homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu egrasia :((

#1 2008-10-31 09:16:24

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Probleme cu egrasia :((

Buna dimineata,fetelor!Am si eu o intrebare:stiti ce se poate face impotriva egrasiei?Mi-am luat prin iulie un apartament(la parter)fara sa stiu ca sunt probleme,si de vreo luna a inceput sa faca egrasie,nu foarte rau,dar ma deranjeaza.Stiti vreo solutie?Daca pun pe exterior zapada artificiala scap de problema? grater

Iubesc si sunt iubita

#2 2008-10-31 09:18:50

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

Re: Probleme cu egrasia :((

imi pare rau dar trebuie sa te descurajez..si noi stam tot al parter, am pus zapada si pe exterior, si la subsol, pe tavanul boxelor vecinilor si tot se face...la baie cel putin simt ca inebunesc, mai ales ca nici nu avem fereastra...am auzit ca ar un fel de odorizant, nu stiu o chestie, dar nu am agsit...asa ca raman la munca de fiecare saptamana de curatare cu ciff si domestos

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#3 2008-10-31 09:27:12

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

si eu aveam aceeasi problema in casa..curgea apa pe pereti si se facea egrasie peste tot..ai mei au izolat toti peretii...curios ca de cand am pus termostat si este aceeasi caldura in toata casa nu mai fac peretii condens..acum am tapet si chiar nu s a mai facut deloc egrasie..si eu stau la etajul 1 si se facea egrasie mai ales intr o camera in care toti peretii erau afara mai putin unul...este e chestie de la ceresit care a aparut pe piata si care atrage umezeala... smile

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#4 2008-10-31 09:27:54

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

eu nu am gasit acest produs pe nicaieri:(

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#5 2008-10-31 09:33:16

your.dream
Insomniac member
Site

Multumesc pentru raspunsuri...Nu curge apa pe pereti,pur si simpul,pe peretii de afara se formeaza niste puncte mici,gri.Le sterg cu o carpa moale si cal cam la o saptamana apar altele...Nu raman patati peretii,dar tot ma derajeaza.Chestia e ca la baie,unde nu e tot timpul cad,nu prea apar acele puncte gri...Am termopan,am bagat si centrala,dar vad ca nu scap de asta... grater O sa caut ce a aparut de la ceresit.Pup!

Iubesc si sunt iubita

Publicitate

loading...

#6 2008-10-31 09:35:40

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

daca puneti placi de rigips???
si mai exista in comert ceva ce se numeste apastop

Ultima oara a fost editat de claudia78 (2008-10-31 09:37:11)

#7 2008-10-31 09:51:05

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

punctele alea gri sunt de mucegai...si eu ma razboiesc cu el de mult, la dormitor am 2 pereti afara si deasupra nu sta nimeni asa ca iarna se face muuuult condens, pereti uzi si mucegai. solutiile ar fi: izolat pe exterior (cu polistiren extrudat stiu eu, adica din ala verde) - noi nu am resuit inca sa facem asta; incalzit constant camera respectiva si aerisit des... acum na, de mucegai se scapa foarte greu...tu zici ca ai luat de curand apartamentul.... sa stii ca daca si in trecut au fost probleme cu mucegai, sporii au ramas in pereti ca sa zic si nu mai poti scapa de ei, decat daca razuiesti tot pana la placa (placa de beton a blocului cum ar veni, adica dat jos tencuiala etc) si cureti bine. e o solutie cam extrema, dar e cam singura care da roade bune. eu una nu prea ma incumet sa o aplic, prefer sa combat efectele. Incearca sa aerisesti foarte des, sa nu fie surse de umezeala foarte multe in casa (rufe puse la uscat, plante, gatiti fara capac pe oale etc)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#8 2008-10-31 10:14:05

your.dream
Insomniac member
Site

O sa apelez la izolat pe exterior...Si poate la vara...sa si razuiesc.
Multumesc pentru sfaturi!

Iubesc si sunt iubita

#9 2008-10-31 10:14:29

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

inainte de toate sa i se spuna ca nu se zice "egrasie" ca poate de asta nu gaseste nici o solutie,  cuvantul corect e "igrasie".

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#10 2008-10-31 10:17:05

your.dream
Insomniac member
Site

claudia78 a scris:

daca puneti placi de rigips???
si mai exista in comert ceva ce se numeste apastop

m-am gandit si la rigips,dar nu stiu ce sa aleg...rigips (pe interior) sau izolat pe exterior...sad

Iubesc si sunt iubita

#11 2008-10-31 10:18:08

claudia78
Insomniac member

noi chiar acum punem ! pe interior. rigips. si inainte am dat cu o solutie antimucegai,am spalat peretii

#12 2008-10-31 10:21:19

Soleil
Addicted member

rigipsul nu e suficient. izolatia buna se face numai pe exterior si cu polistiren extrudat. daca faci pe interior (cum am facut eu punish) ai perete rece exterior+polistiren cald interior = intre ele sigur mucegai. daca faci pe exterior ai rece+rece = no mucegai. cu cat e mai gros stratul pe afar, cu atat e mai buna izolatia. la tine e usor, ca e la parter.... pentru cine are nevoie de alpinisti utilitari...e mai greu, ajunge la 80-100 lei mp sad

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#13 2008-10-31 10:27:31

claudia78
Insomniac member

bine,noi stam la casa. dar saraca casa are peste 70 de ani.... dar e caramida. Acum am pus polistiren de 8 pe exterior iar in interior rigips .sper sa fie ok. mai ales ca ma pus si termopane...si am auzit ca de la termopane se face condens etc etc

#14 2008-10-31 10:28:55

Soleil
Addicted member

pai daca ai pus polistiren pe afare, e bine claudia smile da, la termopane trebuie sa aerisesti fff des sad

Thé à la menthe hjarta

#15 2008-10-31 10:30:43

claudia78
Insomniac member

pai cred ca voi tine mai mereu geamul intredescis si partea aia de sus de la usi- luminator sau cum ii spune  ...ca si usile sunt tot termopane sad eu nu as fi pus termopane ci din lemn dar sotul are pitici

#16 2008-10-31 10:31:53

your.dream
Insomniac member
Site

ancutsa a scris:

si mama a avut parte de asa ceva in baie..si noi suntm la etaju 4...nu ploua pe nici un perete..nu aveam nik..dar igrasia tot aparea...si mama a scapat de ea cu clor si domestos..dar clor neconcentrat,..se gasea inainte pe piata la sticle de sticla....si cu ala a scapat..acu nu mai are nici o treaba....peretele e acelasi....nu i'a facut nimic...

spala peretele cu clor?sau cum?

Iubesc si sunt iubita

#17 2008-10-31 10:32:46

your.dream
Insomniac member
Site

claudia78 a scris:

pai cred ca voi tine mai mereu geamul intredescis si partea aia de sus de la usi- luminator sau cum ii spune  ...ca si usile sunt tot termopane sad eu nu as fi pus termopane ci din lemn dar sotul are pitici

asa am si eu...si usi si ferestre din termopan sad

Iubesc si sunt iubita

#18 2008-10-31 10:33:47

your.dream
Insomniac member
Site

nicolle_rox a scris:

rigipsul nu e suficient. izolatia buna se face numai pe exterior si cu polistiren extrudat. daca faci pe interior (cum am facut eu punish) ai perete rece exterior+polistiren cald interior = intre ele sigur mucegai. daca faci pe exterior ai rece+rece = no mucegai. cu cat e mai gros stratul pe afar, cu atat e mai buna izolatia. la tine e usor, ca e la parter.... pentru cine are nevoie de alpinisti utilitari...e mai greu, ajunge la 80-100 lei mp sad

Multumesc!Sper sa scap sad

Iubesc si sunt iubita

#19 2008-10-31 10:41:57

Soleil
Addicted member

da, clorul e bun la spalat peretii. mai bun chiar decat solutiile speciale. Noi ne-am luptat cu mucegaiul acu 2 saptamani, avem sufrageria extinsa in balcon si se face un mucehai la imbinari de mama mama...a trebuit sa scoatem parchetul, sa splam bine peretii, i-am revopsit..
uite, minatgv, eu  am invatat multe chestii de pe forumul misiunea casa, au si sectiune de igrasie si mucegai si multe altele folositoare pentru casa...

Thé à la menthe hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.