homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cateva intrebari...

#1 2008-11-02 16:45:19

Epitaph
New member
Inregistrat: 2008-11-02

Cateva intrebari...

Buna..am si eu cateva nedumeriri.. Tocmai am inceput sa iau AC Marvelon 28, la recomandarea mediculul de Planning Familial, ieri am luat prima pastila(ieri a fost si prima zi de ciclu) si astazi mi s-a oprit menstruatia.. e normal? Sunt destul de ingrijorata pt ca luna asta mi-a intarziat cam 3 saptamani(incepusem sa ma nelinistesc si din cauza asta, desi m-am protejat cand am facut sex, am folosit prezervativul si prietenul meu a verificat intotdeauna daca s-a rupt sau nu, si nu s-a rupt, n-am aveut probleme de genul asta..dar oricum mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ)si cand mi-a venit ieri avea o culoare mai maronie si a curs foarte putin..asa cum se intampla in ultima zi de menstra..
Si inca ceva, daca sa zicem imi vine ciclul in a 3-a zi in care iau pastilele placebo, a 3-a zi de pauza cum ar veni, iau in continuare pastilele placebo ramase si dup-aia incep o noua folie sau incep o noua folie exact din ziua in care imi vine ciclul?

"If you would be a real seeker after truth, it is necessary that at least once in your life you doubt, as far as possible, all things." - Rene Descartes

#2 2008-11-02 20:03:07

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: Cateva intrebari...

poate a fost alarma falsa cu menstruatia. daca tot ai luat prima pastila, mergi in continuare...dar protejeaza`te 7 zile suplimentar...
pastilele placebo cred ca sunt pastilutele alea colorate care le iei in pauza nu? cred ca iei in continuare desi iti vine stopul(daca folia ta are 28 de pastile si nu 21). si dupa ce le termini incepi alta folie noua.

Ultima oara a fost editat de Danae (2008-11-02 20:04:26)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2008-11-02 20:18:00

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

de obicei cand administrezi contraceptivele se opreste menstra..nu ar fi nimik de ingrijorat...si eus unt de parere  sa et protejezi amcar primlele 7 pastile ca nu e sigur de mesntra sau nu..si repeta testul de sarcina intr-o dim cu 1 urina
in rest cum zice danae referitor la pastile

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#4 2008-11-02 20:24:29

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Eu cred ca acea sangerare a fost menstra ta, care s-a oprit din cauza contraceptivelor. Daca spui ca sanse de sarcina nu sunt si testul a fost negativ ...

Fericita mamica de Aida Maria!

#5 2008-11-02 22:10:18

Epitaph
New member
Inregistrat: 2008-11-02

Nu cred ca sunt sanse..doar am folosit mereu prezervativul, nu s-a rupt, nu s-au intamplat accidente..si testul a iesit negativ.. Am luat acum a 2-a pastila, o sa le iau in continuare..si-o sa-mi mai fac un test, desi ar fi culmea sa fiu insarcinata cesafac.. in fine, multumesc pt raspunsuri smile

"If you would be a real seeker after truth, it is necessary that at least once in your life you doubt, as far as possible, all things." - Rene Descartes

Publicitate

loading...

#6 2008-11-02 22:39:05

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

nu fi paranoica ca nu esti insarcinata daca ai luat corect.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.