homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sulfasalazina si fertilitatea la barbati

#1 2008-11-02 09:31:56

sorini
Membru
Inregistrat: 2008-11-02

sulfasalazina si fertilitatea la barbati

Buna ziua. Numele meu este Sorin si am si eu o mare nelamurire. Sufar de spondilita anchilozanta si de 14-15 ani iau sulfasalazina. Stiu ca da ologospermie, infertilitate. Dar daca totusi mai sunt spermatozoizi viabili si perechea mea ramine insarcinata? Doresc sa stiu care sunt riscurile pentru fat. Multumesc anticipat.

#2 2008-11-03 11:52:12

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: sulfasalazina si fertilitatea la barbati

sorin i am lasat doctoressei linkul...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-11-03 14:26:17

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

sorini a scris:

Buna ziua. Numele meu este Sorin si am si eu o mare nelamurire. Sufar de spondilita anchilozanta si de 14-15 ani iau sulfasalazina. Stiu ca da ologospermie, infertilitate. Dar daca totusi mai sunt spermatozoizi viabili si perechea mea ramine insarcinata? Doresc sa stiu care sunt riscurile pentru fat. Multumesc anticipat.

sorin, imi pare rau insa ma depaseste
am sa incerc insa sa ma documentez
poate ca merita sa iti intrebi si medicul curant

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2008-11-03 18:54:53

sorini
Membru
Inregistrat: 2008-11-02

Multumesc pentru mesaj. Eu merg la Bucuresti la clinica Cantacuzino la domnul profesor Suteanu. O sa-l intreb. Anul ce vine avem de gand sa facem un copil. Stiu ca trebuie intrerupt tratamentul cateva luni. A fost o intrebare urgenta prietenei mele nu ii mai vine ciclul si cautam un raspuns pana merg la Bucuresti. Am luat  un test de sarcina si a iesit negativ. Orice informatie ar fi buna. Multumesc mult.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.