homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ingrijirea bonsaiului

#1 2008-10-31 10:39:20

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Ingrijirea bonsaiului

Am si eu nevoie de ceva sfaturi in legatura cu ingrijirea bonsaiului. Am avut unul si s-a dus. sad Acum am mai luat unul si mi s-a spus ca trebuie sa il scufund in apa o data la 3 - 4 zile si sa il mai tund un pic.
Daca stiti mai multe va rog sa imi spuneti si mie.

Va multumesc mult! puss

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#2 2008-10-31 11:01:40

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

Re: Ingrijirea bonsaiului

ce mi-as dori si eu un bonsai ! ii ador ! dar stiu ca sunt cam dificil de ingrijit si mai bine nu ma bag....

#3 2008-10-31 11:04:33

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

noi am avut unul si a murit....

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#4 2008-10-31 11:06:31

Soleil
Addicted member

am agsit asta http://ingrijireaplantelor.gradinamea.r … 43_1.html, dar sfaturi testate personal nu am...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#5 2008-10-31 11:08:11

Jessie
Platinum member

Da, imi plac la nebunie, iar mama ii adora. I-am luat cadoul unul de ziua ei ca sa il suplineasca pe cel care s-a dus si vreau sa aflu mai multe ca sa nu pateasca si asta la fel.

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

Publicitate

loading...

#6 2008-10-31 11:43:22

Jessie
Platinum member

Nu merge linkul respectiv, nicolle. sad

#7 2008-10-31 11:47:56

Soleil
Addicted member

incearca acum, lua si virgula cu tot cu link smile

http://ingrijireaplantelor.gradinamea.r … 543_1.html

Thé à la menthe hjarta

#8 2008-10-31 11:55:58

Jessie
Platinum member

Gata, merge.   puss   Multumesc mult!

#9 2008-10-31 11:56:19

Soleil
Addicted member

cu placere! puss

Thé à la menthe hjarta

#10 2008-10-31 14:06:48

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

hmmm ... si io visez la unul dar mi-e ca o sa moara. si de tuns ... de-abia ma tund pe mine d=-apoi bonsaiul

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#11 2008-10-31 14:22:26

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

am si eu un bonsai acasa...e micutz inca...si creste destul de greu,din cate am observat...eu il ud in fiecare zi cate putin...uneori l-am udat si la 2-3 zile...ca mai uitam rodnar ...si mai am o chestie din aia cu puf puf cu care il stropesc pe frunzulite..mi-e drag rau de el...dar nu stiu de ce creste mai mult intr-o parte...si in cealalta e chel....m-am gandit ca de la lumina si l-am intros pe toate partile dar degeaba sad...nu prea ma pricep eu sa ingrijesc plante sad

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#12 2008-10-31 15:57:13

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

si eu sunt o proaspata posesoare a unui bonsai...si am citit f mult despre ei ca sa stiu exact cum sa-i ingrijesc...in primul rand tre' sa aflii jessie ce specie este exact ca sa stii cum sa-l ingrijesti...pentru ca difera felul in care ii uzi, unde anume trebuie sa ii tii in casa in functie de specia lor ....exista un site bonsaiclub.ro de unde mi-am luat eu informatiile necesare si-am intrat si pe forum acolo sa aflu ce specie este ca sa stiu exact ce reguli aplic in ingrijirea lui...pana acum merge foarte bine asa ca bafta si tie si daca te pot ajuta cu ceva...cu placere smile

baby Dragos hjarta rugaciune

#13 2008-10-31 17:50:46

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

ce misto fetelor ca aveti bonsai ... sa-i stapaniti sanatoase

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#14 2008-11-01 21:10:43

Jessie
Platinum member

deliav a scris:

si eu sunt o proaspata posesoare a unui bonsai...si am citit f mult despre ei ca sa stiu exact cum sa-i ingrijesc...in primul rand tre' sa aflii jessie ce specie este exact ca sa stii cum sa-l ingrijesti...pentru ca difera felul in care ii uzi, unde anume trebuie sa ii tii in casa in functie de specia lor ....exista un site bonsaiclub.ro de unde mi-am luat eu informatiile necesare si-am intrat si pe forum acolo sa aflu ce specie este ca sa stiu exact ce reguli aplic in ingrijirea lui...pana acum merge foarte bine asa ca bafta si tie si daca te pot ajuta cu ceva...cu placere smile

Multumesc mult, delia! Am sa ma uit pe site sa vad ce specie este.
Multumesc inca o data pt raspunsuri! puss

#15 2008-11-02 09:25:55

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

cam cat costa unul? mi-as lua si eu big_smile

#16 2008-11-03 10:55:10

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

fetele care sunteti din Brasov...aveti idee de unde pot lua un bonsai? se apropie ziua mamei mele si nu am gasit nimic interesant. Am cautat doar la universal ca acolo mi s-a spus ca o sa gasesc.

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#17 2008-11-03 10:57:27

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Jessie a scris:

deliav a scris:

Multumesc mult, delia! Am sa ma uit pe site sa vad ce specie este.
Multumesc inca o data pt raspunsuri! puss

puss

baby Dragos hjarta rugaciune

#18 2008-11-03 11:47:32

Jessie
Platinum member

Camysh, eu am dat 35 de lei pe el. Este micut si fainutz. smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.