|
Nu esti logat.
Bioclin#1 2008-10-31 11:27:15
BioclinBuna ziua! Am si eu o problema...mi-a fost prescris ca si lubrefiant Liquigel de la Bioclin...cand l-am folosit in zona intima m-a usturat foarte tare atat in interiorul vaginului cat si pe labii...care ar putea fi cauza? Offline #2 2008-10-31 11:30:00
Re: BioclinO alergie la vreunul din componentele lubrifiantului? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-10-31 11:35:15
Re: BioclinCompozitie: Offline #4 2008-10-31 11:53:15
Re: Bioclinnu l mai folosi...daca e musai sa recurgi lalubrifiant incearca altul... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-10-31 11:59:43
Re: BioclinMickey22 am vazut ca pe prospectu' Bioclinului scrie ca dupa aplicare, cateva minute se pot resimtii senzatii de usturime sau arsura usoare....care dispar bineinteles...acum depinde cat de tare te-a usturat baby Dragos Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-31 12:05:05
Re: BioclinPe prospectul meu nu scria nimic de aceasta senzatie, de-asta m-am si alarmat asa....senzatia de usutime si arsura era atat de mare incat simteam ca fac atac de cord ! Dupa 2 minute nu ma mai ustura...dar totusi...oare daca as continua sa-l folosesc, in caz ca e vreo iritatie inauntru, dupa o perioada , mi-ar "trata" iritatia? Offline #7 2008-10-31 12:11:41
Re: Bioclinlubrifiantul nu trateaza nimic...daca e vb de vreo iritatie exista alte produse bioclin la care poti apela... happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-10-31 12:14:51
Re: Bioclincrys_ty_na : pe prospect scrie asa: Acest produs este special ingrijirii, prevenirii iritatiilor, reducerea mancarimilor si durerii, imbunatatirii tesutului vaginal! Deci nu e doar un lubrefiant ! Offline #9 2008-10-31 12:21:28
Re: Bioclinprevenirii iritatiilor cauzate de contact...reducerea durerilor cauzate de contact...si toate produsele bioclin sunt "vagina friendly"...eu ti am zis doar ca daca ai o iritatie si vrei o sa o tratezi nu asta e calea cea mai eficienta...nu zic ca nu se poate...doar ca e cu POATE... happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-10-31 12:25:58
Re: BioclinAm inteles ce vrei sa zici numai ca nu inteleg de ce ustura asa tare...e normal sa usture (caz in care il folosesc in continuare)...sau nu e normal sa usture, ceea ce pe prospect nu scrie nimic( si nu-l mai folosesc)...vroiam doar sa shtiu daca a mai folosit cineva Liquigelul si daca a avut reactii adverse de la el.. Offline #11 2008-10-31 12:30:35
Re: Bioclinsincer si eu am vrut sa l folosesc la un moment dat dar mi au spus unele fete de pe forum ca intradevar ustura...am folosit alte produse de la bioclin si simti o usturime dupa ce le aplici...ideea e ca nu i vad rostul daca iti provoaca asa mancarimi ca ti vine sa te urci pepereti si ti se taie tot cheful de sex...sa nu mai spun ca tot preludiul se duce pe apa samnbetei...trebuie sa gandesti in termeni de costuri si beneficii...si din ce spui tu folosirea lui are costuri mai mari decat beneficii... happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-10-31 12:45:04
Re: BioclinOk...hai sa-ti explic eu mai bine cum e cu costurile si beneficiile in cazul meu...ma doare foarte tare la penetrare...e o senzatie de usturime si durere..si pe langa asta simt k am vaginus stramtorat...cu toate ca inainte nu aveam senzatiile astea, lubrefiata fiind....m-am hotarat sa ma duc la gine sa-mi fac un control si niste analize...mi-a facut secretia si Papanicolat care mi-au iesit bine...trebuie sa ma duc sa-mi iau analizele da cica-s ok....pana sa vada analizele Dna Dr. mi-a zis ca dupa cum e secretia e candida...si mi-a dat Flucoric si travocort...tratament pe care l-am terminat...tratament pentru cadida, desi ulterior am aflat ca nu era candida ca rezultatele sunt ok..in rest am fosr o flora vaginala mai bogata..asa mi-a zis la telefon(urmeaza sa ma duc pe 10 Noi la consultatie ca n-o las sa scape asa usor:)) ) ....asa...dar cu durerile mele cum ramane??? mi-a zis sa iau Liquihel de la Bioclin...lucru pe care l-am si facut...si am zis hai sa vad cum e...am luat putin gel si mi l-am introdus in zona intima...noroc ca nu era in timpul unui act sexual, vroiam doar sa vad ce senzatie e, ne mai folosind pana atunci...si nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ca mi se taie rasuflarea.... ...in concluzie....analize ok....durere in timpul actului sexuaL....usturime cand folosesc liquigel....ce poate fi?????? Offline #13 2008-10-31 13:22:30
Re: Bioclinpai pot sa fie multe... si probabil flora ta mai bogata trebuie rezolvata intr-un fel ...acum crys are drepate...lubrifiantul de la bioclin nu iti rezolva problemele...sunt alte produse din gama care te ajuta in sensu' asta...eu am folosit si inca folosesc bioclin gel si intr-adevar imediat dupa simt o usoara senzatie de usturime dar mi-a facut tare bine...asa ca.. baby Dragos Offline #14 2008-10-31 13:53:04
Re: BioclinDa, am citit si despre Actigel, cred ca am sa-l incer si eu...merci Offline #15 2008-10-31 18:22:40
Re: Bioclinsi pe mine ma ustura ff tare de la lubrefiantul bioclin. in schimb de la actygel nu am probleme Offline #16 2009-08-09 21:26:52
Re: Bioclinspuneti-mi si mie care din biclinuri se foloseste pt igiena zilnica, pe post de "sapun"? Offline #18 2009-08-09 22:23:01
Re: Bioclinnuma ala? ceva gel nu exista? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|