|
Nu esti logat.
Sulfasalazina si fertilitatea la barbati#1 2008-11-02 09:31:56
sulfasalazina si fertilitatea la barbatiBuna ziua. Numele meu este Sorin si am si eu o mare nelamurire. Sufar de spondilita anchilozanta si de 14-15 ani iau sulfasalazina. Stiu ca da ologospermie, infertilitate. Dar daca totusi mai sunt spermatozoizi viabili si perechea mea ramine insarcinata? Doresc sa stiu care sunt riscurile pentru fat. Multumesc anticipat. Offline #2 2008-11-03 11:52:12
Re: sulfasalazina si fertilitatea la barbatisorin i am lasat doctoressei linkul... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-11-03 14:26:17
Re: sulfasalazina si fertilitatea la barbati
sorin, imi pare rau insa ma depaseste Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2008-11-03 18:54:53
Re: sulfasalazina si fertilitatea la barbatiMultumesc pentru mesaj. Eu merg la Bucuresti la clinica Cantacuzino la domnul profesor Suteanu. O sa-l intreb. Anul ce vine avem de gand sa facem un copil. Stiu ca trebuie intrerupt tratamentul cateva luni. A fost o intrebare urgenta prietenei mele nu ii mai vine ciclul si cautam un raspuns pana merg la Bucuresti. Am luat un test de sarcina si a iesit negativ. Orice informatie ar fi buna. Multumesc mult. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|