homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Salut-2

#20 2008-10-30 16:15:27

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

Re: salut

sunt baieti carora li se face lehamite cand o fata se da de ceasu mortii dupa ei, nu'i impresioneaza cu absolut nimic, pe cand daca te tii tare si'i arati k nu e buricul pamantului il lovesti fix in orgoliu, ba chiar ii impingi k sa te recucereasca...
eu una asa as face...m'ai parasit? ft bine, bocesc in intimitatea mea cat pot de mult, ma consum, dar cand iau contact cu exteriorul sa fiu cat mai fresh si bine dispusa... imi fac o schimbare de look(frizura, garderoba, machiaj etc...) k sa ma "improspatez" si imi vad de viata, k nu stii de unde sare iepuroiu  smile

#21 2008-10-30 16:17:59

muty
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2008-03-18
Site

lol exact asta am facut si eu...m-am vopsit,m-am tuns,deci sunt p calea cea buna nu? tongue numai k la mn el face p victima...si eu sunt aia careia nu-i pasa...cand de fapt eu am fost bataia de joc  hmm

Ultima oara a fost editat de muty (2008-10-30 16:18:35)

#22 2008-10-30 16:21:23

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

capcaun a scris:

sunt baieti carora li se face lehamite cand o fata se da de ceasu mortii dupa ei, nu'i impresioneaza cu absolut nimic, pe cand daca te tii tare si'i arati k nu e buricul pamantului il lovesti fix in orgoliu, ba chiar ii impingi k sa te recucereasca...
eu una asa as face...m'ai parasit? ft bine, bocesc in intimitatea mea cat pot de mult, ma consum, dar cand iau contact cu exteriorul sa fiu cat mai fresh si bine dispusa... imi fac o schimbare de look(frizura, garderoba, machiaj etc...) k sa ma "improspatez" si imi vad de viata, k nu stii de unde sare iepuroiu  smile

Cat de realist, surprinzator de adevarat si de bun augur ! Frumos, capcaun smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#23 2008-10-30 16:35:27

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

curaj Narcisa, ai sa vezi ca o sa treaca perioada asta si va rasari din nou soarele! asa e viata! si eu m-am despartit acum cateva luni de primul meu prieten in adevaratul sens al cuvantului, cu care am avut o relatie minunata de un an si jumatate. si traiesc! am avut si eu aceeasi problema ca a ta cu mancatul: vreo 2 saptamani dupa despartire de-abia daca puteam inghiti ceva si dormeam foarte prost...am slabit ingrozitor, oricum eram eu slaba si inainte....pana intr-o zi cand mi s-a acrit de atata suferinta, am pus mana pe telefon, am sunat pe toata lumea si cu totii mi-au fost alaturi si m-au ajutat cum au putut ei mai bine....asa am inceput sa si mananc, sa si dorm, sa si ies, numai bine ca mi-am facut si un nou prieten, uite-asa sa moara dusmanii de ciuda!!! tonguetonguetongue recunosc ca mai am si eu momente cand ma gandesc la tot ce a fost, ma mai apuca nostalgiile, dar oftez si merg mai departe ca asta e....a zis cineva mai devreme sa incerci sa mananci in compania cuiva, si eu cred ca asta ar putea sa te ajute...oricum nu trebuie sa te fortezi: astazi un pic, maine un pic mai mult si tot asa.....eu cum spuneam am slabit ingrozitor si acuma chiar daca am reusit sa mai pun un pic pe mine, tot stau hainele ca pe cocostarc lol....in fiecare dimineata cand imi strang cureaua la blugi trag si o injuratura cu dedicatie pt fostul si asta ma face sa ma simt mai bine!

asa ca Narcisa....capul sus!...va fi bine! goodluck

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#24 2008-10-30 16:44:39

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

dea_di a scris:

in fiecare dimineata cand imi strang cureaua la blugi trag si o injuratura cu dedicatie pt fostul si asta ma face sa ma simt mai bine!

rotfl rotfl

Publicitate

loading...

#25 2008-10-30 17:22:32

skumpi
Vizitator

capcaun a scris:

dea_di a scris:

in fiecare dimineata cand imi strang cureaua la blugi trag si o injuratura cu dedicatie pt fostul si asta ma face sa ma simt mai bine!

rotfl rotfl

rotfl

#26 2008-10-30 17:32:50

corneliabuc.
Hero member
Inregistrat: 2006-08-28

skumpi a scris:

imi pare rau narcisa pt ce tzi s`a intamplat sad

cornelia nu cred ca e cazu sa o trimitem la psihiatru... ca nu are nici o pb mentala...pur si simplu sufera in urma unei despartiri smile da o sa`i treaca ei big_smile

sa merga la psihiatru nu treb sa aiba o problema mentala si sigur nu o are din moment ce realizeaza ca trebuie sa faca ceva. Daca citesti atent mesajul o sa vezi ca intr-adevar are nevoie de ajutor, il cere. Si ideea era sa merga pt a fi ajutata sa treaca mai usor peste problema asta. Si asta chiar sa poate.
Barbatii astia... sm  ,astia rai

#27 2008-10-30 17:36:51

skumpi
Vizitator

eventual la psiholog...dar nu la psihiatru smile

#28 2008-10-30 17:42:55

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

Eu in locul tau as merge la un salon mi-as schimba lookul si prin oras foarte mult...la un restaurant cu prietenii luati o cina impreuna imposibil sa nu iti faca pofta cu ceva de mancare!
Iti urez succes sa treci peste asta!

Ce nu te doboara te face mai puternic

#29 2008-10-30 17:45:26

corneliabuc.
Hero member
Inregistrat: 2006-08-28

si la psiholog, psihiatrul prescrie ceva medi si psihologul face terapii. Ma gandeam  ca terapiile le primeste de pe forum tummenupp , si intr-adevar sunt super

#30 2008-10-30 18:19:19

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

narcisa_s a scris:

Trec printr-o perioada foarte grea acum,m-am desparit de prietenul meu,dupa un an de relatie.. o relatie minunata unde am trait cele mai frumoase momente din viata mea. Sufar enorm de mult,nu pot sa imi revin ,nu pot sa dorm noaptea ,il vad peste tot numai pe el,nu pot sa mananc ,doar foarte putin,tot ce vad in fata imi vine sa vomit.stau in starea asta de 6 zile.am slabit 3 kg si ma sit foarte slabita.. deci nu stiu ce sa fac ca sa incep sa mananc. deci am incercat sa mananc dar am vomitat. off imi e foarte greu,poate ma puteti ajuta cu niste sfaturi,ca ar conta foarte mult pt mine.nu vreau sa ma imbolnavesc din cauza unuia care nu ma merita.

narcisa,de curand am trecut prin aceeasi situatie,inclusiv nemancat...deci ,fiind in cauza,o sa vb si eu smile
fetele de aici stiu cat m-am mai chinuit si eu din cauza unui nenorocit care si-a batut joc de sentimentele mele in ultimul hal.nu intreb ce s-a intampalt de v-ati desp,la urma urmei acum conteaza doar sa-ti revii tu.eu am fost data peste cap vreo luna,dar acum mi-am revenit smile.
am plans,m-am confruntat cu insomnii urate multa vreme ,iar cand reuseam sa adorm il visam,tortura pura,n-am mancat,am suferit,am pierdut vremea cu tot ce tine de el.
acum a trecut,sunt bine smile.desi la un mom dat aveam impresia ca nu imi voi reveni niciodata,asa ramasesem de traumatizata...neutral
dar mi-am dat seama ca nu rezolv absolut nimic,de fapt stiam asta,dar nu ma puteam abtine si ma chinuiam groaznic din cauza a ce mi-a facut.dupa cum spui si tu,din cauza unuia care nu merita...si zi de zi mi-am revenit,m-am pus pe picioare din nou.acum ma gandesc ca e bine ca s-a intampalt acum o luna si ceva ,si nu mai tarziu,cine stie ce mai pateam cu el.plus de asta,imi iroseam tineretea mea,frumusetea mea,pt un nimic de om.
acum realizez ca pt mine e muuult mai bine asa,fara el,si fara o relatie intoxicanta.
sunt libera si ma simt bine big_smile
lasa,daca nu a fost sa fie,revino-ti.tu esti cea mai importanta wink
acum stiu k e extrem de greu,dar incet incet iti vei reveni,crede-ma,stiu ce spun smile

They can because they think they can.

#31 2008-10-30 18:23:15

skumpi
Vizitator

corneliabuc. a scris:

si la psiholog, psihiatrul prescrie ceva medi si psihologul face terapii. Ma gandeam  ca terapiile le primeste de pe forum tummenupp , si intr-adevar sunt super

pai si crezi ca ea are nevoie de medicamente ?  :f?rv?nad: 
pt ce ? au trecut doar 6 zile...e normal sa sufere
acuma nu pt orice problemutza mergem la psiholog smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.