtat urat, n-a facut nimic rau. Dar cu greu pot sa-mi amintesc ultima vorba frumoasa pe care mi-a spus-o, ultimul gest frumos pe care l-a facut fata de mine. Si doare mai tare decat credeam, si pe zi ce trece eu ma departez tot mai tare de el, si el nu-si da seama. Ceea ce avem noi seamana mai degraba cu un parteneriat, in care ne vedem, povestim, mergem undeva etc si apoi fiecare merge acasa si gata. Nu tu gesturi frumoase, nu arata nici cel mai mic semn ca i-ar pasa de mine. Intr-o zi mi s-a facut foarte rau pe drum, in timp ce mergeam spre el; dintr-o data n-am mai vazut aproape nimic, doar in ceata, si am avut senzatia ca lesin, dar m-am asezat si a fost ok. Apoi am ajuns la el si el mai mult a ras de mine, nu m-a intrebat cum ma simt, m-a ridiculizat spunandu-mi ca mie tot timpul mi-e rau si ca ma plang prea des. Poate ca asa o fi, dar am nevoie sa ma tina in brate si sa ma pupe sa-mi treaca, nu sa rada de mine.

Revin mai incolo. Mai am multe pe suflet.

#49 2009-08-01 15:42:35

andrulina
Addicted member

Space tu probabil vrei sa fie totul ca la inceput si in general noi comparam relatia din momentul asta cu ce era la inceput, dar nu mai poate fi ca la inceput chiar daca vrei...relatia evolueaza din alt punct de vedere. Stii ca atunci cand doi oameni nu discuta e greu sa stii dc el reactioneaza asa...poate el nu stie de ce ai tu nevoie, poate nu-i da prin cap ca daca ar spune o vorba frumoasa atunci cand tu nu esti in apele tale ar conta enorm pt tine dar poate el habar n-are ca tu nu esti intr-o stare ok....sau poate pur si simplu s-a schimbat asa cum spui tu...dar in cazul in care ar fi treaba asta ar tb sa fie schimbat cu totul...adica chiar sa nu mai faca nimic asa cum obisnuia s-o faca altadata...din afara e greu sa-ti dai seama ce se intampla exact intr-un cuplu sa stii ca in toate cuplurile sunt probleme nu exista perechea perfecta toti avem anumite probleme conteaza sa reusesti sa le depasesti si sa comunicati. barbatii sunt intr-un fel noi femeile in alt fel fiecare avem chichitele noastre de care ne izbim intr-un cuplu si trebuie sa invatam sa ne cunoastem cat mai bine sa tinem cont ambii de dorintele fiecaruia, sa fie un chilibru si sa ne mulam perfect ca sa nu existe multe probleme...dar aici bineinteles ca mai conteaza si altele adica ca sa fie intelegere intr-un cuplu trebuie ca ambii parteneri sa fie maturi si sa faca ambii compromisuri in mod egal...pt ca atunci cand unul da mai mult si altul mai putin sau daca intervine orgoliul atunci normal ca se pune un zid intre cele doua persoane....m-am cam lungit ideea e sa nu tii in tine daca ceva te deranjeaza sau ti se pare o schimbare intre voi...tot ce aveti pe suflet e bine s-o spuneti si sa discutati civilizat.

#50 2009-08-01 17:29:18

space
Hero member

Sa incep cu sfarsitul: andrulina, sigur ca doar in mod frumos si civilizat vom discuta, dar va trebui sa aman discutia pentru maine deoarece in seara asta mergem la niste prieteni si nu vreau sa fie ciudat.

Nu e prima data cand vorbim despre asta si, chiar daca i-am spus in repetate randuri ca as vrea sa faca gesturi mai frumoase, el tot n-a inteles ca de asta am eu nevoie. Cred ca orice fata/femeie are nevoie sa simta ca e iubita si apreciata iar eu, nu stiu din ce motive (nu zic ca e in totalitate vina lui, poate ca si eu vreau prea mult de la el), nu ma simt deloc. Ma simt ca o carpa cateodata, nu mai stiu sa-mi vad decat defectele si tot ce am eu mai rau.

Situatia e mai complicata putin pentru ca de la anul vom locui impreuna (noi doi + inca o persoana), vom avea fiecare camera noastra, dar vom locui in acelasi apartament; plus ca suntem amandoi departe de casa, ne avem doar unul pe altul cand suntem la facultate. Deci sa ma despart acum de el ar fi practic imposibil, desi simt ca daca nici dupa discutia asta nu se rezolva nimic, asta e ceea ce as dori. In ultima saptamana ma trezesc pe la 3 noaptea si ma apuca plansul cand ma gandesc la viitor. Parca sunt prinsa la mijloc si nu e nicio solutie de iesire. Sa raman acasa, nu pot. Sa-mi caut alta cazare, nu se poate deoarece am semnat contractul deja si am platit si avans.

Nu mai stiu cum sa-l fac sa inteleaga omeneste ca am nevoie de afectiune din cand in cand, sa-mi spuna ca sunt frumoasa, ca doar pe mine ma iubeste si ca e fericit alaturi de mine. Oare e chiar asa de greu ? Oare toti sunt asa?

#51 2009-08-01 19:43:41

Elie
Full member
Inregistrat: 2009-03-07

pff..space.. parca ma vad pe mine.. o vorba frumoasa de cand nu am mai auzit..noi locuim impreuna dar suntem toata ziua plecati amandoi, venim seara pe la 9-10 ..si el sambata sau orice alta seara prefera sa iasa cu baietii la bere. il intreb daca nu iesim undeva.. si cica "ba da, dar doar daca ma duc dupa cu baietgii la bere" .. e extrem de deranjant .. l-am trimis la baietii lui ca m-am saturat sa fiu aici si sa stie de mn numai cand are nevoie de ceva:|neutralneutral:

#52 2009-08-01 20:23:35

space
Hero member

De inselat nu-l banuiesc in niciun caz. Nu mi-a dat motive si inca increderea in el nu mi-am pierdut-o.
Astazi am fost impreuna la cumparaturi, m-am purtat mai rece si si-a dat seama ca ceva e in neregula. M-a tot intrebat ce e, i-am spus ca as prefera sa nu povestim astazi ci altcandva, dar a insistat si am purtat o conversatie pe autobuz  neutral  Am incercat sa-i spun ce v-am scris voua, dar mi-a spus ca "imi imaginez ca e asa " , ca lui nu i se pare ca e deloc asa. Mi-a spus ca nu vede ce ar putea sa faca mai mult, cum sa se poarte altfel etc. Dar conversatia nu s-a incheiat pentru ca el a trebuit sa coboare si am lasat-o in aer. Are si el dreptatea lui, m-a tot intrebat concret ce trebuie sa faca, dar problema cu chestiile astea este ca nu e nimic concret in ele. Acestea trebuie sa vina din suflet, nu sa le planifici; trebuie sa-i vina sa-mi spuna ca sunt frumoasa sau nu stiu cum. Dar lui mai degraba ii vine sa spuna ca sunt grasa, sau nu stiu cum, cu toate ca glumeste. Pai cum le gandeste pe astea rele, nu se poate gandi sa-mi faca si vreun compliment cateodata?

#53 2009-08-01 21:24:14

andrulina
Addicted member

Space mie mi se pare ca el e f deschis chiar mai deschis sa vb decat esti tu....iar daca el te-a tot intrebat ce ai cand a vazut clar ca e ceva in neregula cu tine si tu spui ca nu vrei sa vb eu nu stiu cine are o problema in cazul de fata....eu cred ca tu despici prea mult firul in 4...daca pe el nu-l interesa asa cum spui tu ca e mai rece si asa mai departe pur si simplu nici nu se ma sinchisea sa te intrebe ce se intampla si facea pe indiferentul....daca nu-ti face complimente ce? ai nevoie neaparat de cinfirmarea lui ca esti nemaipomenita si asa mai departe? poate pur si simplu nu simte pt o perioada ca tb sa-ti faca complimente sau a trecut de pragul ala...poate iti arata in alt mod ca esti atragatoare dar tu nu-ti dai seama, ca sa simti ca il atragi si ca e inebunit dupa tine nu tb neaparat sa ti-o spuna prin vorbe....
eu cred ca tu ai o problema cu increderea in propria persoana si ai nevoie de confirmarile lui ca sa te simti mai bine in pielea ta si el simte asta....oricine simte cand cineva n-are incredere in propria persoana.

#54 2009-08-01 23:11:18

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Andrulina, fiecare persoana e diferita. Nu inseamna ca daca are nevoie ca prietenul ei sa o complimenteze si sa se poarte mai dragastos nu se simte bine in pielea ei. Fiecare om are nevoie mai mult sau mai putin de dragalasenie. Si mie imi place foarte mult cand al meu imi zice ca arat frumos, cand ma ia si ma pupa, sau cand dimineata imi spune ca arat cel mai frumos.

Nu cred ca as putea niciodata sa rezist prea mult langa o persoana rece, care nu imi face nici un fel de compliment. Eu spun tot ce gandesc, daca imi place cum arata ii spun, si cum imi place cum arata imi dau seama cat de aiurea ar fi ca eu sa il tot laud si el nimic.

#55 2009-08-01 23:33:37

andrulina
Addicted member

Am zis ideea de mai sus dupa ce am citit ce a scris ea ca ea isi vede numai defectele si tot ce are mai rau, iar o atitudine de genul asta nu e ok pt ea in primul rand....ar tb sa fie constienta de calitatile ei si sa se simta bine in pielea ei. E ok sa-ti faca iubitul complimente normal ca te simti mai bine, dar indiferent ca el spune sau nu ceva frumos despre ea trebuie sa fie mai intai ea constienta de ce are frumos....asta am vrut sa exprim.

#56 2009-08-02 01:13:51

oricine25
Full member
Inregistrat: 2009-05-26

Mie mi se pare că ?ncercaţi să resuscitaţi o relaţie moartă... ?mi aduce aminte de-o fostă prietenă, c?nd eu n-o mai sufeream, ea (probabil) la fel, dar totuşi ?ncercam s-o dregem cu tot felul de discuţii şi "reguli" impuse... p?nă la urmă s-a terminat totul ?ntr-un scandal ur?t de tot..

#57 2009-08-02 01:34:14

space
Hero member

Andrulina, da, ai dreptate, am avut si inca am o problema cu increderea in mine. Si mi-ar placea sa aud si cate ceva frumos din partea lui. Insa tocmai asta vreau sa aflu, daca e normal ca dupa un timp sa fie asa, ceva de genul: o intelegere mutuala ca ne iubim si respectam, fara sa trebuiasca s-o zicem sau sa ne straduim s-o aratam. Ai spus ca poate ma atrage in alt fel..da, ma atrage prin faptul ca mereu ma face sa rad, chiar si atunci cand sunt suparata pe el. Si astazi a fost la fel..tot incerca sa faca glume (dragute si inocente ) cu mine, iar cu greu am reusit sa fiu serioasa sa-i spun ce am pe suflet.

oricine25, as dori sa stiu cum ai ajuns la un verdict asa de neindurator, cum ca relatia noastra ar fi pe moarte. Eu una nu cred asa ceva, pentru ca stiindu-l pe el cum e, daca ar simti ca ceva nu e ok din partea lui, mi-ar spune-o imediat. A mai facut-o in trecut, de doua ori chiar, chiar foarte direct si fara prefacatorii. Nu cred ca ar sta cu mine daca n-ar fi ceva ok.

In ciuda faptului ca am tot spus ca as vrea sa fie nu stiu cum, as vrea sa faca nu stiu ce, imi dau seama ca eu nu am dreptul sa ii spun sa se schimbe. Este chiar imposibil sa se schimbe din cauza mofturilor mele. Ceea ce vreau eu este sa-mi dau seama daca asta e ceea ce-mi doresc cu adevarat, daca sunt dispusa sa-l accept cu toate defectele lui. Of, ce mi-as dori sa fiu o persoana mai hotarata, nu asa cum sunt acum: intr-un moment simt ca gata, nu-mi mai pasa, sa faca ce vrea, iar in altul ma gandesc ca nu e chiar asa, si ca viata fara el ar fi mult mai grea decat imi imaginez. Ceea ce as vrea sa stiu e..viata lui fara mine cum ar fi?

Ultima oara a fost editat de space (2009-08-02 01:35:00)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.